-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quino
tag
válasz
Nyuszyman #10777 üzenetére
Izé szerintem az urak félreértettek picit.
Elöljáróban annyit, hogy pár hete raktam fel plexet egy 325-v2-re, nem volt egyszerű és ráadásul az ARM miatt nem is támogatja a transcodingot, tehát a filmek 90%-át nem játsza le direktben.
Nekem most a fájlok a NAS-on, a Plex a desktopon és bemountolva a filmes mappa a NAS-ról, így megy.Az ne zavarjon meg, hogy a Plex a saját felületén külön mutatja a filmeket és a sorozatokat. Nekem a NAS-ra ugyanabba a folderbe tölti le a transmission az összes mindent, amit a plex szorítoz szét filmre és sorozatra, nem a fizikai könyvtárstruktúra. (Ennek megfelelően néha hibázik is és berak filmeket a sorozatok közé.)
Tehát összefoglalva:
-Plexet NSA-ra szerintem ne
-a Plexnek mindegy a fizikai könyvtárstruktúra, ahova leszedi a torrentkliens, azt add meg sorozat és movie source-nak is
-ha a torrent kliens letöltési mappájából kiveszed a fájlokat akkor nem fog seedelni, tehát nem lesz feltöltésedui: a desktopon ki rakta a filmeket és a sorozatokat külön mappákba? nem lehet, hogy ott is egy helyre töltötted le és a plex felületén tűnt csak kettőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- Ps4 Fat 500gb 1d. Kontrollerrel
- Apple iPhone 13 Pro 256 GB (4 hónap Media Markt garancia, független, hibátlan)
- Hibátlan garanciális digitális Playstation 5 slim
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3