Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Az a GSM-en (2-3-4-5G-n) is van, az egyszeri ügyfél úgysem tudja mi az
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
Grodd
tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Szerintem IT szakmában hamarabb megértik a latency kifejezést. Bár a "látencia" nekem is kicsit izzadságszagú
-
Foglalt név
addikt
Az a fura ősmagyar szó, hogy "késleltetés" már kiment a divatból?
-
7Heads Drago
veterán
Hu de jó.
De a sok jó mellet ez az is jelenti, így sokkal egyszerűbb lesz számot is lopni, és ezzel együtt ellopják a telefonkönyvet az üziket, meg mindent.
Én jobb szerettem a régi jól bevállt dolgokat. A külföldi beszélgetéseket eddig is megoldottuk ingyen.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
alevan
őstag
Az immr-el nagyot dobbanthatnának a szolgáltatók ha eltünnek a roaming díjak az EUban. Különválhatna az infrastruktúra és a szolgáltatás.
Az infrastruktúrát fizetné az EU, a tagállamok vagy a szolgáltatók (itt gondolok az antennákra, stb.). A telefon szolgáltatók pedig olyanok lennének, mint az e-mail szolgáltatók: online rendszerrel regisztrálsz, kapsz telefonszámot, bizonyos havi keretet (50-70GB
) és abban benne lenne végtelen SMS és perc. Természetesen ingyenes számhordozással szolgáltatótól függetlenül, mint eddig.
A régi, SIMes ezközökhöz pedig járna SIM, persze korlátozásokkal a régi, 4g és 3g hálózatokhoz.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
it Közben egy felhasználói alkalmazással dobják a legnagyobbat: ingyenes hívás a webről. Felforgathatják a piacot.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Assetto Corsa EVO
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest