Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Az a GSM-en (2-3-4-5G-n) is van, az egyszeri ügyfél úgysem tudja mi az
-
Grodd
tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Szerintem IT szakmában hamarabb megértik a latency kifejezést. Bár a "látencia" nekem is kicsit izzadságszagú
-
Foglalt név
addikt
Az a fura ősmagyar szó, hogy "késleltetés" már kiment a divatból?
-
7Heads Drago
veterán
Hu de jó.
De a sok jó mellet ez az is jelenti, így sokkal egyszerűbb lesz számot is lopni, és ezzel együtt ellopják a telefonkönyvet az üziket, meg mindent.
Én jobb szerettem a régi jól bevállt dolgokat. A külföldi beszélgetéseket eddig is megoldottuk ingyen. -
alevan
őstag
Az immr-el nagyot dobbanthatnának a szolgáltatók ha eltünnek a roaming díjak az EUban. Különválhatna az infrastruktúra és a szolgáltatás.
Az infrastruktúrát fizetné az EU, a tagállamok vagy a szolgáltatók (itt gondolok az antennákra, stb.). A telefon szolgáltatók pedig olyanok lennének, mint az e-mail szolgáltatók: online rendszerrel regisztrálsz, kapsz telefonszámot, bizonyos havi keretet (50-70GB
) és abban benne lenne végtelen SMS és perc. Természetesen ingyenes számhordozással szolgáltatótól függetlenül, mint eddig.
A régi, SIMes ezközökhöz pedig járna SIM, persze korlátozásokkal a régi, 4g és 3g hálózatokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
it Közben egy felhasználói alkalmazással dobják a legnagyobbat: ingyenes hívás a webről. Felforgathatják a piacot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Maps
- World of Tanks - MMO
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest