Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz
dragon1993 #22 üzenetére
Jó, otthon még egyéb feladatokat is ellát
-
Béééla
őstag
8/2-es koaxos net a maximális elérhető. Arra azért nem tennék semmi komolyat.
És Noip - a dyndns fizetős egy ideje, a routerem meg támogatja ^^A webhost meg szerver azért két nagyon külön dolog - én például nagyon alap dolgot akarok csak hosztolni, arra a zyro builderje bőven elég. (szunyika kollégának köszönet a hosztingeres tippért, át is vittem mindent oda)
Viszont mellette egy SVN szerver sem ártana, na ahhoz meg egyértelműen kell a szerver, de azt meg tényleg lehet otthonról is, ezzel a gyalázatos nettel üzemeltetni haveri méretben. -
jacint78
addikt
válasz
dragon1993 #19 üzenetére
Ha csak webhostra, akkor igen, viszont ezt mindenre lehet használni, nálam most épp a web nem megy, de nagyon sokszor hasznos volt már.
-
dragon1993
őstag
Ha csak webhostra van használva akkor jobban jár egy évi 3200Ft -s tárhellyel.
Én úgy értem, hogy a 2 dolog nem alternatívája egymásnak. (uptime, hálózat...) -
jacint78
addikt
válasz
dragon1993 #17 üzenetére
Az enyém havi 2000Ft-ért üzemel annyit nekem megér. Ha meg van már géped, akkro az is megoldás, hogy nem kapcsolod le.
-
Szoval aki mondjuk ugyanazt a jelszot hasznalta valahol mashol, amit a webhostos ingyenes accountjahoz, az cserelje le gondolom
(3 jelszot hasznalok, de nem tudom mar, melyik volt megadva a webhostnal, mert meg vagy fel eve random reseteltek az oldalam, azota nem is nyultam hozza) -
Hiftu
senior tag
A helyreállítással szerintem már sokat nem kell törödniük.
Gyalu aztán jöhet a bolt bezárása. Ez kb fél óra. -
szunyika
tag
A hostingerrel (Hostinger.hu) eddig nekem semmi bajom nem volt, most pedig hogy még ingyen adnak 1 évre xyz domain-t is teljesen jó választás!
-
Bembee12
aktív tag
GoDaddy-nél most akció van.
4500ft(!) egy .com domain és hozzá 100gb host 1 évre -
hemaka
nagyúr
Én a newhostingot használtam nagyon sokáig (amíg nem lett saját szerverem) a legnagyobb megelégedéssel. Nem adnak igaz csillió giga tárhelyet, de stabil szervereik vannak és segítőkészek, csak ajánlani tudom őket. Igaz kicsit költeni kell rá(venni kell náluk egy domain nevet), nem ingyenes.
-
br.rak
őstag
Viszont legalább resetelték az összes jelszót. Így a megszerzett adatok egy része nem sokat ér.
-
Béééla
őstag
(elnézést, de szerkesztési idő után jutott eszembe)
Milyen ingyenes, saját domaines szolgáltató maradt akkor? (esetleg webbuilderrel)
-
Béééla
őstag
Amíg nincs normális ingyenes alternatíva a garázsprojekteknek saját domainhez, addig nincs más. A weebly se engedi már a saját domaint az ingyenes verziójában, viszont a modell annyiban jó, hogy ha a projekt beindul, akkor nagyobb valószínűséggel marad az ember ott és vált a fizetősre.
De ami az igazán görénység, hogy egy krva emailt sem küldtek! Facebook-bejegyzés, de a tagoknak nem küldeni figyelmeztető emailt? Hát ráb....tak.
-
Bembee12
aktív tag
Itt a kérdés az, hogy a fizetős verziót www.hosting24.com, is támadták?
Mert nekem több weboldalam van náluk (fizetős változat) -
hemaka
nagyúr
hahaha, már a neve is micsoda gagyi... valaki oda feltölt bármit is?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ki az, aki még mindig titkosítás nélkül tárol bejelentkezési adatokat? Hihetetlen.
-
wolfwood
csendes tag
Hát igen, ezt mondjuk már eddig is tudtuk, nem véletlen nem használtam eddig sem. Akinek meg tényleg komolyabb felhasználás a célja, az keresni fog egy normális fizetős szolgáltatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Megjöttek az átcímkézett Alcatelek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest