Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
-
Béééla
őstag
8/2-es koaxos net a maximális elérhető. Arra azért nem tennék semmi komolyat.
És Noip - a dyndns fizetős egy ideje, a routerem meg támogatja ^^A webhost meg szerver azért két nagyon külön dolog - én például nagyon alap dolgot akarok csak hosztolni, arra a zyro builderje bőven elég. (szunyika kollégának köszönet a hosztingeres tippért, át is vittem mindent oda)
Viszont mellette egy SVN szerver sem ártana, na ahhoz meg egyértelműen kell a szerver, de azt meg tényleg lehet otthonról is, ezzel a gyalázatos nettel üzemeltetni haveri méretben.Bélabá
-
jacint78
addikt
válasz dragon1993 #19 üzenetére
Ha csak webhostra, akkor igen, viszont ezt mindenre lehet használni, nálam most épp a web nem megy, de nagyon sokszor hasznos volt már.
type your text here..
-
dragon1993
őstag
Ha csak webhostra van használva akkor jobban jár egy évi 3200Ft -s tárhellyel.
Én úgy értem, hogy a 2 dolog nem alternatívája egymásnak. (uptime, hálózat...)[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz dragon1993 #17 üzenetére
Az enyém havi 2000Ft-ért üzemel annyit nekem megér. Ha meg van már géped, akkro az is megoldás, hogy nem kapcsolod le.
type your text here..
-
veterán
Szoval aki mondjuk ugyanazt a jelszot hasznalta valahol mashol, amit a webhostos ingyenes accountjahoz, az cserelje le gondolom
(3 jelszot hasznalok, de nem tudom mar, melyik volt megadva a webhostnal, mert meg vagy fel eve random reseteltek az oldalam, azota nem is nyultam hozza)Everybody lies.
-
Hiftu
senior tag
A helyreállítással szerintem már sokat nem kell törödniük.
Gyalu aztán jöhet a bolt bezárása. Ez kb fél óra.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
szunyika
tag
A hostingerrel (Hostinger.hu) eddig nekem semmi bajom nem volt, most pedig hogy még ingyen adnak 1 évre xyz domain-t is teljesen jó választás!
[ Szerkesztve ]
-
Bembee12
aktív tag
GoDaddy-nél most akció van.
4500ft(!) egy .com domain és hozzá 100gb host 1 évreSzemélyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
hemaka
nagyúr
Én a newhostingot használtam nagyon sokáig (amíg nem lett saját szerverem) a legnagyobb megelégedéssel. Nem adnak igaz csillió giga tárhelyet, de stabil szervereik vannak és segítőkészek, csak ajánlani tudom őket. Igaz kicsit költeni kell rá(venni kell náluk egy domain nevet), nem ingyenes.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
br.rak
őstag
Viszont legalább resetelték az összes jelszót. Így a megszerzett adatok egy része nem sokat ér.
-
Béééla
őstag
(elnézést, de szerkesztési idő után jutott eszembe)
Milyen ingyenes, saját domaines szolgáltató maradt akkor? (esetleg webbuilderrel)
Bélabá
-
Béééla
őstag
Amíg nincs normális ingyenes alternatíva a garázsprojekteknek saját domainhez, addig nincs más. A weebly se engedi már a saját domaint az ingyenes verziójában, viszont a modell annyiban jó, hogy ha a projekt beindul, akkor nagyobb valószínűséggel marad az ember ott és vált a fizetősre.
De ami az igazán görénység, hogy egy krva emailt sem küldtek! Facebook-bejegyzés, de a tagoknak nem küldeni figyelmeztető emailt? Hát ráb....tak.
Bélabá
-
Bembee12
aktív tag
Itt a kérdés az, hogy a fizetős verziót www.hosting24.com, is támadták?
Mert nekem több weboldalam van náluk (fizetős változat)Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
hemaka
nagyúr
hahaha, már a neve is micsoda gagyi... valaki oda feltölt bármit is?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ki az, aki még mindig titkosítás nélkül tárol bejelentkezési adatokat? Hihetetlen.
-
wolfwood
csendes tag
Hát igen, ezt mondjuk már eddig is tudtuk, nem véletlen nem használtam eddig sem. Akinek meg tényleg komolyabb felhasználás a célja, az keresni fog egy normális fizetős szolgáltatót.
[ Szerkesztve ]
Egy pingvin mindenek felett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Starfield
- Durrogtass
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest