Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Disney+
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Router gondok
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Facebook és Messenger
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@bL3ve5
senior tag
-
t72killer
titán
válasz gyurkikrisz #61 üzenetére
Frissíti újra
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gyurkikrisz
őstag
Az NSA backdoort javícsa??????
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
anulu
félisten
válasz Lacccca87 #32 üzenetére
szerintem ennek örömére kb pezsgőt fogok bontani
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
clean installal 10240 megjelenése óta használom. egy cumm update után (asszem jóli 26 vagy 27-i) nagyon csúnyán beborult a hálózat, disconnected volt minden, event log tele volt catastrophic failure-rel. akkor volt egy reinstall. utána csak a legutolsó cumm frissítést ajánlotta fel.
ezen malőrt leszámítva jelentősen elégedett vagyok mind az általános teljesítménnyel, mind a stabilitással. Edge-nél nagy ritkán van 1-2 érdekességjátékban a performance wiszont jobb, mint 8.1 alatt.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Edge-ben nem is fog menni egyelőre, nem támogatja a plugineket. amikor javas oldal kell, akkor IE11, abban viszont teljesen jól megy.
-
t72killer
titán
Az is segítene, ha lenne egy %-os status bar, hogy hány %-át töltötte le. - mindez megvolt a 7-8.1-ben
#56: ebben nem vagyok annyira biztos. Elindultunk "apple irányba", ahol az ember nagyon kevés "számot" lát a rendszerből, r=1 usereknek van kitalálva.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Majd ha kevesebb ram erőforrást zabál meg nem döcögösen megy és ha lesz olyan jó mint a 8.1 akkor áttérek Windows 10-re,de most egyenlőre felesleges számomra.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
snecy20
nagyúr
Párszázezer agysejtem most elpusztult:
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
azbest
félisten
Ha külön telepítesz drivert, akkor nézd meg nem cseréli-e le a windows az updateről származó verzióval. Alapértelmezetten szabadjára van engedve a driver update és egy pillanat alatt kérdés nélkül átcseréli sikeres normál driver telepítés után is. Szerencsére a számítógép rendszer fülénél ezt le lehet tiltani.
Más...
ha már jönnek update-k... úgy láttam, hogy a media creation tool az nem isot tölt le, hanem külön a fájlokat és utólag generál belőle telepítőt. Az vajon mindig az éppen aktuális verziót állítja össze, vagy pedig a régit és még arra külön megy telepítés után az update? -
t72killer
titán
válasz Dr.FantastiK #35 üzenetére
Mivel még béta, jóindulattal RC, egyáltalán nem- én igazából az új iso-kat hiányolom, mint a preview buildeknél. Remélhetőleg 1-2 hónapon belül lesz egy relatíve "kész" build (pl elkészül az Edge).
-
gabor7th
addikt
válasz Dr.FantastiK #35 üzenetére
Ez az új norma. Izgi használni... A folyamtos frissítésnek hála sosem tudni, mi vár majd rád.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
snecy20
nagyúr
64bites Win10 alá van már működőképes Java? Edge-hez feltelepíthetetlen.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Dr.FantastiK
őstag
nem tul meredek az hogy ilyen surun kell foltozgatni az Uberkafa Ujonannmegjelent Legutolso Windozer-t ? ? ?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
gabor7th
addikt
A frissítéstől valami beállítások visszaálltak alapra? Pl. privacy settings?
-
kurta9999
tag
Véleményem szerint ezt a 10et még nem kelett volna kiadni, nagyon kezdetleges az egész..
Havernál láttam, programok telepítése és törlése két helyen elérhető. Elérhető a régi menü és a mostani új is. Ez az a tipikus programozói hülyeség (tapasztalatból mondom), hogy csináltunk egy újat, de nem épp a legjobb, úgyhogy benthagyjuk a régit is, mindenki azt használja ami tetszik neki. Vezérlőpultot mellesleg egyáltalán nem kellett volna szerintem piszkálni.
Úgynézki, elleszek még egy fél évet probléma nélkül a 8.1-el
-
zizi7229
tag
egyelőre az Edge-t használom, bár ugyan jónak tűnik, de random pillanatban(eddig 2x fordult lő) bezárja magát, aztán a linkre ugrás és a "kijelölökfelhúzomazablaktetejébeéskeresiis" chrome feature hiányzik, a pluginokat állítólag nemsoká az ősszel beleteszik, viszont a másik zavaró dolog, hogy közbe a görgetés, meg az egész böngésző belassul, még nem tudom mihez kötni, elég random csinálja, vizsont az alap tetszik,
a másik hogy pdf-el addig nem boldogult míg valami media packot fel nem tettem, amibe sajnos benn volt a Media Player is..na az nem hiányzott
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
félisten
-
t72killer
titán
Én még csak a nejem notijára tettem fel + az asztali gépen megy egy aktiválatlan próbadarab VM-ben, használva nemigen volt. Sztem szokni kell és jó lesz ez.
-
gabor7th
addikt
Írjatok mi a tapasztalatok Win10-zel? Fent hagytátok a gepen, vagy inkább visszaváltottatok a próba után... És ha vissza akkor miért.
-
-
t72killer
titán
válasz VaniliásRönk #24 üzenetére
Elvileg így megy majd a win10 frissítése, mindíg kumulatív pakkokat kap. Előny: új gép telepítésénél elég lesz 1db (valszleg méretes...) frissítést letölteni/telepíteni/integrálni.
Mondjuk továbbra is kérdés, hogy tényleg benne van-e minden, ahogy 2vel fentebb kérdeztem
-
VaniliásRönk
nagyúr
Máris ki kellett adni az első service packet?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
t72killer
titán
A KB3074686 és a KB3074678 is benne van? Csak a 3074683-asról írják, hogy lecseréli.
-
JamesHun
addikt
és Magento admin kép upload sem megy edge alatt most
gondolom a flash frissítés miatt, mert valamiért az kell hozzáSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
inkább lehetne már "download" mappát megadni ha Edge el valamit letöltök és ne automatán a letöltések mappába tegye, hanem ahova én szeretném per pill azt a file-t letölteni
SeriesX: JamesSHun
-
anulu
félisten
nálam 1x zárta be, egy apache-ot futtató website-nál. remélem SR1-be bekerülnek a hiányzó dolgok, onnantól csak Edge lesz az otthoni összes gépen.
-
anulu
félisten
8 óta a W része, MS patchekkel jön a flash update is
-
sztanozs
veterán
Flash-t javító MS Update? Lemaradtam egy felvásárlásról vagy most már az IE is alapból tiltja a Flash-t?
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
anulu
félisten
mmint az Edge? szerintem az utóbbi évek legjobb böngészője. lesz. ha lesz benne "save as", plugin támogatás (főleg egy tisztességes többszálú downloader kéne...), meg fog benne menni olyan java, amit a CIB netbank is megeszik.
-
GeryFlash
veterán
Objektív vagyok, kérlek nézd el nekem. Videolejátszásra még mindig jobb a Flash mint a html 5, kevésbé erőforrás igényesen bufferel. Hajam tépem a sok flash hatertől, aki nem is tudja miért, de utálja.
Ettől függetlenül nem értem, hogy az Ms 2015ben miért rakja alapértelmezetnek. Nem vagyok analfabéta, ki tudom kapcsolni, csak az elvet nem értem. Ahonnan lehet onnan írtják a flasht a security sebezhetősége miatt, erre az Ms szembehugyozik.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Valaki magyarázza már meg, hogy 2015-ben mi a francért van az Edgeben flash, és ha támogatja is, miért alapértelmezett??? (amúgy úgy vettem észre, hogy az öreg c2d e6700-on álomszerűen ment a 1080p 60 fps-s youtube videó, miközben html5 alatt szaggat... )
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
anulu
félisten
törölve
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Akinek Realtek HD Audio hangkártyája van, azok közül van rajtam kívül olyan "szerencsés", hogy nincs basszus a jack audion kimenő jelen?
HP Probook 450 G2 laptopra felraktam a legfrisebb realtekes drivert, ami minden hiba nélkül felment, de bármelyik verziót próbálom (akár HP oldaláról lévőt is) egyszerűen nem tudok belőle a megszokott hanghoz hasonlót kicsikarni. Halk, nincs basszus, stb. EQ-t állítgatva se veszek észre érezhető különbséget.
-
BiP
nagyúr
"a többieknek pedig csak azokat választja ki a telepítő, amire szükség van"
Akkor emiatt a feature miatt nem írja ki a ModernUI-s Windows Update a frissítés méretét?Tényleg, ezt az infót valahogy elő lehet csalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...