- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Haaat...5-10 perc mar komoly elorelepes, de azert ennyi ido alatt meg mindig meg lehet fertozni eleg sok gepet.
Mindenesetre remenkedjunk, hogy magat a ClearViewt nem lehet majd siman kijatszani/feltorni.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Fáraó
őstag
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Le volt írva: belepeccsel a tűzrókába 5 perc alatt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
WonderCSabo
félisten
Nem rossz a dolog, kérdés, hogy működik a gyakorlatban.
-
Penge_4
veterán
Már látom magam előtt a reklámkampányt. Pistike leül apu gépéhez, elindít egy torrent letöltést, a ClearView leállítja, koncentrált 2,4GHz-es sugárzást küld Pistikének WLAN-on keresztül, amitől úgy végzi, mint macska a mikróban, majd apu örömittasan leül a gép elé eltakarítva Pistike maradványait és elmondja a szlogent: "ClearView, minden biztonsági rést befoltoz."
-
Badman 4ever
őstag
Amint a program user error-t érzékel, belepatcheli a programokba, hogy ellenálljanak a felhasználói hatásoknak.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
ArchElf
addikt
Elég lesz majd a ClearView felett átvenni a hatalmat és máris lehet válogatott backdoorokat belepatchelni a kernel/system/root/admin jogok alatt futó processzekbe
Nekem a hálózat csapdájában című (nem túl szakszerűen, de a fenti lehetőséghez igen csak passzolóan megoldott) filmalkotás jutott az eszembe.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Gregorius
őstag
Amennyiben más szabályok is sérülnének, vagy a hibajavítás a rendszer összeomlását okozná
Ha a digitális aláírások érvénytelenné válásánál nem is, itt teljesen életképtelenné válik a gondolat. -
BiP
nagyúr
Engem az 5perc alatti megoldás lepett meg a legjobban. Én azt hittem, hogy ez sokkal több idő. Durva.
-
Narxis
nagyúr
Ajajaj, mennyi munkanélküli programozó lesz itt kérem szépen!
Mondjuk nekem is a Skynet jutott eszembe, miután kijavított minden szoftveres hibát, az egyetlen gyenge pont az ember lesz, webkamerát átalakítja lézerré, user rosszra kattint és BUMM. Volt nincs hiba.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gézu
őstag
Remélem a Skynet-ig marad még pár jó évünk...
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
MODERÁTOR
Hát ez aztán érdekesen hangzik. Szóval megtámadják a böngészőmet, és gyorsan megvárom, amíg ez a szoftver gyárt hozzá javító foltot. Addig belefér egy cigi, kávé, retyó, kinek hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla