Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát ez aztán érdekesen hangzik. Szóval megtámadják a böngészőmet, és gyorsan megvárom, amíg ez a szoftver gyárt hozzá javító foltot. Addig belefér egy cigi, kávé, retyó, kinek hogy.
-
gézu
őstag
Remélem a Skynet-ig marad még pár jó évünk...
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
nagyúr
Ajajaj, mennyi munkanélküli programozó lesz itt kérem szépen!
Mondjuk nekem is a Skynet jutott eszembe, miután kijavított minden szoftveres hibát, az egyetlen gyenge pont az ember lesz, webkamerát átalakítja lézerré, user rosszra kattint és BUMM. Volt nincs hiba.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
BiP
nagyúr
Engem az 5perc alatti megoldás lepett meg a legjobban. Én azt hittem, hogy ez sokkal több idő. Durva.
-
Gregorius
őstag
Amennyiben más szabályok is sérülnének, vagy a hibajavítás a rendszer összeomlását okozná
Ha a digitális aláírások érvénytelenné válásánál nem is, itt teljesen életképtelenné válik a gondolat. -
ArchElf
addikt
Elég lesz majd a ClearView felett átvenni a hatalmat és máris lehet válogatott backdoorokat belepatchelni a kernel/system/root/admin jogok alatt futó processzekbe
Nekem a hálózat csapdájában című (nem túl szakszerűen, de a fenti lehetőséghez igen csak passzolóan megoldott) filmalkotás jutott az eszembe.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Badman 4ever
őstag
Amint a program user error-t érzékel, belepatcheli a programokba, hogy ellenálljanak a felhasználói hatásoknak.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Penge_4
veterán
Már látom magam előtt a reklámkampányt. Pistike leül apu gépéhez, elindít egy torrent letöltést, a ClearView leállítja, koncentrált 2,4GHz-es sugárzást küld Pistikének WLAN-on keresztül, amitől úgy végzi, mint macska a mikróban, majd apu örömittasan leül a gép elé eltakarítva Pistike maradványait és elmondja a szlogent: "ClearView, minden biztonsági rést befoltoz."
-
WonderCSabo
félisten
Nem rossz a dolog, kérdés, hogy működik a gyakorlatban.
-
Fáraó
őstag
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Le volt írva: belepeccsel a tűzrókába 5 perc alatt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
domi007
őstag
Haaat...5-10 perc mar komoly elorelepes, de azert ennyi ido alatt meg mindig meg lehet fertozni eleg sok gepet.
Mindenesetre remenkedjunk, hogy magat a ClearViewt nem lehet majd siman kijatszani/feltorni.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG V30 - vezércsel
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 11
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest