Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az MS az odf 1.3-as verzióját csak a 2021-es MSO-ban Office 365-ben fogja támogatni, még a 2019-es MSO is marad 1.2-nél. Mindeközben az LO meg alapból odf 1.3 formátumba ment és így most eljött az a helyzet, hogy bizony az office nem kompatibilis...
Nálunk a cégnél van LO és MSO 2019 is, de a fenti probléma miatt nem tudtunk közös nevezőre jutni. Bizonyos dolgokat MSO alatt csinálunk, egyéb dolgokat meg pl. az LO Calc-ban, mert jobb mint az Excel.
Egyébként furcsa, hogy az LO-t lassabbnak mondták. Ez nyakamat rá, hogy üres duma volt. Itt a cégnél modern Ryzen procis gépek vannak SSD-vel, de érezhetően lomhább az MSO. Mondjuk nem csoda, 3-4x akkor a program és pl. az Excel animálja a cellákat, amit egyébként ki sem lehet kapcsolni az Excelben, csak magában a Windowsban, de akkor az meg mindenre érvényes...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
btprg
senior tag
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
Amúgy a LibreOffice "Word" jellegű része szerintem is egy hulladék, meg úgy alapvetően az egész brutál lassú. Én MS Office 2002-t használok alapból, össze se lehet hasonlítani hogy mennyivel használhatóbb mint a Libre. De van sok jó funkciója az utóbbinak is, csak éppen használhatatlanul kényelmetlen és nehézkes (mint úgy általában az ilyen ingyenes meg linuxos programok).
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest