Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Cathfaern #45 üzenetére
Ezt én értem, teljesen életszerű. De mivel ez kis ország, amikor úgy alakul a helyzet, hogy a második melóhelyén a beépített kiskapukat használnia kell, annak híre megy. Harmadik munkahelye nem lesz. Az elsőről nem szakmailag rúgták ki, a másodikról igen (mert feltételezzük, hogy használta a kiskaput, amit csak akkor tesz meg, ha nem barátilag válnak el), tehát az első két melóhelye volt az első esélye. Amit a másodiknál eljátszik. Második esély nincs.
Ha én felveszek rendszergazdát, azt leinformálom és ha az derül ki róla, hogy kiskapuzott, akkor már be sem hívom elbeszélgetésre.
Tehát lehet, hogy kvázi tanult valamit az első esetből, de hogy nem jót és nem stratégiait, az tutti.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy felmérés szerint a nagy többség bizalmas adatokkal a zsebében távozna a cégtől, ha váratlanul elbocsátanák. A tanulság: a hatalmat meg kell osztani.
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest