Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Veriakilis

senior tag

válasz HXY #113 üzenetére

Minden rosszban van valami jó is, tragédia, komédia, tragikomédia

Bemásolom a facebookos linkről az egyik hozzászólást név nélkül persze:

Ez az egyik legkomikusabb történet, amit életemben hallottam:

" Nekem is 1:10 perc csengetés után az "azonnali segítség" vonalán azt mondták, hogy 72 óra... de még akkor sem biztos, hogy történni fog bármi is, mert a rendszerük nem ismeri a települést, ami a lakcímkártyámon szerepel! :D
    Mikor közöltem, hogy szeretnék vezetővel beszélni, felajánlották, hogy rendben, visszahív, mondjam a telefonszámomat. Mondtam. Válasz: dehát ez van kikapcsolva! Mondjon másikat... a jó édes anyátokat, nincs másik, egyedül élek, ez az egy számom van... jaa, akkor nem tudok vezetőnél panaszt tenni, mert nem fog tudni visszahívni! :D Ez azért több, mint komikus, Európai Unió, XXI. század..."

Kb olyan, mint amikor az Alexandra könyvesboltban a Veszprém Plazaban lekapcsolta a plaza biztonsági embere a villanyt, mert nem fizették ki időben a villanyszámlát.
    Az eladók előtte megkérték a vevőket, hogy fáradjanak ki, mert sötét lesz nemsokára.
    Az üzlet üvegajtaját becsukták, és kifele kitettek egy papírt: a nyitvatartás technikai okok miatt szünetel.

És most jön a poén:
    Kifele menet a plaza biztonsági embere fejjel belement az üvegajtóba.
    Mire a könyvesboltos hölgy csak annyit mondott:
    "hát igen, nincs villanyunk..."

Nem kell aggódni, nem lett baja az embernek, mert vastag az üvegajtó.

Ez jutott most eszembe arról ,hogy mondja a telefonszámát, visszahívja egy vezető T-mobile-os.
    Hát persze, visszahívja azon a számon, amit előzőleg kikapcsoltak...

Jan, rugja be a motort! Igen Uram, már az árokban füstöl...

A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Új hozzászólás Aktív témák