Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Minden rosszban van valami jó is, tragédia, komédia, tragikomédia
Bemásolom a facebookos linkről az egyik hozzászólást név nélkül persze:
Ez az egyik legkomikusabb történet, amit életemben hallottam:
" Nekem is 1:10 perc csengetés után az "azonnali segítség" vonalán azt mondták, hogy 72 óra... de még akkor sem biztos, hogy történni fog bármi is, mert a rendszerük nem ismeri a települést, ami a lakcímkártyámon szerepel!
Mikor közöltem, hogy szeretnék vezetővel beszélni, felajánlották, hogy rendben, visszahív, mondjam a telefonszámomat. Mondtam. Válasz: dehát ez van kikapcsolva! Mondjon másikat... a jó édes anyátokat, nincs másik, egyedül élek, ez az egy számom van... jaa, akkor nem tudok vezetőnél panaszt tenni, mert nem fog tudni visszahívni! Ez azért több, mint komikus, Európai Unió, XXI. század..."Kb olyan, mint amikor az Alexandra könyvesboltban a Veszprém Plazaban lekapcsolta a plaza biztonsági embere a villanyt, mert nem fizették ki időben a villanyszámlát.
Az eladók előtte megkérték a vevőket, hogy fáradjanak ki, mert sötét lesz nemsokára.
Az üzlet üvegajtaját becsukták, és kifele kitettek egy papírt: a nyitvatartás technikai okok miatt szünetel.És most jön a poén:
Kifele menet a plaza biztonsági embere fejjel belement az üvegajtóba.
Mire a könyvesboltos hölgy csak annyit mondott:
"hát igen, nincs villanyunk..."
Nem kell aggódni, nem lett baja az embernek, mert vastag az üvegajtó.Ez jutott most eszembe arról ,hogy mondja a telefonszámát, visszahívja egy vezető T-mobile-os.
Hát persze, visszahívja azon a számon, amit előzőleg kikapcsoltak...Jan, rugja be a motort! Igen Uram, már az árokban füstöl...
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest