Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
válasz Soulfly842 #135 üzenetére
oké
-
Malachi
addikt
válasz Soulfly842 #133 üzenetére
nem igazán értem a problémádat. bántottalak valahol? vagy mondtam azt, hogy másnak nem lehet jó a gagyiműanyag? nem mondtam. azt mondtam, hogy engem zavar. de tényleg azt mondtam, ott van leírva. olvasd el. komolyan.
assemble - ugyanez neked is szól. szerintem tök világos, hogy mit írtam. fillérba..... támadva érzed magad? vagy miért kell ezért 20 sort leírni?
és én nem tudom elfogadni, hogy másnak jó lehet, ami nekem nem? höhö. mókamikik.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
magyarázd el, hogy egy 4,5-es meg 4,8-as telefonnal a zsebben jól lehet ülni. nem mindenki 2 méter ám. ugyanígy az ájfon is nyomhat egy szűkebb nadrágban, elővenni se feltétlenül könnyű, szóval ebbe most ne menjünk bele, hadd ne magyarázzam már. francért nem lehet elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák? ájfonod van és az asztalra teszed? bunkó. ja, ha más telefon, akkor nem vagy bunkó... haha.
a másik meg megszokás, nem törvény - de úgy is mondhatnám, hogy szeretek vigyázni a cuccaimra. bár pár éve leszoktam róla, de az elsőre végig baromira vigyáztam - olyan is volt, két év után is, mint a a vadiúj. meg is vették jó áron, azonnal. tada.wav. hagyd az elmélkedést, itt felesleges.
kali - soha nem szerettem az általánosítást. az meg kifejezetten ovis dolog, ha a telefonjáról ítélsz meg bárkit, a mai világban. ha lyukas a tok, ha nem, ha a kijelzőre teszi az asztalon, ha nem. ez a véleményem. a szakértő úr után képzelj szmájlit, nem cinizmusnak szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
én ezen azért mindig mosolygok, mert pont ugyanannyian, vagy talán többen is teszik az asztalra a nagy droidfonokat, mert kényelmesebb úgy ülni - de ha egy ájfont teszel az asztalra, az már villogás. cöcö.
ezért nem is szoktam elővenni a telefont, ha idegen helyre megyünk, meg sms-t is csak az asztal alatt írok, komolyan. mert ilyen furán előítéletesek az emberek. szakértő úr, hogy van ez?
én egy időben a 3Gs-t amúgy itthon mindig pofával lefelé tettem le, aminek nagyon egyszerű oka volt - azon van fólia.
-
Malachi
addikt
miért, szerinted az egyszeri iPhone felhasználó mit csinál a régivel, kidobja? már a gazdagság részhez. a világ normálisabb felén egyébként kb. ingyen hozzá lehet jutni előfizetéssel, meg amúgy is tök átlagosnak számító áron megy, szegényebbik vidékeken meg úgyis eladja mindenki a régit és annak az árához tesz valamennyit.
azt mondjuk én se értem, de egyáltalán, hogy egy 1 éves telefont miért kell lecserélni. de ők tudják.
-
Malachi
addikt
válasz Alborosie #70 üzenetére
nekem ne mondd, mindenki csak találgat. a sorszámozást nem folytathatják a végtelenségig, szerintem ezzel is átállhatnának az iPad, meg a MacBook vonalra. minden évben lenne egy iPhone és kész, 2012-es, 2013-as és így tovább. mint a kocsiknál, vagy a boroknál, évjárat határozná meg a típust.
-
Malachi
addikt
válasz Alborosie #68 üzenetére
most úgy áll, hogy 5 lesz a neve, de csak a beharangozó kép miatt.
-
Malachi
addikt
-
Malachi
addikt
válasz Alborosie #61 üzenetére
az első 3G-m már gyárilag mikrofon hibás volt. vannak ilyenek, sajnos. azóta viszont szerencsém volt velük.
az új - ha tényleg nyurga lesz - nem tetszik, ami szomorú. az első lenne, ami számomra nem hibátlan.
ja, jut eszembe, azért fura kicsit a T-s sztori, mert ha hibás a cucc, akkor úgyis kicserélik. T-s iPhone-t amennyire tudom nem javítanak, ha gond van vele, csere.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Gadgetfan_ #55 üzenetére
én megfigyeltem, hogy általában az írja, hogy fagy, aki másnál látta. ez velem is így van, nekem egyik se betegedett meg az évek során, barátnőm i4-e most a 40 fokban viszont kétszer is. így megy ez.
-
Malachi
addikt
első mondat. első mondat, öcsém.
"Elég egyértelműnek tűnik, hogy a Techbargains termékajánló és kereskedelmi oldal friss felmérése valamilyen módon része az Apple jövő szerdán megjelenő iPhone 5-ös okostelefonja kampányának."
annak hát. annak tűnik. eléggé.
de az, hogy ezzel kezdi, érted, nem az, hogy volt ez a felmérés, meg ez lett az eredménye, blabla és hát izé, lehet, hogy ez csak valami reklám vagy valami, nem. de az egész első bekezdés!!! erről szól. a hasamat fogom, komolyan. hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest