Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én azt gondolom, úgy igazságos, ha valaki a bűnének megfelelő büntetést kap és nem elrettentésképpen kapja, h majd mások ne csinálják ugyanazt. mert akkor mások majdani elkövetett bűneiért ő is bűnhődik, előre.
monnyuk ez angolszász jog, ami a magántulajdont kissé nagyobb és másabb becsben tartja, sokszor hajlok rá, h bizony jobban is teszi, mint a kontinentális jog. most épp pont nem, mert sérti az igazságérzetem, és a magántulajdon becsben tartása helyett inkább csak egy kisember kontra nagyvállalat szaga van, amiben a bíróság láncos kutyaként asszisztál.
ha egy polgári per ítéli meg kártérítésnek ezen összegnek reálisabb részét, és ehhez jön egy büntetőperben felfüggesztett, azt hellyel-közzel elfogadom.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
korrekten számszerűsíteni lehetetlen
Tény. A pénzbírság mértéke nyilvánvalóan az elrettentést hivatott szolgálni, és nem ebből akarja magát kártalanítani/felpumpolni a Nintendo.
Szerintem itt sokmindenről nincsen mit beszélni a dologról. A fickó olyanba nyúlt, amibe nem kellett volna, erre ráhúzták a vizes lepedőt. Ha börtönt kap, konyec az életének. Ha a pénzbírság felét kapja, akkor is konyec az életének.
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz raszputyin #9 üzenetére
Nem bírod ki?
Kötelezni kéne a mocskokat, hogy te is akkor játszhass vele, mint Shinji és Asuka?Sectumsempra - For Enemies
-
törölt tag
válasz raszputyin #10 üzenetére
monnyuk nem minden esetben.
sőt, abból sincs anyagi haszna, ha felrobbantja a nintendo ausztrál képviseletét... és azért is bevarrják.
de ne keverjük már ide az életellenes illetve vagyon elleni cselekményeket, mert kb. olyan mint a hölgyek lábának masszírozás vs. nők nemi szervének orális kényeztetése.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pontosan annyira bizonyítható a bevételkiesés léte, mint a tagadása.
ez biztos valami ox and moron, mert képtelen vagyok értelmezni...
bevételkiesés van, hülyeség lenne az ellenkezőjét állítani, nem is tettem ilyet. csak korrekten számszerűsíteni lehetetlen, karakterisztikája ex has függvénytáron alapul. ergo a bizonyítása max polgári bíróság előtt, mert itt kb úgy hat, most akkor kicsit loptam el az autót, vagy nagyon elloptam és ezzel okoztam kárt. mert van a jogosulatlan használat, meg a lopás illetve annak formái, meg van a lopás okozta kár.
és azért egy bíróság előtt ne szarral gurigázzunk már.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
csak csendben és halkan tegyük még hozzá, h anyagi haszna nem származott belőle, az okozott anyagi kár szintén megfoghatatlan dolog. szóval szerintem visszataszító a fejét ezüst tálcán követelni, pláne annak tükrében, ahogy a kiadók majomkodnak a különböző területek megjelentetési időpontjával.
nem értek egyet azzal, amit tett, sajnálni éppenséggel nem sajnálom, a büntetése annak tükrében, hogy akár ülhetne is érte (lsd. USA) még szerencsésnek is mondható.
ellenben kipécézni valakit a sok ezer közül, miközben nem túlságosan vevőbarát politikát folytatok, és tönkretenni az életét a továbbiakban (gondolom a 1.5 millát valahogy elő kell teremteni, ez meg kb. az idők végezete és utána, a manager meg gondolom kb. az eladót takarhatja) körülbelül ugyanannyira helytelen, mint a cselekedet amelyért büntették.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nem a warezosokat kell itt elrettenteni, hanem azokat, akik a premier előtt jogosultan vagy jogosulatlanul hozzáférnek a termékhez, és azt kiteszik a vadonba.
Megjegyzem, nagyon helyes.
egy játékprogramokat forgalmazó üzlet menedzsereként tevékenykedett
Nincs is szebb, mint a saját lábunkba lőni, ráadásul duplán
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
őstag
Szeretném ilyen hírek hallatán, ha megvalósítható lenne az is...ha végül úgy döntöttem hogy nem érte volna meg megvenni a játékot, akkor a játékra fordított időmet visszaperelném a cégtől. Mondjuk legyen egy zsíros mérnöki órabér / óra áron. Aztán ebből kollektív pereket készíteni. És akkor olvashatnánk a hírt hogy:
"Milliókra büntették a rossz játékokat készítő játékfejlesztőket".
Nekem ugyanis egy 4 óra alatt végigtolható crysis kiegészítőért 10+khuf kissé sok. Úgy is mondhatnám hogy az egységi időnyi játékért kiadott összeg megüti a szerencsejáték színvonalát.
Így csökkenthető a warez, ha nem selejt termékek vándorolnak ki a ma már futószalagszerű játékiparból. Csak ehhez sajnos nem kellett volna felvásárolni és leépíteni az egykori nagy cégeket.
-
Narxis
nagyúr
A bünetés jogosságát nehéz vitatni, de megint a mértéke...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest