Új hozzászólás Aktív témák
-
Ööö, izé... Ha mondjuk veszek matricás lemezt, meg mondjuk pendrive-ot, meg esetleg HDD-t, és még mondjuk megvásárolom egy előadó lemezét, akkor hányszor is fizettem meg a jogdíjat utána?????
Félreértés ne essék, támogatom a szellemi termékek védelmét, de itt nem erről van szó, hanem, hogy sok léhűtő (nem az szerzőkre, előadókra, hanem a jogvédőkre gondolok), hangzatos jelszavakkal a mi pénzünkön meggazdagodjon...
. Ez simán egy újabb lehúzás...
-
Ha mondjuk csak arra használom az internetemet, hogy távmunkában elérjem a munkahelyi szervereket??? Akkor azért én miért is fizessek átalány jogdíjat?????
Mi köze van mondjuk Balázs Palinak az én távmunkámhoz?????(Elnézést a rajongóktól, nem bántásból írtam, csak ő jutott eszembe hirtelen
)
Ezek komolyan elmebetegek....
-
Szerintem aki igazán rajongója egy előadónak, az úgyis meg fogja venni a lemezét, aki meg nem rajongó, ha nem tudja letölteni, akkor nem fogja hallgatni, vagy ahogy előbb említették le fogja másolni/másoltatni a lemezt.
Sőt vannak előadók, akik mér nem is jelentetnek meg lemezt, mert az élő koncertekből van a fő bevételük.A játékoknál meg az a problémám, hogy nagyon soknál nincsen lehetőség demo-t kipróbálni, így vásárlás előtt, ha az ember nem akar zsákbamacskát venni, akkor kénytelen a kerülőutat használni... Szerintem az kicsit nonszensz, hogy az embertől elvárják, hogy egy trailer alapján úgymond vakon kifizessen 8-10ezer Ft-ot.
Mielőtt letámadna valaki... Szoktam eredeti játékot vásárolni. Vagy megvárom, míg leárazzák, vagy ha nagyon rá vagyok kattanva, akkor megjelenés napján (ez azért ritkább..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A tervek szerint őszre elkészül egy olyan hamisítás elleni cselekvési program, amelynek hangsúlyos része lesz az internetes kalózkodás elleni fellépés.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest