Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Megvárjuk a GOTY-t, és majd megvesszük, ha TELJESEN készen lesz a program.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Dilikutya
félisten
Nem vettem meg, mert semmit nem rendelek elő, és nem is az első napokban vásárolok. És most is jól tettem. És nem hiszek az extrém olcsó ajánlatokban, fenének nem hiányzik, hogy letiltsák a játékot, mert lopott kulcsos vásárlásból származik. Mit hittetek, mit árulnak a g2a-n és hasonló helyeken? A számtech boltban a VGA-ból kilopott kulcs a jobbik eset, bár VGA vásárláskor azért is eltörném a boltos nyakát.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
lofagi
addikt
válasz Snip3r_HUN #41 üzenetére
Hát de ő elmondhatja, hogy "ÉN bizony megvettem a steamen, nem holmi G2A-n." Jó hát van aki megteheti,hogy 10e-reket költsön egy játékra, nekem tökéletes a G2A-s is. De mind1 is, az én hozzászólásom nem volt jó előtte.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Rexdemon
aktív tag
válasz marilllyo #38 üzenetére
Arra akartam célozni, amikor le kellett jattolni az új "bűbájos" vendornak, hogy az egyre komolyabb enchantokat tegye a felszerelésekre. Mellbevágó volt ilyen összeget látni, addig a játékban pár ezres tételek voltak maximum....
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
.LnB
titán
Úgy volt, hogy eltolják miatt a karácsonyt is, de nem sikerült megegyezni a jézuskával.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dilikutya
félisten
Aki meg akarta venni, erre várt. Júniusban 1 hétig lehetett kapni, sokan az értékelésekre vártak, amik meg is jöttek, szar lett a PC port, akinek van esze, nem költ szoftverhulladékra, megvárja, amíg tud is vele játszani.
A többség nem g2a-ról és hasonló szemetekről veszi a játékait.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
satz18
őstag
Lassú munkához idő kell ahogy mondani szokás.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
szupermacs
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire optimalizálják. Szeretném ezen a régi vason kipróbálni. Remélem lesz ingyenes hétvége vagy valami demo verzió.
-
lofagi
addikt
Amúgy 1-2 hónappal ezelőtt is meg lehetett venni a játékot vagy beszerezni bizonyos helyekről, csak épp a steamről szedték le. Azért azt 99%-ban tudni lehetett,hogy kijavítják a hibákat, ha nem is 100%-ra, de játszhatóra mindenképp, aki meg akarta venni az úgy sem erre várt,hogy a steambe újra visszakerüljön. Nem tudom,hogy mennyi most, de ha teljes áron van megint akkor aki erre várt az meg is érdemli,hogy kifizessen annyit.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
galocza
aktív tag
áhh, és merő véletlenségből pont a karácsonyi szezonra lett kész (másodszorra).
-
VTom
veterán
Mit jelent az, hogy "kijavított hibák"?
Mire képes a játék javítás után pl. egy 970-nel?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Snip3r_HUN
addikt
Én csak a szeptemberi patch után vettem meg igaz hogy töredék áron, 22 óra alatt "csak" kétszer fagyott ki.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
marilllyo
veterán
Az a baj, hogy a story DLC-k nevetségesen rövidek. ~20 perc alatt megvannak. A leghosszabb a Batgirl-ös ~ 1 óra. Egy fillért nem adtam volna értük, pedig az alapjátékot végigvittem PS4-en és tetszett. Megérdemelnék a PC-sek, hogy gratis megkapják.
Ez nem Witcher 3. 2500 HUF volt az első story DLC. Azt írták a készítők, hogy ~10 óra gameplay-t ad. Nekem 25 óra volt "céltudatosan".
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Televan74
nagyúr
Így!
1280x720 - DX11 Medium + OFF AA + OFF AF
Avg: 28 - Min: 4 - Max: 39
De itt egy Min. vs Max. videó.Hát aki "játszani" szeretne vele nem muszáj maxon tolnia,csak annak aki nyálcsorgatásra megy.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
tDr1v3r
veterán
válasz Raysen623 #20 üzenetére
A legjobb amúgy hogy a GameWorks effektjei még fel sem érnek a Rocksteady sajátjaihoz. Elkapkodott szar, ha 2-3 hónappal később kijött volna egy extra DLC-vel (vagy 10 dodóval olcsóbban) nem lett volna ez a dráma körülötte, és senki se lett volna így beszopatva. A GTA V is késett (oké, most hagyjuk hogy mennyit), aztán milyen lett...
Vicces, de az EA ezt felismerte és a PC-s NFS kiadását eltolta... pont az az EA aki kikényszerített egy összecsapott egy BF4-et.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Raysen623
addikt
Az egészben a legundorítóbb a Gamesworks-ös matrica miatti görény portolás! Ami teljes AMD platformon minden effekttel elfut konzolon, az nem megy normálisan PC-n, mert szerintük az már NV feature. Ettől függetlenül bekapcsolva Radeon VGA-val sem ment rosszabbul...Hát kapják be a házikolbászt.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
tDr1v3r
veterán
Nagyon jó játék, de azt érdemes megjegyezni hogy 3 (vagyis kettő különböző) vége van, így szerintem muszáj megcsinálni minden Riddler panelt-t legalább egyszer. Nálam is azért van most parkolópályán így, az utolsó chapter előtt...
No meg érdemes Hard-on nekiállni, Normal-on nagyon könnyű a játék elvileg (én eleve nehezen kezdtem, de mindenki ezt írta róla).
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Mert csak bizonyos hardverekre volt optimalizálva.
De nem csak ez volt a gond vele (bár kétséget kizárólag a legnagyobb szvsz), hanem hogy látványban sem ért fel a konzoloshoz... de gondolom mostanra megcsináltak minden effektet normálisan.
-
TBT
addikt
Valami kis ingyen DLC-t adhattak volna (skineket vagy challenge mapokat, nem kell egyből sztori DLC, bár a Harley Quinn-es vagy Batgirl-es DLC-nek tudtam volna örülni), de ez a WB, azok pedig nem a jótékonykodásukról híresek. Megy is az oltásuk Steam-en rendesen. Mindegy, legközelebb már ezektől sem kell semmit sem megvenni!
Emellett a Catwoman's Revenge DLC is átkerült novemberre a tervezett októberi megjelenés helyett.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tikakukac #12 üzenetére
Még a Ubisoft is meglépte, hogy az AC: Unityhez ingyen adták mindenkinek a season passt, vagy a tulajdonosok választhattak egy ingyen Ubi játékot, pedig az még nem is volt ilyen katasztrofális állapotban amikor megjelent. Ha jól emlékszem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Tikakukac
titán
válasz Bjørgersson #11 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is. Nekem szétolvadna a pofám ha ilyen hulladék munkát kiengednék a kezemből. De hát, manapság bármit lehet
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Bjørgersson
félisten
-
Blaise
veterán
Volt arról szó, hogy kompenzálják azokat akik megjelenéskor vagy előtte megvették. Erről lehet tudni valamit?
-
Dilikutya
félisten
De ha te már megvetted, és nincs Season Pass-od, a dolog nem érint. Attól, hogy kapni nem lehetett, folyamatosan frissült a Steam-ről a PC-s verzió. Valójában ez egy korlátozott ideig árult kurvadrága early access/pre-alpha volt. Jól letesztelték a balekokon, akik látatlanul megvették az alpha verziót, és most, hogy kijavították a hibákat, és volt elég sok tesztelő, kilép az early access-ből.
-
Raysen623
addikt
Mondjuk azt, hogy volt akinek tördelte a képet és játszhatatlan volt bármilyen beállítással. Egyszerűen nem láttál semmit a játékból annyira széttörte a textúrákat. Amikor pedig megjött a batmobil, akkor lett vége az egész játéknak. Nem is tudom kinek lehet megköszönni ezt az élményt...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
mg1992mg
senior tag
Jöhet. A régi verzió, a zavaró laggok ellenére nagyon bejött, imádtam a Batmobile-al szórakozni.
-
davidsone
addikt
nem tudom én már rég kitoltam PC-n és játszható volt 30FPS lock-on mondjuk, és batmobil beszállásnál akadással de kb ennyi nem tudom mit kellett ezen szarkodni 4 hónapot
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
marilllyo
veterán
Nem úgy volt, hogy a PC-sek kapnak ilyen-olyan extrákat? Vezeklés gyanánt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
Pont mire tervezem hogy kiprobalom.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
DR01DMAN
aktív tag
Hát, ezt is megértük.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest