Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
Én elégedett vagyok vele. Jelentősen segíti a közlekedésem, szinte minden nap használom.
Nagyon jó, hogy tök egyszerűen megmutatja milyen járatok elérhetőek a környéken, mikor jönnek, merre mennek, stb...
Az utazástervező része is jó, egész jól belövi az útvonalakat.
Az is hasznos, hogy sűrűn használt megállókat fel lehet venni kedvencnek, keresés nélkül egy bökés, és már mutatja is mikor ér oda a busz.Fura, hogy a bérlet vásárláshoz/kezeléshez külön app kell, egybeépítve (mint a MÁV-os megfelelőjénél) talán még jobb lenne. De így a Mobiljegy appal együtt használva is teljesen jól működik. Végre nem kell havonta negyed órán át deriválni az automatánál a szarul működő érintőképernyőn miközben 3 szarszagú hajlékony jön oda tarhálni.
-
joey04
titán
hajrá, bár inkább tegyék rendbe. ilyen kesze-kusza szart rég láttam. örülök, hogy droidon nem kell használnom. amit meg az online bérletekkel össze kell szerencsétlenkedni...
-
updog
őstag
A Futár app jobb mint a szolgáltatás amihez segítséget nyújt
Szerintem az első publikus verziók óta használom, és mivel már jegyet/bérletet is csak online veszek (eddig a Simpleben), így nagyon király hogy sikerül mindent egy helyre betenniük. Szerintem méltatlanul alulértékelt alkalmazás ("csak" félmillióan használják).
-
0xmilan
addikt
Jo napot! Itt lehet 50 Ft-os berletet venni?
-
XZoli
aktív tag
csak el ne rontsák
Új hozzászólás Aktív témák
it Az augusztus 30-i frissítése után már a MÁV-HÉV adatai is valós időben jelennek meg a felgyorsult applikációban.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest