Megújul a BKK Futár utazástervező alkalmazás

Az augusztus 30-i frissítése után már a MÁV-HÉV adatai is valós időben jelennek meg a felgyorsult applikációban.

A vállalat honlapján közzétett tájékoztató szerint a MÁV-HÉV-adatok megjelenésének köszönhetően az applikáció felhasználói egyszerűbben tervezhetik meg az utazásukat.

Pontos információk jelennek meg ugyanis a FUTÁR digitális felületein, valamint a HÉV viszonylatán található megállóhelyi kijelzőkön, és élőben lehet követni az okoseszközök képernyőjén a HÉV-járatok mozgását.

Folyamatos fejlesztés

Azt is közlik, hogy az ügyfelek igényei alapján az év végén megújul, és ügyfélbarátabb felületet kap a BKK FUTÁR alkalmazása.

Mivel az ügyfelek már minden tizedik BKK-bérletet mobiljegyen vásárolnak, ezért a BKK saját alkalmazásán belül elérhető mobiljegyvásárlás funkcióval fogja támogatni, hogy a papíralapú termékek helyett egyre többen digitális jeggyel vagy bérlettel utazzanak. A tervek szerint a közeljövőben már az eseti utazáshoz igénybe vehető vonaljegy is elérhető lesz a mobiljegyben.

Előreláthatóan még az idén beköltöznek a BKK Info aktuális hírei az applikációba. Ennek köszönhetően percre kész forgalmi információkról, a legfontosabb menetrendi és járatváltozásokról azonnal értesítést kaphat a felhasználó. A fővárosban vonattal utazók teljes körű utazástervezését pedig a Budapest-bérlettel igénybe vehető MÁV-START járatok megjelenítésével támogatja majd a FUTÁR a tervek szerint.

A jövő év elején további fejlesztések várhatók. Elérhető lesz többek között a kerékpáros útvonaltervezés, valamint a valós idejű újratervezés is, a megosztáson alapuló közlekedési eszközöket választók pedig térképen kereshetik meg a gyűjtőpontokat.

Jelenleg több mint félmillióan használják a 2014 óta működő FUTÁR-t, és nemcsak a mobilalkalmazás, hanem a webes felület is népszerű.

A FUTÁR-alkalmazás legfrissebb, felgyorsult verziója már elérhető a Google Play áruházból és az App Store-ból, vagy ezen a linken is.

Azóta történt

Előzmények