Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
Ebben a szakadt országban sokan vannak akik szeretnek játszani és ha van egy kicsi megspórolt pénzük megveszik használtam a 1 2 éves top hardvereket olcsón pl itt az aprón!!
Sajnos volt egy eredeti OEM kulcsom a XPhez de a táp elhalálozása miatt minden ment a kukába és nem aktiválták az új gépemen. OEM dolgot kb ahhoz tudnám személy szerint hasonlítani mikor lerakod a jogsit de csak egy adott kocsit vezethetsz és ha összetöröd vagy megunod vehetsz akkor csinálni kell egy új jogsit.
Igen is jó dolog azért az OEM hogy az otthon júzernek is legyen eredeti windowza!
de ha valaki játszik és nincs pénze megvenni egy csúcskonfigot mert marha drága akkor vesz egy közepeset és cserélgeti az alkatrészeket mert szeretne játszani de nem lowon...
Az használtan vásárol vagy egy olcsó új lapot vesz de akkor már kérdéses az az OEM winje..
Olvastam itt átlagkeresetekről sokan írták hogy 120 körül alakul vagy legyen 150
Van egy feleséged 2 gyereked fizetned kell a rezsit enned kell és ha nagy nehezen a nagyobbik fiadnak tudsz a gépébe venni egy videúkártyát vagy egy új alaplapot 3-4 hónap spórolás után vegyél neki egy új windowzt is?
Aki megtehetni és megakarja venni megveszi a windowst vagy így vagy úgy.
Olvastam ilyet hogy az MS nem azért adja ki a termékeit hogy megvedd ez elég vicces számomra gondoljatok bele ha te pl egy pék vagy kirakod a kenyeret a kis boltodba de csak dísznek tuti meg fogsz belőle élni....De azt kell mondanom hogy 5k egy win7ért elég kevés lenne föleg egy oem verzióért a csomagolás papárok 500Ft meg a CD 100Ft de nem egy garázsban írta pár emberke mint anno billék itt igen is sok fejlesztő tette bele a munkáját nem kevés fizetés felvéve ezzel,
Mérlegelhetnének azért ahogy Kínában tették bár itt még jobb a helyzet még ...
Elnézést fórumozó társak hogy ilyen hosszúra sikerült az irományom biztos van benne hiba és sokan nem értetek egyet velem de ez az én személyes véleményem
üdv df
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest