- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen routert?
- Milyen switch-et vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Az Apple szerint a briteknek nem kellene piszkálni a mobilos böngészők piacát
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Sose használtam Linuxot , valamelyik nap feldobtam . Mivel nekem a Gnome nem jön be , marad a KDE . Fel is tettem az új Kubuntut .
A tapasztalatok :
Gyors boot ( talán gyorsabb , mint Win 7 )
Igazán szép külső effektekkel és aeroval , amit teljes mértékben testre lehet szabni (ez tetszett )
Pár guglizás után már terminálból telepítettem a szükséges programokat - javarészt azokat , amiket Winen használtam . Tényleg mindent könnyen meg lehetett találni , nem okozott gondot a megfelelő programok megtalálása ill. telepítése sem .Amit észrevettem :
Mielőtt feltelepítettem , azt gondoltam , maga a rendszer és a netezés gyorsabb lesz , mint a Win 7 - mivel winen a vírusirtó lassíthatja mind a programok indulását , mind a netezést . A boot tényleg gyorsabb , de a programok ( talán ) lassabban nyílnak , tálcára ha letettem a programot az is lassabban ment , mint Winen . Ehhez még : sokszor ha jobbklikkeltem az asztalon 2-3 másodperc is eltelt mire megjelent a menü , ez már elég zavaró volt . A parancsokra adott hosszú válaszidő akkor volt leginkább feltűnő , ha 3 -4 program ment egyszerre . ( 2 GB memóriánál nem szabadna lassulnia ) . Böngészés közben nem töltődtek gyorsabban a weboldalak ( igaz észrevehetően lassabb sem volt )Összességében jó benyomást keltett a Kubuntu , nagyon tetszetős , használható rendszer , aki tudja használni a keresőt (és a súgót ) kezdőként is elboldogul vele.
A leírtak a magánvéleményemet tükrözik , nem kívánok ezzel flémet generálni .
Új hozzászólás Aktív témák
it Új arculattal és jó néhány új szolgáltatással, köztük integrált online zenebolttal jelentkezik a népszerű Linux-disztribúció friss kiadása.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...