- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Van új frissítés 6.9.6, újra jelez hanggal is
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy egy ismerősöm gépén valamiért asszem frissítés óta nem ad hangot vagyis nem ad hangot ha írok neki vagy ha hívom meg ha felveszi akkor se hall engem és nem tudok rájönni mi okozza ezt
Valakinek valami ötlet?
-
Hi All!
Keresgettem megoldást, de eddig nem találtam. Sikeresen feltelepítettem a programot, és működik is a számítógépemen. Viszont én szeretném, ha program (minden) indulásakor kérne vmi kódot vagy jelszót. Hogyan tudnám ezt megoldani, ha egyáltalán lehetséges?
-
Gabás
addikt
Elvileg egyszerű kérdés, amire sehol sem találok választ: ha a telefon lévő kliens nem kapcsolódik a netre, de az asztali igen, az asztali jelezni/csöngeni fog?
-
DonaldJames
tag
válasz
tordaitibi #236 üzenetére
Telefonon nem tudok belépni nekem is ezt írja ki.Nincs internetkapcsolat, csatlakozzon hibaüzenet.
-
Tegnap jól működő desktop viber mai gépindításnál frissítette magát, azóta megdöglött,
Nincs internetkapcsolat, csatlakozzon hibaüzenet.
Minden más kitalál a netre, ilyenkor...? -
gobe22
csendes tag
Vélhetően illetéktelenül használja, olvasgatja valaki az elvileg csak a telómra telepített vibert, hogy lehet letiltani a másik (másodlagos) eszközt?
FAQ nem szól erről...
Köszi előre is! -
JENNY_JAY
csendes tag
Sziasztok, tudja valaki, hogyan lehet megakadályozni azt, hogy a viber a pc-n ne frissüljön magától állandóan? Telón a 7-es verzió van, de gépen a 6-ost szeretném. Mikor bekapcsolom a gépet, állandóan - még net sincs akkor a gépen - magától befrissül. Viber is upgrading, please wait... Köszi
-
zajudi
újonc
Sziasztok, segítsetek nekem!
Windows 7 van a gépemen, és a vibert nem sikerül telepíteni, ill futtatni. Van, amikor eljut addig, hogy kéri a telszámot, de azt nem veszi be.Vagy ha beveszi,azután már csak üres ablak jelenik meg, amiből még kilépni sem lehet. Mi lehet ennek az oka,és mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a megoldást! -
ntom189
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e ötletetek a következőre! Laptop vásárlás után (win10-es), vibert felraktuk wifiről (tökéletesen működik), majd DIGI-től vettünk mobilnetes (stickes) előfizetést, onnatól fogva az állapot offline (mobilnetről)! Minden más működik (böngészés, letöltés sőt még a whatsapp-ot is kipróbáltam). Persze erről a mobilnetről újra installáltam a vibert is, párosítottam is, kontaktok megjelentek, de az üzenet küldés továbbra is offline. Szolgáltatókat is hívtam (telenort is, ők adják a netet), náluk minden rendben, nincsen semmi korlátozás! Tipp? Előre is köszi!
-
Luna33
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tudom teljesen eltüntetni az asztali gépemről a Viber üzeneteket,és a képeket. Arra találtam már az előzményekben leírást hogy a beszélgetések melyik fájlban vannak, azt töröltem, de abban nem vagyok biztos hogy a képeket is oda mentette. Illetve bármilyen ötlet jól jönne hol nézzem még meg. Nagyon Köszönöm!
-
pimmi
senior tag
hali, Viber-en. Ami asztali PC. -n telepített ( Windows7), lehet több felhasználó telefonszámot is megadni (lépkedni köztük), hol ezzel, hol azzal a számmal használni a programot? , És/vagy hol lehet törölni a jelenlegit, majd megadni másikat?
-
Dan-szan
senior tag
Ma feltettem a sz.gépre (win 10 ) a vibert az eddig telefonra kapott üzeneteimet láthatóvá tudom tenni valahogy a gépen is? Szinkronizált a kapcsolatok rendben.
-
morvivi
újonc
Sziasztok! A problémám a következő: le akartam telepíteni a Vibert asztali használatra, a gépemre, és amikor a kódot kérte, nem kaptam meg, ezért kértem új kódot (talán túl sokszor nyomtam rá..). Amikor még mindig nem jött meg a kód, akkor gondoltam, hogy lehet, hogy elírtam a számom, így visszamentem, hogy megnézzem. Amin kiléptem, megjött a kód, és nem tudtam rámenni a folytatásra, mert azt írja ki, hogy ,,Úgy tűnik, hiba lépett fel a Viber aktiválásakor a készüléken. Vegye fel a kapcsolatot a támogatással: ...support.viber.com". Ezek után letöröltem az alkalmazást a telefonomról és a gépről is, de akárhányszor folytatni akarom, ugyanezt a hibaüzenetet kapom. Mit tegyek?
Előre is nagyon köszönök minden segítséget, hálás vagyok érte.
Vivi -
szilvásbukta
tag
Sziasztok!
Sokadszorra előforduló hibára futottam és nem tudom a megoldást...
Nem láttam, hogy korábban írt ide vki hasonló problémával, de ha igen, bocsi az ismétlésért - vagy ha rossz helyen kérdezek.Szóval a problémám a következő:
Egy frissítés után a viber asztali alkalmazása (win 7 alatt) egyszerűen üres ablakban jelenik meg.
Nincs benne se menü, se szövegek, se semmi, csak egy keret.Régebben segített, ha egyszerűen újratelepítettem a vibert, azonban ez most nem használ.
Szerintetek ezt mi okozhatja? Hogyan lehetne megoldani?
-
JokerMaffia
tag
válasz
zolikaDB #215 üzenetére
Szia,
Használtam Windows 7 - 10 operációs rendszerek alatt Vibert egyiknél sem lehet betűméretet módosítani, ilyen változtatásra nincs lehetőség, verziószáma 6.0.5 Az operációs rendszeren belül van erre mód, kezeléstechnikai központ nagyító bekapcsolása Windows 10-nél.
J.M.
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Létezik valamiféle megoldás arra, hogy WIN7 alatt asztali Viberben növelni lehessen a betűk méretét? -
JokerMaffia
tag
válasz
cicamica0611 #213 üzenetére
Szívesen.
-
cicamica0611
újonc
válasz
JokerMaffia #212 üzenetére
JM!
Köszönöm a kisérletezést, meg a válaszokat!
Üdv: cm
-
JokerMaffia
tag
válasz
cicamica0611 #211 üzenetére
Igen véleményem szerint az új regisztrációig gépen elérhetőek az üzenetek. Természetesen, ha un-installálsz valamit a könyvtár szerkezetét is megbabrálod, fenn áll az adatvesztés esélye. Törölt üzenetek visszaállítása lehetőség nincs a PC viber verzióban, nem találtam.
Kíváncsiságból töröltem beszélgetéseimet a viberből (PC) meg kérdezi valóban törölni akarom, igen. Eközben a mobilon a csevegések közül sorra eltűntek a beszélgetések. Ezután visszatértem a ViberDownloads - PTT mappa, és sorakoznak a beszélgetések. Telefonon nem tudom hol találhatóak az üzenetek, biztonsági mentést sem tettem sosem. Törléssel bizonyára törlődik, olyannyira hogy más ne lássa. -
cicamica0611
újonc
válasz
JokerMaffia #210 üzenetére
Köszönöm a válaszod!!!
A telepítés után érkezett üziket lehet látni a gépen, vagy visszamenőleg az új regisztrációig? Tehát van e olyan funkció benne, hogy törölt üzenetek visszaállítása?
A telefonban meg tudnád mondani, hogy hol találom az üzeneteket? A töröltek is előszedhetők? vagy ha törlöm, akkor a telefonban is törlődnek?
Ebben a cikkbenazt írják, hogy ha nem csinálok biztonsági mentést, akkor nem tudok visszaállítani üzeneteket.
A lényeg, hogy ne is tudjam, és más sem. amit egyszer törlök, azt azért törlöm, mert nem szeretném újra látni.
üdv: cm -
JokerMaffia
tag
válasz
cicamica0611 #209 üzenetére
Szia!
Tudtommal nem lehet szinkronizálni, persze tévedhetek. Deaktiváláskor törlődnek az üzenetek. Igen, telepítés után láthatóak a telefonra érkező üzenetek, ugyanúgy láthatóak a PC-n. Az üzenetek külön-külön elraktározódnak asztali számítógépen, telefonon egyaránt. Üzeneteket következő helyről tudod előszedni, wondows 10-nél. PTT mappában vannak az üzenetek, egyel feljebb a mentett dokumentumok, s a többi.
J.M.
-
cicamica0611
újonc
A viberem deaktiválva lett, majd két nap múlva újra lett telepítve, regisztrálva. A szám, és készülék ugyanaz. Olyan kérdésem van, hogy ha most telepítem a PC verziót, akkor a telepítés előtti, illetve a deaktiválás előtti üzeneteket lehet e szinkronizálni a PC-re???
Vagy csak a telepítéstől lehet látni az üziket amik a telefonra érkeznek?Még az is érdekelne, hogy ha egy beszélgetésből egy egy üzenetet törlök a mobilon, akkor az végleg törlődik, vagy a PC-n előszedhető?
Hova menti a viber az üziket? szerverre? telefonra?Köszi előre is a válaszokat!
-
tzsu
csendes tag
sziasztok!
számitógépen használom a vibert. a telefonszám megszünt. de a szolgáltató egy idő után átadja másnak a számot. és az uj tulajdonos használná a vibert. az én viber
"regisztrációm" megszünik? nekem még működik a sz.gépemen. -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert már kihullott a hajam :-(
Feltettem egy XP-re a viber progit. hiba nélkül felment.
Ha elindítom először megkérdezi van-e telefonom.
Igen, van. (működik is rajta a viber.)
Kéri a telefonszámot. Az országkódot felkínálja.
Megadom természetesen 06 nélkül
Folytatás gomb, erre " Úgy tűnik hiba lépett fel a Viber aktiválásakor a készüléken.
Vegye fel a kapcsolatot a támogatással http://support.viber.com"
Ha oda elmegyek csak egy bemutató van hogy csináljam. Eddig is úgy csináltam :-(
Köszi előre is a tippeket! Laci -
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Feltettem a laptopra a Viber asztali verzióját Win 8.1-re. Az áruházból is telepítettem azzal is úgy jártam ,mint az asztali verziót letöltve weboldalról ,hogy hiába írom be a telefonszámomat nem jön meg az SMS a kóddal. Ez mitől lehet?
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy ketten szeretnénk használni Vibert az asztali gépről, de nem ugyanaz a számunk?
Úgy értem, mint pl. Skype-ot, hogy több felhasználó is tudja használni (az egyik kilép, és be tud lépni másik felhasználó)...THX
-
zeusz55
senior tag
Nah ha valaki keresne a témába. Lent lehet olvasni anyám olds mobilját akartuk hogy legyen gépi viber, mert a nyamvadt skypal nem tud "SMS" formába üzenni nekem vagy a tesomnak, a viber meg ugye erre tökéletes. Namost ahogy eljártunk, és eddig müködik.... sógi eladás előtt iFonját nulláztuk, beraktuk a muter kártyáját, csináltunk egy viber profilt regisztráltuk ahogy kell, a gépen, majd az ifonon felvettem azt a pár partnert akivel majd kiván kommunikálni, majd telefon offol muter kártyája vissza az olds mobilba, és láss csodát megy a viber azóta is! Legujjabb verzióval. De ehhez kell egy szüz teló, mert ha viberesbe rakod be áá szerintem az a jelenlegit összekutyulja... de igy szüzzel müködik!
-
beu26
újonc
Viber üzenetek elolvasása mas pc ról.
Szeretnék valakitől segítséget kérni.Valaki letöltötte a viber kódommal a vibert a pc jére és most látja a z üzeneteimet.A kérdésem h csak attól a pillanattól látja vagy visszamenőleg is?
Új hozzászólás Aktív témák
it A mobilos felhasználók között népszerű szolgáltatás desktopverziója felélénkítheti a versenyt ebben a kommunikációs szegmensben.
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Need For Speed Heat Collector's edition
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Fóliás Mass Effect Andromeda eladó!!!!
- Tomb Raider 1-3 Remastered és Bomb Rush Cyberfunk steam kulcsok
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest