- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawnad
senior tag
Hátha válaszol valaki:
2 kártám, és két fiókom megy egy telefonon. Szeretném PC-ről is elérni mindkettőt.
Hogyan tudom megtenni?Thrawnad
-
huan
őstag
Sziasztok,
A Viber Windows változatában hogyan látom a rejtett csevegéseket?
Köszi -
Gyoergy
csendes újonc
Sziasztok! Lehetséges valahogy a PC-ről a teljes viber-chat-et átrakni a mobilappba? Másik PC-re egyszerűen az adatbázisfájl másolásával megoldható, de telefonon ez nem sikerül... Google Drive-ból lehetne az appba leszedni mentést, de olyan lehetőséget nem találok a PC-sben, hogy mentés GD-ra. Van valami megoldás erre?
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Bocsássatok meg, hogy így írok, de imádtam a vibert több mint 8 éve használom, de egyre siralmasabb az egész. Most legutóbb például minek tettek bele üzleti üzeneteket, és ráadásul törölni se lehet hiába mész rá, hogy törlés. + Ha vége a telefonálásnak s befejezés ikon alá tették az újra tárcsázást, hogy tutira megnyomja véletlen az ember és újra hívja a másikat, és reggelig lehetne sorolni, a régi jó emojikat kiszedték, értelmetlen rossz újakat tettek bele egy nagy sz@r lett az egész! Ráadásul ha hívsz valakit nem cseng ki 3 különböző embert hívtam direkt hogy csak az illetőnél van e a gond de nem másnál sem cseng elsőre vagy csak 10 perc után kb. És reggelig lehetne sorolni. Nem akarok más alkalmazást használni mert ezt szeretem szerettem..de tényleg nem jó irányba mennek a dolgok.
-
Rena55
friss újonc
Sziasztok!
Hátha itt valaki tud nekem segíteni, bár telefonon lévő viberrel kapcsolatos a problémám.
Eddig androidos telefont használtam, viszont most váltottam iphone-ra. Android és android között teljesen jól működik, a googlis fiókba a biztonsági mentés visszaállitasa, így új androidos telefonnál látom a régi beszélgetéseket is. Viszont most az iphone a icloud-ból akarja a biztonsági mentést visszaállítani, de nem ott vannak. Hatalmas szükségem lenne a régi beszélgetésekre. Van eretleg erre bármi megoldás, hogy az új telefonra is át tudjam vinni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
salapp
addikt
h
-
törölt tag
https://prohardver.hu/tema/re_viber_ingyen_telefonalas_a_mobilodon/friss.html
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kaptam a Viber-től egy "levelet", hogy iratkozzak fel a "Viber Offers with Apple"chatbot-ra, és akkor kapok aktiváló kódot az Apple tv+-ra, illetve az Apple Musicra. Mennyire lehet ez "frankó"?
Köszönöm
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam másik Viber csoportot, de hátha valaki olvassa és tud segíteni.
Telefonnal készült videókat elküldöm valakinek telefonon Viber alkalmazásban, minden oké. Ha utána asztali gépen a Viberben nézném meg ezt a videót, borzasztóan szaggat, be van lassulva az egész Viber. Elég ha csak ott van a beszélgetésben, alig lehet gépelni, olyan lassú. Telefonon továbbra sincs semmi gond.
Mi lehet a gond?
Win 10, mindig frissítve, HD5850 videokártya, utolsó driverrel. Semmi mással nincs gond, csak a Viber asztali verziójában a videók csinálják ezt. -
fede94
tag
viber reklámokat hogy lehet letiltani? adblock átengedi.
-
Fel telepíthetem két gépre (laptop és asztali gép, Windows) is a Viber-t, és használhatom ugyan ahhoz a fiókhoz?
-
spe88
senior tag
Hali! Folyamatosan kilépked magától a Viber asztali verziója. Eddig nem cisnálta, gondolom jött valami frissítés. Valami tippetek nincs, mocskos idegesítő? Reinstall nyilván nem segített, köszi
-
MaXimiliam
tag
Sziasztok,
Hová telepíti a Win10 a Vibert?
Céges gép, a rendszergazda feltelepítette, tegnap működött is, de ma reggel akartam küldeni valamit, de sehol sem találom az alkalmazást... Total Commander file keresés "Viber" -re, akkor is csak 3 file-t talál a "C"-n: 2 log a Temp könyvtárban, és a telepítő exe file.Csak a memóriába települt?
Valami ötlet?
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Fent a program a Windows 10-es gépemen, de nem hallom a másik felet ha beszélek vele, de ő engem igen.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?
-
törölt tag
Sok viberes problémára megoldás lehet
Pl a memunak hála most mind2 számom vibere -egyszerre- képes lehet majd a laptopon működni
-
Polllen
nagyúr
válasz
this is life #273 üzenetére
Igazából sehogy.
-
Nem tudjatok veletlenul hogy mikent lehetne szert tenni az uwp viberre az aruhazban mar nem elerheto es a desktop verzio tableten w10 a virtualis billentyuzetet nem jol kezeli(nem latszik a szoveg doboz amibe irni kell .Az uwp viberrel ez jol mukodot , csak volt egy rendszer tiszta telepites es igy buktam a nehai uwp appot ,s a neten se leltem ra az appx-re .
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #271 üzenetére
Na, ez tényleg érdekes... Türelem
-
válasz
#73820095 #270 üzenetére
Halló,
hát felemás...
Minden tökéletes, ha használom. Komolyan mondom! Ha kb. félóránként csetelek rajta, hívok, hívnak, akkor jó.
Ha viszont 2-3 óráig nem nyúlok a viberhez csak lennt van a tálcán akkor a háttérbe kifagy, se chat se semmire nem reagál. Szépen szabályosan kilépek belőle, be is záródik, újraindítom és megint jó.
Fene érti a lelkivilágát... -
törölt tag
válasz
tordaitibi #269 üzenetére
Majd feltétlen tudósíts!
-
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #267 üzenetére
Mázlid van, sztem ez volt az, és ide feltöltöttem neked.
-
válasz
#73820095 #266 üzenetére
A kb. 1 evnel frisebb verziokba mar nem igy van, csak annyit dob fel hogy a viber ujabb verzioja kesz, ujrainditja most a vibert? Ha nem akkor megy tovabb de a pc ki es bekapcsolasa utan boldogan felsikolt hogy a viber naprakesz. Skype is egy ideje ugyanez, annyi az elteres ha a nem-re nyomok akkor szepen bezarodik a program. Vagyis kikerulhetetlen az update. A verzioszamodat megprobalom valahonnan letolteni es hasznalni.
Nem vagyok updateellenes de most a legujabb az nalam hasznalhatatlan. Nem tudom felvenni ha egyszer mar valakivel beszeltem, ha masodszor hivnak akkor csak csorog, es egy ilyen utan a chat is megall, a kilepes sem segit mert ugyan az ikon eltunik de a taskok kozott beragad es csak a taskmanagerrel kiloves es ujrainditas utan lesz jo. Az elso hivasig, es minden elolrol. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #265 üzenetére
Letiltani nem lehet, de a felugráló ablakban nem muszáj a frissítést engedélyezned. Nálam már iszonyat régen így megy a 6.9.0
-
Talán él még a topik,
w10, viber, 2 hete vasárnap frissült és szóta kb. használhatatlan. Gyalultam, de persze ugyanezt a legújabb verziót lehet csak a honlapról letölteni, vagy kerestem egy régebbit, fel is ment és fél napig használható volt és befrissült. Ergo ugyanott vagyok ahol voltam.
A kérdésem, hogyan lehet a viberben az updatet letiltani? mert én nem találom. -
-Zerg-
tag
válasz
#73820095 #258 üzenetére
Köszi.
Délután újra próbálta az asszony, beugrott egy reklám, hogy telepítsem at Avast antivírust. Ezt lelőttem utána újra fagyott.
Kilőttem a feladatkezelővel.
Ezután újra indítottam, Beindult, kérte a telszámot, beolvasta a QR kódot a teló.
Bejött a kezdőképernyő, közölte, hogy a névjegyek a már a gépen vannak.
Ezután megint nem reagált semmire, egy kezelhetetlen téglalap volt
Megint a feladatkezelővel tudtam lelőni. Mellette egy ósdi Asus laptopon tökéletes.
Agyam eldobom.
Ja és Win7 -
törölt tag
Nekem w10 alatt simán megy. Annyi, mintha nem a legeslegújabb lenne fent. Sőt, biztos, mert folyton ugrál, h frissítés elérhető, de nem engedem neki. Holnap írj rám pm-t, akkor már annál a gépnél leszek, és emgnézem neked, lehet, h oda tudom adni a telepítőt is, de verziószámot mképp tudok adni.
-
-Zerg-
tag
Sziasztok!
Nincs sok reményem, hogy válaszol valaki, de talán mégis:
Felraktam a nejem asztali gépére. Végigment a telepítés, beolvasta a qr kódot a telefonjáról (azon működik)
Írta, hogy Ok átvette a névjegyeket.
Ezután hiába indítom, csak egy nagy négyszög van a monitoron, ami semmire sem reagál. Bezárni sem lehet.
Csak a feladatkezelőből tudom bezárni.
A gép egy Fujitsu, 4 GB RAM-mal 2 magos CPU, alaplapi Intel VGA.
Már vagy 4 verziót próbáltam a legújabbat is, de mindig csak a kezelhetelen ablak jelenik meg és nem megy.
Valahol olvastam, hogy XP SP3 kompatibikis módban indítsam, de úgy sem jó.
"A Viber nem válaszol" keresi a problémát de term. nem találja.
A gép egyébként kifogástalan, gyors, interneten szuper, videókat lejátssza.
Mi a rák lehet ez?
Köszi előre is. -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az asztali változaton nem találom hol kell felvenni partnert a névlistába! Vagy törölni Lehet egyáltalán?
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Win10-en nálatok nincsen gond a gép kikapcsolásánál?
A viber meg akadályozza a gép leállítását
Több ismerősömnél is fennáll ez a hibajelenség, esetleg valaki tudja a hiba okát (megoldást)-rá -
törölt tag
válasz
pintyo51 #251 üzenetére
Nem csak te küzdöttél vele....
1. Nem olvassa be automatikusan, asszem, hanem mikor fölé megy, a gépen be kell nyomnod a gombot, h most olvassa, de ez persze nem látod, amíg a kódra figyelsz... Nézz a telefon alá. (De lehet, h a whatsapp volt ez, már nem emlékszem, de én is szívtam, míg ezt észre nem vettem.)
2. Skype, email, vmivel átjut a telefonra a link, rákattintasz, megnyit egy oldalt, és megy, sztem a viber így lett nekem ezután az idióta "biztonsági" frissítés után újraaktiválva. -
pintyo51
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek! Szeretném szinkronizálni a telefonomon és a PC-n a Vibert!
Sajnos a kamerám, nem olvassa be a QR kódot. A másik lehetőség, egy link bemásolása /átküldése/, de fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni.
Nem vagyok már túl fiatal, ne kritizáljatok érte, segítsetek, ha kérhetem.
Köszönöm -
Tompie
őstag
Van új frissítés 6.9.6, újra jelez hanggal is
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy egy ismerősöm gépén valamiért asszem frissítés óta nem ad hangot vagyis nem ad hangot ha írok neki vagy ha hívom meg ha felveszi akkor se hall engem és nem tudok rájönni mi okozza ezt
Valakinek valami ötlet?
-
Hi All!
Keresgettem megoldást, de eddig nem találtam. Sikeresen feltelepítettem a programot, és működik is a számítógépemen. Viszont én szeretném, ha program (minden) indulásakor kérne vmi kódot vagy jelszót. Hogyan tudnám ezt megoldani, ha egyáltalán lehetséges?
-
Gabás
addikt
Elvileg egyszerű kérdés, amire sehol sem találok választ: ha a telefon lévő kliens nem kapcsolódik a netre, de az asztali igen, az asztali jelezni/csöngeni fog?
-
DonaldJames
tag
válasz
tordaitibi #236 üzenetére
Telefonon nem tudok belépni nekem is ezt írja ki.Nincs internetkapcsolat, csatlakozzon hibaüzenet.
-
Tegnap jól működő desktop viber mai gépindításnál frissítette magát, azóta megdöglött,
Nincs internetkapcsolat, csatlakozzon hibaüzenet.
Minden más kitalál a netre, ilyenkor...? -
gobe22
csendes tag
Vélhetően illetéktelenül használja, olvasgatja valaki az elvileg csak a telómra telepített vibert, hogy lehet letiltani a másik (másodlagos) eszközt?
FAQ nem szól erről...
Köszi előre is! -
JENNY_JAY
csendes tag
Sziasztok, tudja valaki, hogyan lehet megakadályozni azt, hogy a viber a pc-n ne frissüljön magától állandóan? Telón a 7-es verzió van, de gépen a 6-ost szeretném. Mikor bekapcsolom a gépet, állandóan - még net sincs akkor a gépen - magától befrissül. Viber is upgrading, please wait... Köszi
-
zajudi
újonc
Sziasztok, segítsetek nekem!
Windows 7 van a gépemen, és a vibert nem sikerül telepíteni, ill futtatni. Van, amikor eljut addig, hogy kéri a telszámot, de azt nem veszi be.Vagy ha beveszi,azután már csak üres ablak jelenik meg, amiből még kilépni sem lehet. Mi lehet ennek az oka,és mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a megoldást! -
ntom189
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e ötletetek a következőre! Laptop vásárlás után (win10-es), vibert felraktuk wifiről (tökéletesen működik), majd DIGI-től vettünk mobilnetes (stickes) előfizetést, onnatól fogva az állapot offline (mobilnetről)! Minden más működik (böngészés, letöltés sőt még a whatsapp-ot is kipróbáltam). Persze erről a mobilnetről újra installáltam a vibert is, párosítottam is, kontaktok megjelentek, de az üzenet küldés továbbra is offline. Szolgáltatókat is hívtam (telenort is, ők adják a netet), náluk minden rendben, nincsen semmi korlátozás! Tipp? Előre is köszi!
-
Luna33
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan tudom teljesen eltüntetni az asztali gépemről a Viber üzeneteket,és a képeket. Arra találtam már az előzményekben leírást hogy a beszélgetések melyik fájlban vannak, azt töröltem, de abban nem vagyok biztos hogy a képeket is oda mentette. Illetve bármilyen ötlet jól jönne hol nézzem még meg. Nagyon Köszönöm!
-
pimmi
senior tag
hali, Viber-en. Ami asztali PC. -n telepített ( Windows7), lehet több felhasználó telefonszámot is megadni (lépkedni köztük), hol ezzel, hol azzal a számmal használni a programot? , És/vagy hol lehet törölni a jelenlegit, majd megadni másikat?
-
Dan-szan
senior tag
Ma feltettem a sz.gépre (win 10 ) a vibert az eddig telefonra kapott üzeneteimet láthatóvá tudom tenni valahogy a gépen is? Szinkronizált a kapcsolatok rendben.
-
morvivi
újonc
Sziasztok! A problémám a következő: le akartam telepíteni a Vibert asztali használatra, a gépemre, és amikor a kódot kérte, nem kaptam meg, ezért kértem új kódot (talán túl sokszor nyomtam rá..). Amikor még mindig nem jött meg a kód, akkor gondoltam, hogy lehet, hogy elírtam a számom, így visszamentem, hogy megnézzem. Amin kiléptem, megjött a kód, és nem tudtam rámenni a folytatásra, mert azt írja ki, hogy ,,Úgy tűnik, hiba lépett fel a Viber aktiválásakor a készüléken. Vegye fel a kapcsolatot a támogatással: ...support.viber.com". Ezek után letöröltem az alkalmazást a telefonomról és a gépről is, de akárhányszor folytatni akarom, ugyanezt a hibaüzenetet kapom. Mit tegyek?
Előre is nagyon köszönök minden segítséget, hálás vagyok érte.
Vivi -
szilvásbukta
tag
Sziasztok!
Sokadszorra előforduló hibára futottam és nem tudom a megoldást...
Nem láttam, hogy korábban írt ide vki hasonló problémával, de ha igen, bocsi az ismétlésért - vagy ha rossz helyen kérdezek.Szóval a problémám a következő:
Egy frissítés után a viber asztali alkalmazása (win 7 alatt) egyszerűen üres ablakban jelenik meg.
Nincs benne se menü, se szövegek, se semmi, csak egy keret.Régebben segített, ha egyszerűen újratelepítettem a vibert, azonban ez most nem használ.
Szerintetek ezt mi okozhatja? Hogyan lehetne megoldani?
-
JokerMaffia
tag
válasz
zolikaDB #215 üzenetére
Szia,
Használtam Windows 7 - 10 operációs rendszerek alatt Vibert egyiknél sem lehet betűméretet módosítani, ilyen változtatásra nincs lehetőség, verziószáma 6.0.5 Az operációs rendszeren belül van erre mód, kezeléstechnikai központ nagyító bekapcsolása Windows 10-nél.
J.M.
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Létezik valamiféle megoldás arra, hogy WIN7 alatt asztali Viberben növelni lehessen a betűk méretét? -
JokerMaffia
tag
válasz
cicamica0611 #213 üzenetére
Szívesen.
-
cicamica0611
újonc
válasz
JokerMaffia #212 üzenetére
JM!
Köszönöm a kisérletezést, meg a válaszokat!
Üdv: cm
-
JokerMaffia
tag
válasz
cicamica0611 #211 üzenetére
Igen véleményem szerint az új regisztrációig gépen elérhetőek az üzenetek. Természetesen, ha un-installálsz valamit a könyvtár szerkezetét is megbabrálod, fenn áll az adatvesztés esélye. Törölt üzenetek visszaállítása lehetőség nincs a PC viber verzióban, nem találtam.
Kíváncsiságból töröltem beszélgetéseimet a viberből (PC) meg kérdezi valóban törölni akarom, igen. Eközben a mobilon a csevegések közül sorra eltűntek a beszélgetések. Ezután visszatértem a ViberDownloads - PTT mappa, és sorakoznak a beszélgetések. Telefonon nem tudom hol találhatóak az üzenetek, biztonsági mentést sem tettem sosem. Törléssel bizonyára törlődik, olyannyira hogy más ne lássa. -
cicamica0611
újonc
válasz
JokerMaffia #210 üzenetére
Köszönöm a válaszod!!!
A telepítés után érkezett üziket lehet látni a gépen, vagy visszamenőleg az új regisztrációig? Tehát van e olyan funkció benne, hogy törölt üzenetek visszaállítása?
A telefonban meg tudnád mondani, hogy hol találom az üzeneteket? A töröltek is előszedhetők? vagy ha törlöm, akkor a telefonban is törlődnek?
Ebben a cikkbenazt írják, hogy ha nem csinálok biztonsági mentést, akkor nem tudok visszaállítani üzeneteket.
A lényeg, hogy ne is tudjam, és más sem. amit egyszer törlök, azt azért törlöm, mert nem szeretném újra látni.
üdv: cm -
JokerMaffia
tag
válasz
cicamica0611 #209 üzenetére
Szia!
Tudtommal nem lehet szinkronizálni, persze tévedhetek. Deaktiváláskor törlődnek az üzenetek. Igen, telepítés után láthatóak a telefonra érkező üzenetek, ugyanúgy láthatóak a PC-n. Az üzenetek külön-külön elraktározódnak asztali számítógépen, telefonon egyaránt. Üzeneteket következő helyről tudod előszedni, wondows 10-nél. PTT mappában vannak az üzenetek, egyel feljebb a mentett dokumentumok, s a többi.
J.M.
-
cicamica0611
újonc
A viberem deaktiválva lett, majd két nap múlva újra lett telepítve, regisztrálva. A szám, és készülék ugyanaz. Olyan kérdésem van, hogy ha most telepítem a PC verziót, akkor a telepítés előtti, illetve a deaktiválás előtti üzeneteket lehet e szinkronizálni a PC-re???
Vagy csak a telepítéstől lehet látni az üziket amik a telefonra érkeznek?Még az is érdekelne, hogy ha egy beszélgetésből egy egy üzenetet törlök a mobilon, akkor az végleg törlődik, vagy a PC-n előszedhető?
Hova menti a viber az üziket? szerverre? telefonra?Köszi előre is a válaszokat!
-
tzsu
csendes tag
sziasztok!
számitógépen használom a vibert. a telefonszám megszünt. de a szolgáltató egy idő után átadja másnak a számot. és az uj tulajdonos használná a vibert. az én viber
"regisztrációm" megszünik? nekem még működik a sz.gépemen. -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert már kihullott a hajam :-(
Feltettem egy XP-re a viber progit. hiba nélkül felment.
Ha elindítom először megkérdezi van-e telefonom.
Igen, van. (működik is rajta a viber.)
Kéri a telefonszámot. Az országkódot felkínálja.
Megadom természetesen 06 nélkül
Folytatás gomb, erre " Úgy tűnik hiba lépett fel a Viber aktiválásakor a készüléken.
Vegye fel a kapcsolatot a támogatással http://support.viber.com"
Ha oda elmegyek csak egy bemutató van hogy csináljam. Eddig is úgy csináltam :-(
Köszi előre is a tippeket! Laci -
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Feltettem a laptopra a Viber asztali verzióját Win 8.1-re. Az áruházból is telepítettem azzal is úgy jártam ,mint az asztali verziót letöltve weboldalról ,hogy hiába írom be a telefonszámomat nem jön meg az SMS a kóddal. Ez mitől lehet?
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy ketten szeretnénk használni Vibert az asztali gépről, de nem ugyanaz a számunk?
Úgy értem, mint pl. Skype-ot, hogy több felhasználó is tudja használni (az egyik kilép, és be tud lépni másik felhasználó)...THX
-
zeusz55
senior tag
Nah ha valaki keresne a témába. Lent lehet olvasni anyám olds mobilját akartuk hogy legyen gépi viber, mert a nyamvadt skypal nem tud "SMS" formába üzenni nekem vagy a tesomnak, a viber meg ugye erre tökéletes. Namost ahogy eljártunk, és eddig müködik.... sógi eladás előtt iFonját nulláztuk, beraktuk a muter kártyáját, csináltunk egy viber profilt regisztráltuk ahogy kell, a gépen, majd az ifonon felvettem azt a pár partnert akivel majd kiván kommunikálni, majd telefon offol muter kártyája vissza az olds mobilba, és láss csodát megy a viber azóta is! Legujjabb verzióval. De ehhez kell egy szüz teló, mert ha viberesbe rakod be áá szerintem az a jelenlegit összekutyulja... de igy szüzzel müködik!
-
beu26
újonc
Viber üzenetek elolvasása mas pc ról.
Szeretnék valakitől segítséget kérni.Valaki letöltötte a viber kódommal a vibert a pc jére és most látja a z üzeneteimet.A kérdésem h csak attól a pillanattól látja vagy visszamenőleg is?
Új hozzászólás Aktív témák
it A mobilos felhasználók között népszerű szolgáltatás desktopverziója felélénkítheti a versenyt ebben a kommunikációs szegmensben.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest