Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nem tudom pontosan hol a legaktuálisabb a kérdés, de talál tudtok segítséget, infót adni: az első SSD telepítése van folyamatban nálam, és Firefox esetén javasolt a cache áthelyezése a sok írási folyat miatt, ami ugye az SSD-t terhelné. Chrome esetében van-e ilyen lehetőség, illetve hol és hogyan kell kivitelezni ezt?
-
zoltan6
addikt
közben rájöttem a hibára,az alaphelyzet utáni nagyításnál csinálja(110%) csak,tehát amikor ctrl+-al nagyítom,csak a legelső nagyításnál csúszik szét a kép,a többi nézetben jó.csak ezért volt fúrcsa,mert eddig így használtam,most kipróbáltam,90%-nál és 110%-nál esik szét a kép.
-
-
zoltan6
addikt
kicsit érdekes a prohardver ezzel a 22-es chrome-val
kép[ Szerkesztve ]
-
válasz
T. Almeida #21 üzenetére
"Gyakorlatilag semmi fagyás, semmi gond, lehet, hogy én csinálok vmit rosszul?"
Igen, nem nézel flash oldalakat -
T. Almeida
senior tag
Én a 15-ös verzió óta használom, teljesen zsír. Gyakorlatilag semmi fagyás, semmi gond, lehet, hogy én csinálok vmit rosszul?
Hozzáteszem, 8 GB RAM van a gépemben, így a memzabálás sem érdekel. -
nyergess
tag
A baj az - legalábbis nálam -, hogy a Chrome nem pár száz megát eszik, hanem sokszor felzabálja a teljes RAM-omat, így hiába van 2 giga a notimban. FF viszont minden esetben 200 mega alatt zümmög. Jó pár verzióval ezelőtt pont fordítva volt az állás: FF rohadt lassú, Chrome meg száguldott, sajnálatos, hogy megfordult a tendencia, Chrome-ot jobban csípem/csípném.
-
Jóember
csendes tag
Ha a Ctrl+tab-os fülváltást végre megoldanák, hogy ne állandóan balról jobbra menjen, hanem az utoljára meglátogatott lapra (mint Firefoxban
), akkor szinte tökéletes lenne.
-
Petyyyyy
addikt
Érzésre jobb lett, mint az előző verzsön - gyorsabb, "smooth-abb". De javíthatnának kicsit a frissítés menetén, mert elég gyatra az experience. A többi böngészőhöz képest és amúgy is túl sokáig tart a frissítési folyamat. (Névjegyre kattintás után)
-
butyek
senior tag
Ha lassabban is, de legalább fejlesztik.
-
Csygusz
tag
Valaki azt árulja el nekem, hogy flash nézés közben a processzorhasználat miért szökik fel nagyon és állítja le a laptopom? QL65 AMD 4giga ram, 4650ati videokártya.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak ezt a betűrajzolást javítsák, mert pl. itt a ph-n kifolyik az ember szeme...
[ Szerkesztve ]
-
vocalhost
tag
-
-
martonx
veterán
Mire IE10 kijön, a Chrome 23-nál, FF 16-nál fog tartani. Pedig az első IE10 preview-k anno Chrome15-tel, meg FF8-al szemben még egész ígéretesnek tűntek.
-
Narxis
nagyúr
Azért még történt pár apró változás. Pl. most manuálisan frissítettem és a névjegy ablak helyett új lapot nyitott és oda került az egész "cucc" mint amikor a beállításokat nyitjuk és van egy Probléma bejelentés gomb is, nem emlékszem, hogy lett volna korábban vagy csak szépen beleolvadt a névjegy ablakba. A beállítás ikonja is megváltozott de nem tudom mi baj volt a régivel...
Am. nem rég ki lehetett tölteni egy kérdőívet a Google Chrome-ról, nem tom lehet-e még de elég alapos kérdőív volt úgyhogy lehet a jövőben lesznek majd komolyabb változások a visszajelzések alapján.
-
A szinkronizálás lehetne jobb, néha dupláz mindent... milyen praktikus
Remélem javították. -
lanszlo
csendes tag
Itt a letöltési link, ha valaki le szeretné tölteni bármely os-re, még akár "Ablakok"-ra is.
-
Rival
aktív tag
Azt megoldhatnák már, hogy egy nagyobb oldal betöltése közben ne merevedjen ki az aktuális és a többi tab is. Legalább 10 főverzió óta követem ezt a bugot a trackben, de egyfolytában blockedon xy hiba, tehát mindig valami miatt nem sikerül javítani. Kevés idegesítő dolog van a Chrome-ban, de ez nagyon...
-
Máté94
addikt
Már ez is hasonló gyönyörűségeket produkál HW accel.-nel, mint FF. Nem baj, legalább kevesebbet eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
it Rengeteg biztonsági hibát javítottak az új kiadásban, ezen felül a Pointer Lock API támogatása újdonság.
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest