Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nem tudom pontosan hol a legaktuálisabb a kérdés, de talál tudtok segítséget, infót adni: az első SSD telepítése van folyamatban nálam, és Firefox esetén javasolt a cache áthelyezése a sok írási folyat miatt, ami ugye az SSD-t terhelné. Chrome esetében van-e ilyen lehetőség, illetve hol és hogyan kell kivitelezni ezt?
-
zoltan6
őstag
közben rájöttem a hibára,az alaphelyzet utáni nagyításnál csinálja(110%) csak,tehát amikor ctrl+-al nagyítom,csak a legelső nagyításnál csúszik szét a kép,a többi nézetben jó.csak ezért volt fúrcsa,mert eddig így használtam,most kipróbáltam,90%-nál és 110%-nál esik szét a kép.
-
-
zoltan6
őstag
kicsit érdekes a prohardver ezzel a 22-es chrome-val
kép[ Szerkesztve ]
-
válasz T. Almeida #21 üzenetére
"Gyakorlatilag semmi fagyás, semmi gond, lehet, hogy én csinálok vmit rosszul?"
Igen, nem nézel flash oldalakatHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
T. Almeida
senior tag
Én a 15-ös verzió óta használom, teljesen zsír. Gyakorlatilag semmi fagyás, semmi gond, lehet, hogy én csinálok vmit rosszul?
Hozzáteszem, 8 GB RAM van a gépemben, így a memzabálás sem érdekel. -
nyergess
tag
A baj az - legalábbis nálam -, hogy a Chrome nem pár száz megát eszik, hanem sokszor felzabálja a teljes RAM-omat, így hiába van 2 giga a notimban. FF viszont minden esetben 200 mega alatt zümmög. Jó pár verzióval ezelőtt pont fordítva volt az állás: FF rohadt lassú, Chrome meg száguldott, sajnálatos, hogy megfordult a tendencia, Chrome-ot jobban csípem/csípném.
-
Jóember
csendes tag
Ha a Ctrl+tab-os fülváltást végre megoldanák, hogy ne állandóan balról jobbra menjen, hanem az utoljára meglátogatott lapra (mint Firefoxban ), akkor szinte tökéletes lenne.
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
-
Petyyyyy
addikt
Érzésre jobb lett, mint az előző verzsön - gyorsabb, "smooth-abb". De javíthatnának kicsit a frissítés menetén, mert elég gyatra az experience. A többi böngészőhöz képest és amúgy is túl sokáig tart a frissítési folyamat. (Névjegyre kattintás után)
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
butyek
senior tag
Ha lassabban is, de legalább fejlesztik.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Csygusz
tag
Valaki azt árulja el nekem, hogy flash nézés közben a processzorhasználat miért szökik fel nagyon és állítja le a laptopom? QL65 AMD 4giga ram, 4650ati videokártya.
Az ígéret szép szó, ha megtartják.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak ezt a betűrajzolást javítsák, mert pl. itt a ph-n kifolyik az ember szeme...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Narxis
nagyúr
Nem feltétlen. Ugye XP-re már nem telepíthető IE8-nál újabb IE, ezért alternatív böngészőket szoktak telepíteni. Mondjuk ez inkább iskoláknál jellemző de szóval nem mindenhol van csak az IE.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
vocalhost
tag
| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
-
Jaffafa
aktív tag
"Nem baj, legalább kevesebbet eszik."
Számít ez manapság? Mert szerintem teljesen mindegy, hogy 100MB-t vagy 300MB-t "eszik", amikor egy mai gépben minimum 2GB memória van, de inkább 4-16.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
Sztem a legkorrektebb a dátum alapú számozás, mint pl. Ubuntunál: 12.10 az a 2012. októberi, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
martonx
veterán
Mire IE10 kijön, a Chrome 23-nál, FF 16-nál fog tartani. Pedig az első IE10 preview-k anno Chrome15-tel, meg FF8-al szemben még egész ígéretesnek tűntek.
Én kérek elnézést!
-
Narxis
nagyúr
Azért még történt pár apró változás. Pl. most manuálisan frissítettem és a névjegy ablak helyett új lapot nyitott és oda került az egész "cucc" mint amikor a beállításokat nyitjuk és van egy Probléma bejelentés gomb is, nem emlékszem, hogy lett volna korábban vagy csak szépen beleolvadt a névjegy ablakba. A beállítás ikonja is megváltozott de nem tudom mi baj volt a régivel...
Am. nem rég ki lehetett tölteni egy kérdőívet a Google Chrome-ról, nem tom lehet-e még de elég alapos kérdőív volt úgyhogy lehet a jövőben lesznek majd komolyabb változások a visszajelzések alapján.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
A szinkronizálás lehetne jobb, néha dupláz mindent... milyen praktikus
Remélem javították.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
lanszlo
csendes tag
Itt a letöltési link, ha valaki le szeretné tölteni bármely os-re, még akár "Ablakok"-ra is.
-
Rival
aktív tag
Azt megoldhatnák már, hogy egy nagyobb oldal betöltése közben ne merevedjen ki az aktuális és a többi tab is. Legalább 10 főverzió óta követem ezt a bugot a trackben, de egyfolytában blockedon xy hiba, tehát mindig valami miatt nem sikerül javítani. Kevés idegesítő dolog van a Chrome-ban, de ez nagyon...
-
Máté94
addikt
Már ez is hasonló gyönyörűségeket produkál HW accel.-nel, mint FF. Nem baj, legalább kevesebbet eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest