Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az eszközök száma még nem is lenne gond, de a hálózat már gond... a Telekom és a Yettel borzasztóan le van maradva lefedettség terén, a Vodafonehoz képest
Mondhatni a dobogó jelenleg úgy fest, hogy 1. Vodafone 2.Telekom 3.Yettel ... A Digiről meg tudjuk, hogy kiesett az 5G frekvencia vásárlásból...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
godside
tag
nem az elofizetesek a problema hanem az eszkozok es a halozat hianya...
nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon
-
válasz Hieronymus #4 üzenetére
A készülék képes lesz, de minek túráztassam marginális előnyökért az antennát? Ez még akkuidő szempontból sem lényegtelen kérdés.
-
" Például én is MMS előfizető vagyok a díjcsomag alapján, de sohasem küldtem / kaptam..."
Nagyjából mindenki így van ezzel.
Az MMS előfizetők száma eléri a 100%-t. De ezzel nem számol már senki.Az már egy másik kérdés, hogy mennyien rendelkeznek 5G képes telefonnal. De az 5G upgrade az előfizetés szempontjából már adja a lehetőséget a használatra. Előre jelezhető a telefonkészülékek átállásának sebessége. A kemény mag számára is csak a következő telefoncsere áll rendelkezésére az átállás szabotálására. Utána már csak 5G-s készülékek lesznek forgalomban.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
t72killer
titán
-
Ez tökéletes hozzászólás volt egy olyan cikkhez, ami úgy próbál állítani valamit, hogy közben pont a lényeg nem igaz mögötte
Mert valódi értelme egy bizonyos mennyiségű "valódi" felhasználónak volna egy új technológia esetén, az előfizetés nem sokat számít. Például én is MMS előfizető vagyok a díjcsomag alapján, de sohasem küldtem / kaptam...
-
t72killer
titán
De csak olyan körzetekben működik, ahol a lakosság min 50%-a oltott
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest