Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
WonderCSabo #19 üzenetére
Nekem a biolab FF4-ben is rángat, és két 2 GHz-s Core 2-es maggal kb 40%-ot eszik (tehát egy mag 80%-át). Csak layer gyorsításom van, D2D nincs. Chrome is kb ennyit eszik, de közel nem rángat annyit, viszont a hangja dölglődik. Persze lehet, hogy ez a játék engine olyan, hogy amint lehet rögtön számolja a következő frame-t, és ezért mindig kb egy magot eszik.
-
-
ddekany
veterán
válasz
WonderCSabo #14 üzenetére
Nem éppen mi?
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Háát... ez spec egyelőre komolyabban falja a gépet, mint egy flesses stuff, szal a hegyi gorillákat és az őserdőket most sem mentjük meg...
-
vgergo
aktív tag
Nekem az tetszik az egészben a legjobban, hogy meg lehet nézni a forráskódot. Ennek köszönhetően jó pár ötletet le lehet lesni.
-
L Balázs
tag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Egyetértek, a Biolab Disaster a legjobb példa arra, hogy egyrészt nem a grafika minden, másrészt HTML5-tel is nagyszerű játékokat lehet csinálni.
-
Inv1sus
addikt
Én már jó pár helyen láttam (pl háttérképes oldalaknál), hogy a legtöbbet kapott és legtöbbre értékelt kép vagy 5 éves és jelenleg senki ki nem rakná az asztalra. Ebből kiindulva szerintem se érdemes kirakni a szavazatokat, mert lusta idióták befolyásolnák az eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
de akkor legalább lenne normális screenshot. most komolyan klikkeljem végig mindent, hogy egyáltalán lássam, hogy mi az? én így kettőt megnéztem és nullát próbáltam ki.
szerintem a rendezés nem befolyásolná a szavazatok eredményét lényegesen, csak a számát. ha valamin csak kevés de jó szavazat van az is közel olyan vonzó lenne, mint amit sok. úgy legalább a legjobbakat lehet kipróbálnám, így viszont...
-
Inv1sus
addikt
Uh, én másra számítottam.
-
WonderCSabo
félisten
Hmm, jó sok HTML5 játék.
Ez marha jó, Lemmings macskákkal.
moma: Lehet, h. nem akarják befolyásolni a szavazatokat az eredmény megjelenítésével.
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
elég gáz a galéria, se rendes screenshot nincs a játékokból, se nincsenek rendezve az eddigi szavazatok szerint. ezekkel eléggé csökkentik a játék kipróbálások számát. pedig gondolom nekik az lenne a feladatuk, hogy a nevezők megírták a játékokat, ők meg promótálják azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
it A nyílt megoldások népszerűsítését szolgáló pályázati munkák már megtekinthetőek, kipróbálhatóak.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Google Chrome
- Milyen TV-t vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest