- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_arpi
csendes tag
válasz
quailstorm #49290 üzenetére
Köszi.
Most láttam, pár hozzászólással előbb az AOSP-s linket is nálad. Már töltöm is le. Ha lesz időm, kipróbálom. Nekem a "AOSP v2.0 Final Kernel 2.6.29 Miroslav_mm" volt meg még wwenigma ajánlásából, de azzal voltak gondjaim.
Hátha ez jó lesz: "Android 2.3.7 CM7 AOSP v2.0 Final Kernel 2.6.35.10 Miroslav_mm"
Aztán az SDSL4, bár asszem az már volt fent. Vagy kitudja.
Üdv. -
H_arpi
csendes tag
Sziasztok,
2011.februárban vettem a telómat. Azóta olvasom az itteni sorokat. (49ezer... hmm... , az elején ráment pár éjszakám.)
Láttam sokan kikupálódtak itt, aztán továbbálltak, maradtak, vissza-vissza néznek.Egy év gyári ROM használat után kicsit éni is próbálkoztam. Kipróbáltam, minden jónak mondott cuccot. Azt sem tudom melyik milyen volt. Annyi a variáció. De sajnos mindegyikkel volt valami gondom. Vagy Bt, vagy WiFi, vagy GPS, vagy éppen a fényképező nem ment rendesen. Vagy alig használva sem bírt fél napnál többet, többször kikapcsolt, újraindult. Mindezek felváltva, vagy kombinálva.
Most a - leg-optimálisabbnak mondott - quailstorm által ajánlott cucc van rajta. Néha elsötétül a képernyő, és csak akksikivétellel indul újra, de 30-45 Mega szabad memóriát fenntartva elég szépen ketyeg. Amit lehet rakosgatok a memkarira. Facebook, Skype, TVműsor, Navigáció, TeameWiewer, pár apróbb játék és a "gyárilag " benne lévő appokkal. (egy kettőnél azért nem a legújabbat használom, hanem a gondosan elmentegetett régebbi kisebb méretű változatokat.)Egy probléma viszont mindenhol megvolt. A fránya kalibráció. A gyári ROM-mal be lehetett állítani. Szépen működött, de ugye azzal már semmi sem használható rendesen. A magasabb verzióknál már nincs "gyári" kalibráció. A letöltött appal, meg semmi eredmény.
Még a 2 éves garin belül bevittem a szervizbe, hogy a jobb oldal eléggé félrehord, de ugye oda csak 2.1-el vihettem, be, azon meg ott a kalibráció. Ott ugyan azt mondták, hogy az akku csere (repedt egy kicsit) mellett a "képernyőt" is kicserélték (a gombok is recsegtek kicsit, mintha elváltak volna a hátsó felületről, így a képernyőcserével elvileg ez is megoldódott). Szóval kaptam egy "új" telefont, de a kalibráció továbbra sem megy a 2.1 fölötti verziókkal. Ezzel ugye nem vihetem a szervizbe
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne helyretenni szoftveresen a dolgot. (Ugyan már kezdem megszokni, de jobb lenne, ha nem kellene egy betűvel mellé nyomkodnom, "gépelésnél".)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest