Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Valószínű ez a végleges build lesz már, ha a pletykáknak lehet hinni, (magában jól lehet használni "csak semmi tömény
") mivel a "Longhorn Server" (azaz Server 2008) kiadását megelőzi az SP3 és az már kint van a szoftvergyártóknál stb RTM verzió. Ez csak egy kis okoskodás szerintem bármikor megjelenhet a fájlcserélőkön de, évközepére tenném a habár lehet el szutymorognak vele 2009 -ig.
-
X@b3e
addikt
Mikorra várható az SP3 teljes és magyar verziójának a megjelenése? És kb. mikor lesz kb. SP3-al integrált Xp bolti forgalomban?
-
Jarod1
veterán
mennyire érdemes feltolni az angol Sp3-at a magyar Xp-re?
-
Lortech
addikt
-
Shadows
senior tag
srácok xp-re dx 10?? minek ??? 98 se-re nem kellene dx9?? röhelyes
-
Musicbox
tag
ez az angol sp3 felmegy a magyar xp sp2-re?
-
PH 5.5
aktív tag
Megpróbáltam feltenni egy natur xp pro-ra, nem jött össze. Azt mondta, hogy legalább sp1 kell neki. Jó, akkor fogtam egy másik xp-t integrált sp2-vel, semmi további frissítés nem volt rajta, arra már símán felment. Utána még kísérletképpen rádobtam egy hunmui-t, az is tökéletesen összejött. Mindezek után még lehúzott magának néhány biztonsági frissítést, azóta is szépen megy. Egyelőre még csak virtuális gépen próbálgatom, így sajnos nem igazán lehet képet alkotni az állítólagos sebességnövekedésről, de például az everest gyorsabban elindul rajta, mint az éles rendszeremen. Ami egy kicsit meglepett: nem tartalmazza a 7-es IE-t.
-
-
WonderCSabo
félisten
Jó van na, nem kell letámadni az embert. Én még úgy tudtam, hogy lesz benne, de ha nem hát nem, elfogadom, és ha kijön Vista SP1, akkor a Vistát felrakom. PEACE!
Onizuka: .cfg fájlt kell piszkálni, és a very high shader, ha jól tudom, nem egyenlő dx10es effektekkel. De lehet, hogy igen.
-
Alapkérdés: vajon az SP2-őt tartalmazza? (azaz ha pl integrált installCD-t akar csinálni az ember, akkor SP2-es win-ba integrálja vagy natúrba
(natúrt mostanában elég nehéz keríteni
)
-
BluEyes
őstag
Gyerkőcök!
Senki nem mondta, hogy ezt a - még nem végleges - verziót fel is kell pakolni. Majd ha kijön a végleges. magyarított, akkor lehet azzal próbálkozni. A hír "kipróbálásról" szóló része nem nekünk szól, hanem az angol xp-sek azon csoportjának, akik érdemben hajlandók tesztelni mindenféle módon a rendszerükkel, és tudják is, hogy mit csinálnak.
Tehát nyugi, most még nem kell nekiesni a letöltésnek. -
Arhel
senior tag
válasz
Neil Watts #16 üzenetére
átállítani biztos nem fogja
, a korábbi béták is csak angol nyelvűre akartak telepedni..
-
vazimódó
senior tag
válasz
Neil Watts #16 üzenetére
Mod-olni akartam és 2x is elküldte.
Bocs...
-
vazimódó
senior tag
válasz
Neil Watts #16 üzenetére
Sajna nem tudom magyar xp-re felrakni. Még ha a nyelvi eszköztárban átállítom angolra akkor se felel meg neki.
-
sekli
addikt
válasz
Neil Watts #16 üzenetére
atallitani nem fogja az biztos, mert fel se megy...
-
Sziasztok!
Ez mehet fel magyar XP-re?
Nem fogja átállítani a nyelvet?Üdv. core2
-
BluEyes
őstag
-
moonman
titán
mán nemazért, de nem tölthető le az sp3, legalábbis hivatalos helyről még nem, úgyhogy ezt a fórumos linket inkább nem tettem volna ki hírbe.
-
FTeR
addikt
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
a dx10hez teljesen át kellett írni a windows hw kezelési részét** és még pár "apróságot". így lett az xp-ből vista.
**emiatt van a vistának driver problémája. ha sp3-ban jönne a dx10 (és vele minden), akkor borulna az egész és most ugyanitt azon rinyálnál, h semmi sem működik.
-
Onizuka
tag
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
Miért is? Mert tán minap sikerült beszerezni egy 8800-ast? Mondj egy natív DX10 játékot. Crysis? Nem az. Kamu, úgy ahogy van. A megfelelő .ini-filet piszkálva ugyanúgy néz ki, plusz még gyorsabb is DX9-ben. Nem kell rohanni szerencsére. Mire tényleg lesznek ilyen játékok, tán a Vista is jobban kiforr...
-
Onizuka
tag
Ha eddig alapból egyik service pack sem volt felrakva, akkor mehet fel rögtön a harmadik, vagy szép sorjában kell telepíteni a sp2-vel kezdve?
-
sghc_toma
senior tag
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
a MS meg nagyon sokszor megmondta, hogy nem lesz.. komolyan azt várták páran, hogy áá, biztos csak jól beetetnek minket a Redmondiak, oszt igazából meg beleteszik?
-
gézu
őstag
válasz
WonderCSabo #5 üzenetére
Az álomgyárat Hollywoodban építették fel, nem Redmondban...
-
gézu
őstag
Teljesen értelmetlen a hírt a dx10-el kapcsolatosan kommentálni
-
ftc
nagyúr
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
DX10 ? Nem megvalósítható XP-n....átkellene irni komplett rendszert...driver modelleket....
-
WonderCSabo
félisten
Hát ez marha jó, egy dolog hiányzik belőle: Directx 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest