Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Találtam egy cikket ahol pontosabb információk vannak a helyszínről:
"Összehangolt rendőrségi akció hatására a Pirate Bay, és további jelentős torrentoldalak, mint EZTV, Zoink, és Torrage elérhetetlenek tegnap reggel óta. Ilyen mértékű razzia és lefoglalás legutoljára 2006-ban volt az oldal kapcsán.
A razziát a stockholmi rendőrség vezette, amit “szellemi tulajdonjogok megsértése” miatt szervereket. Számítógépeket és egyéb (feltehetően hálózati) eszközöket foglaltak le. A helyszín egyébként a Nacka-ban található, egy a hegy belsejébe épített szerverterem volt."
-
leeate
senior tag
"a The Pirate Bay stockholmi központján"
Komolyan tartottak Stockholmban szervereket? Hát ez eléggé izé.. amatőr
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Apollyon
Korrektor
Azok a "marhák" már sokszor átköltöztették, csak eddig burokban éltél.
(#26) Nashaba: Szerintem az már nem TPB, csak a kinézete ugyanaz. A kategóriák megnevezése is más.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
=Mentor=
őstag
Marhák, már rég át kellett volna költöztetni a szerverparkot egy olyan országba ami érinthetetlen a jogvédő hiénák számára....
-
Apollyon
Korrektor
Az öböl új címén ami működik ímmel-ámmal, nem lehet bejelentkezni, ami még nem is baj, mert nem ad igazából sok plusz funkciót, kommentelni ritkán szoktam.
A "cr" verzió működik úgy-ahogy, viszont a régi "se" oldal butított verziója, nem lehet a találatokat seed/leech, feltöltés ideje stb. alapján rangsorolni. Valaki tud esetleg a réginek mindenben megfelelő, fullos oldalt? Proxybayen nem jártam sikerrel.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
[Prolixus]
addikt
Hát, nem mondom hogy meglepett. Sem a razzia, sem az, hogy *megint* nem sikerült. De végül helyreállt a világ rendje...a Pirate Bay örök.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Zirowe
nagyúr
Pont nemrég volt pár cikk itthoni oldalakon sealandről.
Elvileg vmi tűz miatt kellett onnan elvinni jó pár servert, azóta meg nem nagyon megy a biznisz.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
blade zte
őstag
Dayum, kishíján sikerült.
Kis lóvéért én elvitetném Észak-Koreába, szerintem egy f*sásnyi szerverterületet szívesen átadnának, vagy egy viskót 2m-re a határtól az internetre kötve.
Oppo find 7 astro black
-
alevan
őstag
Egy másik fórumon egy illető tökéletesen leírta a hiábavalóságát ezen szerverlefoglalási akcióknak:
Amíg van kereslet, addig lessz kínálat.
Ha minden torrent trackert és szervert lefoglalnak, újak lépnek majd a helyükbe. Amíg drága és kényelmetlen pl. a filmek online való nézése, amíg 27! külömböző szolgáltatásra kell feliratkozni ahhoz, hogy a népszerű filmeket otthol nézhessem akkor és ott amikor akarom, amíg külömböző DRM megoldások miatt a szolgáltatáshoz kell vásároljam az ezközt, addig ez egy szélmalomharc.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
E770
aktív tag
ennek az értelmetlen (és szerintem igazságtalan) üldözősdinek már sosem lesz vége
de tényleg, lehet hogy pont ezért ez már szimbólummá fog válni - bár túl sok minden szimbólumává
-
saelin
veterán
Nevet kellene változtatnia az oldalnak, pl: The Unstoppable Pirate
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bwin.party
aktív tag
UPDATE: Elég lassan, de megy a .cr domain alatt!
-
8th
addikt
Ennyi.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
Apollyon
Korrektor
-
daninet
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
BTW, nem úgy volt pár éve hogy vesznek egy elhagyott olajfúrót és oda telepednek le?
Live-Die-Respawn
-
daninet
veterán
Kickass már jó ideje jobb mint piratebay, az oldal megmentése inkább elvekről szól.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
cskamacska
addikt
válasz Z a hangya #2 üzenetére
Ácsi, ez nem a rendőrök sara! A jogvédő maffia ügyködése miatt kénytelenek vonulgatni, ha éppen eredményt érnek el azok a bíróságon. A jogvédőknek meg a legkellemesebb a kialakult helyzet, beszedik a védelmi pénzt mindenkitől, majd mutogatnak a náczifasiszta művészgyilkos torrent oldalakra, hogy mivé fajulna a világ, ha ők nem védenék meg a szerzői és szomszédos jogokat a saját érdekeik mentén.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
MageRG
addikt
Nincs erről valami részletesebb jelentés?
Azt hittem a rendőrök már megtanulták hogy hiába keresnek bármit is, mert a szerverek csak hash-t tárolnak, konkrét fileokat nem."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
alevan
őstag
Elvileg csak a load balancert kapcsolták le. Szal egy két nap és helyreáll a dolog, csak valaki be kell üzemeljen egy új szervert.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
MortalVenoM
tag
válasz Z a hangya #2 üzenetére
ne adj nekik ötleteket...
-
Z a hangya
tag
A rendőrök mindig nyerni fognak csatákat, de a háborút sose nyerik meg - kivéve ha lekapcsolják az egész internetet globálisan
"Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér"
-
Apollyon
Korrektor
Így van, eddig is mindig helyreállt, sőt van egy oldal amin bayes linkgyűjtemények vannak (proxybay) de tegnap este ott sem működött semmi.
Ez mondjuk elég para, de talpraesettebbek mint a btjunkiék voltak.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Elite: Dangerous
- Elemlámpa, zseblámpa
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PH! Darts
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest