Új hozzászólás Aktív témák

• Hunguardian

csendes tag

válasz pilóta #1 üzenetére

Üdv! Maximálisan egyetértek. Nekem is elsőre ez a "... továbbá aláásná a szólásszabadságot" szöveg szúrta leginkább a szemem. "Arckönyv", aminél a felhasználók adatait olyan gátlástalan módon használják fel, ahogyan nekik tetszik. Tisztára olyan mint egy bűnügyi nyilvántartás (ki kivel hol és mikor kiről/miről és hogyan kommunikált), és az egész cég üzleti profilja arra épül, hogy adatgyűjtésük eredményeit kereskedelmi célokra is felhasználják (valamiből meg kell élni :DDD ). Ügyfeleik adatait kufárként kezelik, senki és semmi nincs biztonságban az érdekeiket erőszakosan érvényesítő módszereikkel szemben. Valódi Ars Poetikájuk: Ha nem tetszik, el lehet innen húzni, nem kötelező használni az oldalunkat."

Már kb. 6 éve töröltem a Facebook fiókomat, akkor mikor zenészként felraktam oda egyik dalom YouTube linkjét, ami "szerintük" a közösségi alapelveiket sértette, és önkényesen törölték a posztomat. Semmi nem volt abban az instrumentális dalban, ami ezt indokolta volna, de hát az általuk használt MI (mesterséges intelligencia) mégis kiszűrte, és törölte a tartalmat. Úgy látszik a dal címe lehetett bántó számukra, magukra ismertek benne: Sötét kor (Dark Age): https://www.youtube.com/watch?v=2aqnV48w3Lw&list=PLJ9V2_WBjxx9hZOXh5iJIevzIZVxchZ7k&index=30

Üdvözlettel, Hunguardian.

Új hozzászólás Aktív témák