Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz AndrewBlase #40 üzenetére
mi kicsit kitértünk ott a bkk-ra. a 25-ös posztban kezdődött, a 28-ban ki is tért rá, hogy a volánnál (még) nem így megy.
-
joey04
titán
nekem igazából az a bajom, hogy megállóban qr kódot olvasgatni, majd megjelenik valami idiótaság amit ellenőriz a sofőr, ehhez mindenképpen net kell (van, de murphy, hogy ilyenkor fog valami párperces hiba előjönni) lehet net nélkül is, de akkor az ellenőr valami listából nézi a kódokat, ehh. szar az egész. vonatnál megveszem a jegyet, szépen lementem a telefonra, kaller jön, rácsippant, kellemes utat. imádom. volán már picit macerásabb, az online jegy sorszámát a sofőr egy papírról ellenőrzi. csak a mávnál van normálisan megoldva ez.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nem ártana kidobni az alap logikát is a kukába, miszerint nem a felhasználó telefonján lévő kódot olvassák le a másodperc tört része alatt egy lézeres olvasóval, hanem a mobilok változó minőségű kamerájával kell másodpercek alatt beolvasni egy kiragasztott QR kódot. - ez utóbbi nem is értem hogyan tűnhetett bárki számára is jó ötletnek.
+1
ekkora baromságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest