Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz arnyekxxx #42 üzenetére
Jó, akkor engedjük el a kártya elvesztés/lehúzás vonalat, bár nekem speckó nem pittyen SMS csak ha kapok pénzmagot.
Telefon alapvetően kéznél van manapság a többségnél, ha tényleg másodpercben kell verekedni akkor a pénztárca elő, kártya előkeres és kivesz, pittyent, örül verekszik a zsebből egy kézzel telót elő hogy ujjad már rajta a touchID-n és örül-el. Kinek melyik fekszik jobban, azt használja és kész.
60+-os anyuka magának állította be ami annyiból állt hogy:
"jé ez mi?"
"..google keresés"
"hmm, ez jó"
"kártyát lefényképez, cvc-t beír"
"kész"Nem minden 50+ ember automatikusan immúnis a technológiára, őket is lehet tanítani, főleg a google használatra, ha az megvan akkor onnantól elvannak vele. Eleinte nyilván én is kaptam a telefonokat hogy ezmiezmiezmi, de a 5-6. alkalommal amikor mindig azt válaszoltam hogy guglizd ki, láss csodát, megszűntek a hívások, pedig az élet nem állt meg.
Érdemi plusz nekem pl a biztonságérzet hogy nem hagyom el a kártyámat, illetve hogy egy dologgal kevesebb kell hogy nálam legyen, pl bulizni elég egy személyi/lakcím/telefon kombó és kész, előbbiek egy tokba pont bele is férnek a teló hátuljára.
Amúgy peace meg minden, nem meggyőzni akarlak és tökre elfogadom hogy valakinek jobban fekszik a kártya, egyedül a 20-as korosztálybeli vonalon akadtam meg picit mert én baromira nem ezt tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest