- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt az országot úgy tűnik, csak úgy lehet megmenteni, ha szétlopják
@vicze1 : Mondjuk ahogy mennek a dolgok, egyenlőre inkább a saját kormányunk a félelmetes
@emelhu : Ott a pont (bár itt kérdés az, hogy elvileg a felhőben tárolt adatokhoz a szolgáltató nem fér hozzá... meg az AWS nem csak amerikai lokációkon tart szervereket).
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
vicze
félisten
Elég rosszul emlékszel. Ez a rendszer nem így működik.
Nyilván Izraelben van a köztponti szerver, és csak megfelelő módon lehet a vezzérléshez hozzáférni, ettől még full online.
Utána kismillió proxyt hoz létre egyrészt hogy ne lehessen nyomon követni, és a lehető legészrevétlenebb legyen, erre a cloud szolgáltatól autómatizált devops megoldásai ideálisak.Ez meg továbbra is leginkább városi legenda hogy NSA bármihez is hozzáfér. Még a szolgáltató se tud mindenhez, nem hogy más. A cloud rendszerek mértéről meg inkább informlódj. Nem éppen odamész és ráböksz hogy ez kell nekem épp.
-
emelhu
aktív tag
"az Izraeli titkosszolgalatnak van meg beepitett backdoorja a kodban"
Amennyire emlékszem az AWS-en keresztül futottak a lehallgatott adatok.
Vagyis az NSA jogszerűen annyit szerzett meg az adatokból, amennyit akart (vagyis ezesetben mindent) és ekkor az izraeliek is kaptak másolatot, hiszen azért választották az AWS-t, hogy az NSA egyszerűen hozzájusson. -
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Hát ez az. Egyesek képtelenek megérteni, hogy a saját állampolgárnak a saját hazájában alkotmányos jogai vannak. Ha ez nem így lenne valahol, akkor az nem XXI. századi európai ország lenne.
[ Szerkesztve ]
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
"...Én azt szerettem volna, hogy különítsük el a hatalmi érdekeket, ahogy Dißnäëß fogalmazott, a nagy színpad (értsd: hétköznapi élet) történéseitől..."
Noha mindenféleképpen megfontolandó gondolat, ez a hír nem ehhez kapcsolódik, sokkal inkább hasonlatos a Watergate botrányhoz - kb. ott történt ilyesmi. Ezt felhozni ebben a topicban kb. az okosabb megfeleltetése annak, amit korábban itt, meg másik hasonló topicban is elkövettek egyesek.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
niof
addikt
Itt nem a vita volt a lényeg, hanem hogy elbeszél sok ember egymás mellett. Hogy jönnek a jogvédők, és próbálják paragrafusok szerint értelmezni azt, amit nem lehet. Én azt szerettem volna, hogy különítsük el a hatalmi érdekeket, ahogy Dißnäëß fogalmazott, a nagy színpad (értsd: hétköznapi élet) történéseitől.
Egyébként jó az, hogy a legtöbb ember ezekkel nem foglalkozik, mert ha mindenki ezen rágódna, már káoszba fordult volna a világ, vagy már rég ki is haltunk volna.
Egyébként Snowden előtt is tisztában voltam jó néhány dologgal, ő inkább csak fellebbentette a fátylat egy pillanatra a valóságról, és kiderült, hogy az jóval ijesztőbb, mint az összeesküvés elméletek összesen. De valószínű, hogy a realitásból 0,1%-nál is kevesebbet láttunk így is, és a háttérben ennél sokkal keményebb "játék" zajlik.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla