Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Ez egy nagyon hasznos, és nagyon jó kezdeményezés. És több ilyen kellene, mert ez a jövő. A nyílt forráskód alkalmazása pedig nagyon támogatott részemről. Remélem nagyon sikereresek lesznek akik részt vesznek ezen. És tovább tudják adni a tudásukat.

  Azért azt nem értem, hogy a közigazgatást miért kell ebbe belekeverni. Olyan szintű dilettáns és hozzá nem értés van ebben a szektorban, hogy az már valami félelmetes, az hagyján, de még a felelőtlenek is. Nagyon veszélyes elegy az amikor a hülyeség ekkora önbizalommal társul, mert ilyenkor szoktak megjelenni a haver haverjának a haverja aki nagyon ért hozzá, de igazából a végén kiderül, hogy együtt őriztek libát, de az informatikához nem sok köze van.
  A magyar közigazgatásban meg nem valós problémák vannak, hanem tényleges Grand kanyonok, a versenyszférához képest, ahol van is pénz, paripa, katona megöli a szervezet szintű hozzá nem értés és nem törődömség.
  Ezt minek belevinni ebbe a versenybe? Valamelyik közigazgatásban gányoló haver nem ért a drupal-hoz. Nem értem én ezt miért kell belevinni ebbe is a működésképtelen magyar közigazgatást. Miért nem lehet azt írni, hogy ezt később a magyar közigazgatás is használni tudja, vagy esetleg még bérelni is lehet tőlük technológiát?

  A szakmai zsűri pedig a csinibabában látható kiváló szakmai zsűri színvonalán lesz, mint a közigazgatásban olálkodó víz nehéz fejű közvetlen kézzel vezérelt gondolkodni nem képes osztályvezetők szoktak lenni, akik ahhoz is képzetlenek, hogy tudják mi az a drupal???
  :(((

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [HP EliteBook 830 G6, I7 32GB 2TB, HP ProBook 430 G5, I5 32GB 1TB ; Debian Stretch; Linux Mint 20, Ubuntu 20.04, OpenSuse Leap 15.2 ; ASUS ZenBook UX333FA I3;]

 • buxiex

  újonc

  +1 a szakmai részhez :K . Közigazgatás, egészségügy, oktatás stb. no comment :W

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés