Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
ha megnézed, az összes lap abba az irányba mozog, amelyik rétegből a legtöbben olvassák. nézd meg, már velvet is ott van a címlapon.. az a baj az indexszel, hogy sok cikk szájba ad bizonyos paneleket, így formálják ezen emberek az véleményét, és mivel könnyen fogyasztható formában teszik mindezt, sokmindenkihez eljut. de az a baj, hogy a netes újságírás azért is veszélyes, mert weboldalt üzemeltetni ma már 2 mosatlan zokniból is lehet, egyre több a valódi tartalom nélküli, helyesírási hibákkal tűzdelt, pontatlan infokra alapozott cikk és ez egy-két nagymúltú névtől eltekintve mindenhol így van. mostanában pl a mobilarenan vagyok leddöbenve
na előttem leírták kb ugyanezt, bocsi csak megy tenisz amit rohadtul utálok, de leköt ez a meccs és emiatt sikerült 10p alatt írnom 1 hszt
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones
-
Penge_4
veterán
"Nem tudom, kinek az érdeme, hogy így lezüllesztették ezt az egykor viszonylag jónak induló lapot."
Nyilván nem mi tesszük ki az olvasói bázisának mérhető %-át. Nem hiszem, hogy olyan hülyék ők, amilyennek mutatják magukat, illetve amiről a cikkek árulkodnak, egyszerűen erre van igény, ők pedig kiszolgálják.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft le akarja dolgozni a lemaradását. A fejlesztés fő csapásirányai: a webes szabványok követése és formálása, a JavaScript-teljesítmény javítása és a GPU-k kihasználása.
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest