- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Én azért a részletek hiányában nem vádaskodnék.
Abban igazad van, hogy lennének sokkal "méltóbb" emberek, akik legalább ugyan olyan sz*r állapotban vannak mint sanyibácsi, de ennek ellenére miután nem "előlük" vette el a pénzt, így én pozitívan értékelném a történetet.
Illetve ami már az előző videóban is feltűnt: feltűnően értelmes az ürge! Pedig annó azt hittem, értelmi fogyatékos (alkohol ide vagy oda).
-
Lirion
addikt
válasz
WonderCSabo #53 üzenetére
Hát gratulálok neki, a gyilkos elnyeri méltó jutalmát. Így kerek a világ.
-
WonderCSabo
félisten
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Én is pesti vagyok, szóval nem azért mondom.
-
EmberXY
veterán
Ez csak poén akart lenni? (nem láttam szmájlit a végén...)
Mire alapozod ezt a tényt?
Ezek szerint te lenézed a vidékieket? Az ország legalább 3/4-e vidéki, tehát akkor lehetetlen, hogy ennyi ember között legalább annyi normális ember legyen, mint itt BP-n, ahol az utcán szemét- és köpéshegyeken kell sétálni, ahol az aluljárókban nem tudsz 5 métert úgy megtenni, hogy ne találjon be legalább egy alkoholista kéregető, ahol ha öt percig egy helyben állsz, rád festenek valami graffitit? Valahogy nem értem ezt a dolgot.... -
Lirion
addikt
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy kinek képzeli magát az író, hogy ítélkezzen emberek felett.. Nem hinném, hogy ez az ő feladata lenne. Szerintem ez a fajta viselkedés az undorító és nem az, hogy vki nevet egy videón,
-
naxa
csendes tag
Személy szerint én akkor tizenévesként is úgy gondoltam, hogy a kárörvendők jóval szánalmasabbak. Nem változott ez a véleményem. Remélem, eleget öregszenek.
-
-
Fooler89
őstag
bikicsúnájról, igen vicces, nekem azért mert mondták neki előtte, hogy most ha lehet angolul
Szerintem meg külön kéne választani azt, hogy valakit kinevetek vagy valamin nevetek.
Én Szalacsis videón sose tudtam egy igazán jót nevetni, viszont a mai napig van, hogy egyes mondatát használom/használjuk ismerősi körben is.Ennek a cikknek meg nem kellett volna ilyen formában lejönnie. Most megtudtuk, hogy Szalacsinak milyen az élete mostanában, okés, hiszen "híres". Történtek vele rossz dolgok. De azt lehozni ebből a végére, hogy mekkora "szánalmas"-asak vagyunk mert hát nevettünk egyet a videón, az felháborító. Nem rejtett kamerás felvétel volt, nem kierőszakolták belőle ,sőt még ő áll oda direkt, ő mondott amit mondott én nevetettem, de nem rajta.
Változott ettől az élete? Nem. Az enyém? Igen, néhány vidám másodpercet.
Szvsz ennyi lenne az egész. -
Szomorú.
-
Pubszon
veterán
A szomszéd település "sztárjai".
Hát igen, Szabolcs megyei szüli az ilyeneket...
Sajnálom egyébként... -
törölt tag
Ha sosem tudtam rajta nevetni, mert semmi vicceset nem találtam bnenne akkor a hiba bennem van?
-
zazahoho
őstag
időről időre kell valami a médiának,ő volt az első ezért is maradt meg mindenki emlékében
-
solarix45
senior tag
Engem rettentően bosszant, mikor a rádióban xy szóvívőnek feltesznek egy kérdést, és hosszasan beszél mindenről, csak a kérdésre nem válaszol. Hogy lehet, hogy a sokszor kinevetett Szalacsi képes normális választ adni?
-
proci985
MODERÁTOR
Sándor tényleg gyengeelméjűnek tűnik (nem biztos, hogy csak az alkoholtól, lehet születetten is valaki ennyire gyenge), Árpád meg a video alapján minősített (paranoid) skizofrén (a ház környéke, az atombunker illetve a távolságtartási végzés is erre enged következtetni).
azért tényleg sajnálom őket, Árpád szerintem nem gyógyítható, ugyanakkor viszont folyamatos gyógyszeres kezeléssel stabilizálni lehetne, vagy valaha lehetett volna.
más, bikicsunáj: ohh, hugommal nagyon jót röhögtünk a dolgon. avagy nem tud angolul, leirattatja a szöveget (vagy hallás után ő mga leírja), aztán elénekli, és nem tűnik fel neki, hogy ez mennyire rossz ötlet, és senkinek a közelébens e tűnik fel, hogy talán ezt nem kéne.
avagy, ha nem tud angolul, akkor már ne énekeljen azon a nyelven, mert csak kiröhögik, mert akkora egy címeres ökörállat. és igen, ő tehet róla, nem én. nem kötelező senkinek hülyét csinálni magából (Árpád és Sándor helyzete más).
-
moonman
titán
nekem sosem volt bűntudatom, a poénok jók, akár arc nélkül is, és az ember már csak ilyen, hogy a vicces dolgokon nevet.
ha meg annyira szégyelljük magunkat, akkor miért az a rangom, ami?
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon elszomorít ez a videó. Riszpekt az indexeseknek, hogy megcsinálták. Ne felezzünk meg Árpádról sem, ő is nagyon rossz bőrben van.
-
julius666
addikt
Én nem tudom, de nem igazán sajnálom szalacsit amiért kiröhögték. A videóban is látszik hogy nem bántja a dolog, sőt még élvezi is a "rivaldafényt". Mindamellett ez az adakozás szerintem elég szépre sikeredett, az árvízkárosultaknak felajánlott összeg meg csak hab a tortán.
Vannak sokkal durvábbak is már, ha ma kerülne ki szerintem nem kapna nagyobb nyílvánosságot (lásd pl nagybartos, aki autógumiból és gazból teker cigit magának
).
A bikicsunáj meg egy mesterségesen felfuttatott "mém" (istenem, de gyönyörű szó
), és mint ilyen szar, nem vicces. Bár igazából be kell valljam, életemben egy megasztáros viccvideón sem röhögtem igazán jót.
-
nem_tom
őstag
Eszembe jutottak a régi szép idők.
-
bambano
titán
Nem talált, falun nőttem fel, hoppá, épp Borsodban. Az eléggé észak-kelet? Mostanában a munkám gyakran szólít olyan helyekre, hogyha nem fékezek, átgurul a falun az autó. Én jártam Kocsordon, ahol a bunker épült, beszéltem kocsordi emberekkel (van egy jó étterem a falu szélén...). A családi vállalkozás is olyan, hogy találkozom ilyen emberekkel.
Én parasztabbnak érezném magam, ha kiröhögtem volna őket.
-
dfdfdf
őstag
Hát ő egy legenda mást nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki
-
sKie^
tag
Ennel sokkal nagyobb tuskosag amit a Sebestyen Balazsek csinaltak a vivatv-nel anno. Sajnalom szegeny Szalacsit, de ettol fuggetlenul humorosnak tartom es nem erzem magam kellemetlenul, hogy nevetek rajta.
-
]Phobos[
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem ezt az ambivalens állapotot leginkább úgy tudnám leírni, hogy groteszk. Sajnálom én is Szalacsit, mert akarata ellenére közröhej tárgya lett, de mégis betegre röhögöm magamat rajta. De azért megjegyezném, ennyire felesleges lelkizni miatta, ha épp rosszul lépek és pofára esek, vagy ordenáré nagy baromságot mondok, mielőtt sebességbe kapcsolnám az agyam, épp úgy kiröhögöm magamat, mint a környezetem. És szerintem alapjába véve nincs is ezzel semmi baj, ameddig nem bántóan használják fel a későbbiekben. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy ezen röhögni annyira nem gusztustalan, mint kigúnyolni például egy fogyatékost, ami valóban az emberség legalja.
Ez persze az egyéni véleményem.
#2:
Ez a "bikicsunáj" őrület pl. szerintem is szánalmas, sőt az igénytelen jobb kifejezés. Ez nálam egy kategória a gyűzike meg moúnika só függőkkel, akik azzal indokolják a szennyműsorok nézését, hogy vicces. Egy Rémrendes család, egy Simpson család, egy South Park( még az extrém csúnya beszédstílus ellenére is ) vicces, a fentiek inkább dühítenek, főleg, hogy van aki nézi őket.
-
EmberXY
veterán
Én még ehhez annyit tennék hozzá, hogy véleményem szerint az ilyen módon hiressé vált emberek nem elsősorban attól az egy-két videótól lesznek "hiresek", hanem attól is, amikor megkeresi őket a TV2 Napló-ja vagy a Fókusz, és bemutatják még annak a 6 millió embernek is, aki eddig esetleg nem látta. Ennek következtében még nagyobb kultusz övezi őket, na ilyenkor szoktak előjönni az adatvédelmi törvénnyel, de addigra már úgyis mindegy, hiszen a fél világ ismeri a történetüket... Ők hiresek lesznek (lásd adománygyűjtés...nekem mikor gyűjtene a fél ország bármire is..
), a TV-nek pedig nézettséget növelnek, hiszen csak az ilyesféle sztorik érdeklik igazán az embereket.
-
dabadab
titán
Az Index egyébként már régen utánajárt Szalacsinak, akkor derült ki, hogy teljesen lecsúszott alkoholista, aki megölte a feleségét.
A Star Wars kidet tudom sajnálni, az ilyeneket viszont valahogy nem (ráadásul a lehetőségekhez mérten tisztában volt azzal, hogy most éppen a tág nyilvánosságnak nyilatkozik). -
FTeR
addikt
"aki ma betegen egy szeretetotthonban él"
ahova szintén az adományokból került, szal nem ez volt az első akció.bármennyire is szörnyű, az ilyen spontán leégések sokkal viccesebbek, mint amikor tehetségtelen hülyegyerekek szereplési vágytól égve szándékosan leégetik magukat.
-
EmberXY
veterán
Az adatvédelmi törvény tartalmával nem vitatkozom, de én a videót már az internetre feltöltött állapotban látom, nincs lehetőségem eldönteni, hogy miként került fel oda, ki vette fel, mindössze elém tárják egy olyan oldalon, ahová legálisan videókat lehet feltölteni.
A videó "hangvételéből" adódóan kiröhögöm, mert egy részeg mindenféle baromságot összehord a nyelvtani szabályok és a logika teljes zárójelbe tételével, ezen felül sehonnan nem kell ismernem az adott személyt, nem kell tudnom, hogy egyébként küzd-e valamilyen szintű ételmi fogyatékossággal (a videóban ez sem derül ki), ráadásul ez egy "interjú", vagyis az interjúalany pontosan tudta, hogy rögzitik a beszélgetést, vagyis nem gyanakodhatok semmi illegálisra.
Ezek ismeretében továbbra sem érzem kellemetlennek, hogy az ember egyszer-nyolcszor jól kiröhögi magát, később már úgyis unalmassá válik. -
BloodyEddie
őstag
Ha már ezt a topikot is szétoffoljuk:
A bikicsunájon se úgy röhög mindenki, hogy meghallja reggel és másnapig vihog... Hanem leül az ember Megasztárnézőbe ha épp nincs más programja (ne keverjük bele hogy jó-e a műsor vagy nem, ez szubjektív dolog), és figyeli a tehetségeket, vagy épp nevet a kevésbé jókon. Ez nem muszáj hogy rosszindulatú legyen, nem feltétlenül azért nevetünk másokon, mert gerinctelenek és utolsó szemetek vagyunk, és nem is azért mert ez a divat, hanem komikus volt amit csinált. Egyszer.
Szalacsi bácsinak meg minden elismerésem, hogy nem neheztel az országra, hanem örül hogy híres lett. Nézzétek meg az interjút.
-
bambano
titán
válasz
#95561216 #12 üzenetére
Például azért, mert nagyon nem ugyanaz, hogy az utcán járva beleakadsz egy kamerás fickóba, aki felvesz valamit, majd ettől a fickótól ellopják a filmet, digitalizálják és feltöltik a netre, mintha szándékosan, minden cselekedeted tudatában magad teszed ugyanezt.
Egy normális országban egy ilyen fickót lehet, hogy gyámság alá helyeznek.
-
Morden24
nagyúr
A bikicsunájon szerintem nagyon kevesen tudnak röhögni, csak már rászoktak az emberek, hogy az ilyesmit önkéntelenül nyomni kell.
Amennyire izzadtságszagú az egész, meg sem lepődnék, ha szimpla TV2 gerllaakció lenne, főleg olyan szövegek után, hogy "ez lesz az új gerappa" meg egyebek. -
x007
tag
válasz
BloodyEddie #9 üzenetére
-
kozyadam
tag
válasz
BloodyEddie #9 üzenetére
interneten terjedő örület. pl a Szalacsi vagy az említett szintiboy vagy a Bikicsunáj amin röhögsz egy ideig, aztán keresel másikat/lesz másik helyette
-
BloodyEddie
őstag
Mi a rák az a "mém"?
-
bambano
titán
Az adatvédelmi törvény (a személyes adatokról szóló része) egyértelműen kimondja, hogy minden olyan adat, ami alkalmas a személy azonosítására, az személyes adat és a felhasználhatóságát a személyes adat tulajdonosa szabja meg. Ez alól csak minimális kivétel van.
Azon meg kár lenne vitatkozni, hogy valakinek az arcáról készített portré jellegű kép alkalmas-e vagy sem az azonosítására...
Ami miatt illetlenség kiröhögni, hogy nem azért nyilatkozott úgy, ahogy, mert részeg, hanem azért, mert (hogy is fogalmazzak szépen és korszerűen) bizonyos területeken akkor is kihívásokkal küzd, ha józan.Vagy fogalmazzunk úgy, hogy ő egy Bush szavazó
-
bambano
titán
egyébként a videó egyértelműen sérti az adatvédelmi törvényt, tehát a publikálása nem volt jogszerű
mikor egy ilyen videót látok, nekem mindig az ugrik be, hogy egyszer rólam is felkerülhet valami cikis és ezért kb. ugyanazt gondolom, amit szeretnék, hogy fordított esetben gondoljanak rólam...
-
bambano
titán
cuukiii vagyooook
-
EmberXY
veterán
Ez a video egy alapmű, enélkül el sem tudnám képzelni, hogy min röhögtünk volna éveken át....
Az, hogy ki hogyan látja ezt, már más kérdés, de az tény, hogy felkerült az internetre, onnantól kezdve nem mi vagyunk a hibásak, ha látjuk. -
Én ilyen szempontból mindig különc voltam, soha se tudtam ezeken az embereken röhögni, nem tudom miért, de nem tartottam viccesnek. Van 1-2 jópofa ember számomra, pl. Szintiboy akiken tudok nevetni, de Szalacsin nem tudtam. Most van ez a bikicsunáj őrület, ezen se tudok nevetni. Irigylem azokat akiknek ilyen "fejlett" humorérzékük van.
-
FRENK1988
veterán
Szegény Sándor.
Új hozzászólás Aktív témák
it A magyar net első hőse segítségre szorul, és szerencsére akadtak olyanok, akik személyes áldozatvállalásukkal támogatják is.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest