Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
azt szeretném már látni, hogy ha veszek egy bt donglet, akkro gyártótól függetlenül ugyanazt tudja és nincs kompatibilitási problémája... hangátvitellen rengeteget szívtam mostanában... 7 dongle közül talán 1 volt amivel hibátlannak mondható (bár van amikor az is dobja a kapcsolatot). Van ami időnként recsegést ad hang helyett... van ami eldobja a kapcsolatot... van amivel egyáltalán nincs hang (pedig pont az a legmodernebb közülük)...
egyszerűen zsákbamacska a bt dongle vásárlás
Egyébként valamelyik dongle csomagolására 3 Mbps volt írva. [link]
(#14) D4rkAv3ng3r : hatótávot class 1 (100m) vagy class 2 (20m vagy kevesebb) szokták megadni, nem csak a verziótól függ
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
a Bluetooth 4.0 hatóköre immáron 100 méter lenne
ezt hogy értik? nincs a tárgy s köztem semmi illetve semmi zavarás se?
Ahova meg ők szánták nem elég biztonságos
-
Parson
addikt
Hozzáteszem, mélyebb szinten nem foglalkozok számítástechnikával (IT technológiával, felhasználói szinten ellenben igen), ezért alapvetően az egy szálon átvitt adatok adatátviteli sebességére gondoltam. Ebből kifolyólag pedig az 1 [s] alatt átvitt adat mennyisége 1 [Mb/s] sebességnél: sebesség x eltelt idő (és nem az átvitt adat) = 1 [Mb/s] x 1 [s] = 1 [Mb]. legegyszeerűbb fizikai egyenletek egyike...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Taybore
aktív tag
Inkább örüljünk, hogy energiatakarékos lesz. Hisz a lényeg ez volt a 4.0-nál.
Bár annak jobban örülnék, ha az akksikat fejlesztenék gőzerővel, mert abban erősen el vannak maradva az elvárható szinttől... -
Parson
addikt
Már bocs, de az adatátvitel sebességét minek szorzod be az adatcsomag mérőszámával? Ezzel az erővel minél nagyobb adatmennyiséget szeretnél továbbitani annál nagyobb adatátviteli sebességet érsz el... abszurd... Ráadásul dimenziókban sem jön ki...
Magyarázd már el a logikád légyszíves, mert vmi itt nagyon nem kerek... már ha én értettem félre...
Egyetlen magyarázatot látok csak... minden egyes bit külön szálon menne 1 Mb/s sebességgel?───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Keem1
veterán
Nem akarok kötekedni, de a notebookom és a telefonom 2,1 Mbit/s sebességgel csatlakozik egymáshoz a Bluetooth 2.0 + EDR szerint. Kétlem, hogy a 4.0 visszalépés lenne sebességben.
Helyesbítek... nem 1 Mbps hanem 8 vagy 27 oktet továbbítása ekkora sebességgel.
Egy oktet 8 bit, 8 oktet 64 bit, tehát 64 x 1 Mb/s sebesség... Este van márDe örvendetes, hogy a BT terjed mint a pestis és még ennél is kevesebbet fogyaszt, rövid hatótávon, mobil eszközök egyszerű és gyors összeköttetésére abszolút bevált nálam. Szeretem
[ Szerkesztve ]
-
rennes6
tag
Áprilisban jött ki a specifikáció. Egészen pontosan 21-én. Itt a specifikáció.
-
aram01
nagyúr
pont ezt akartam írni hogy én a 2.0-nál elakadtam,vagy lehet hogy a 3-at átugrották?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
negyedes
addikt
Hol van a 3.0? Kivancsi leszek en erre a 2010es debutalasra.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
DraXoN
addikt
Bluetooth 3.0 létezik? ha igen, én még azt se láttam (a 2.0-ásom nem egy kapkodós tempójú valami.. úgy nézem az új verzió sebessége se lesz sokkal nagyobb, csak kicsit)... Egyébként ebben az évben lett meg életem első bluetoothos telefonja (a korábbimban csak infra volt), így nem is használtam ezen év előtt soha.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- HP notebook topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest