- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
A történet vezetése dramaturgiailag nem teljesen átgondolt, vsz azért, mert nem ez volt a szándéka a lejegyzőnek. De őszintén, te nem ismersz senkit a környezetedben, vagy nem hallottál olyan emberről, akit a napnál is világosabban is megvezetett a párja, de mivel szerelmes volt, vakon és bambán hagyta magát?
www.refujvaros.hu
-
Ichigomi
csendes tag
Hy mindenkinek nem tudom mi a baja egyeseknek az új Firefox logo-val nekem bejön.Mért, ha egy sz*r darab lenne akk szerintem sokan meggondolnák h használják-e. amm meg az IE logo jobb??? vagy az Opera?
-
Degeczi
nagyúr
nem igazán tudok egyetérteni, szerintem teljesen irreális Sámson alakja, különösen a leghíresebb történetével, ahol nem bízik az asszonyban ezért próbára teszi, 3x is megbizonyosodik róla, h az elárulja, az életére tör, negyedszerre mégis mindent bevall - hát ez a rókásnál is gyengébb történet, teljesen hihetetlen...
-
Apollyon
Korrektor
Igazság szerint én a kompaktabb dolgokat szeretem és ezek közül bizony az 5-ös verzió tetszik nekem a legjobban.
Ezeknek a dizájnoknak általában az a legnagyobb ütőkártyájuk hogy üveghatást keltenek azt kész [itt most nem (csak) az IE logójára gondolok].
Ez FF logó meg nem tudom, hát dolgozzanak rajta. Ki lehetne találni mást is, unalmas már ez a róka a gömb körül.
Amúgy leszarom milyen logója van, a lényeg hogy gyors legyen a böngésző és használható stb.Amúgy lesz mire gyúrni a 3.5-re, mert a 2-es verziójú FF még gyorsabb mint a 3-as
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Rez_Grof
őstag
[OFF]Ez is tovább fejleszthetnék:
[/OFF]Nekem tetszik az új ikon koncepció egyébbként.
[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
kymco
veterán
Érdekes Sámson története, és az ezt tartalmazó bírák könyve. Egyrészt olvasunk ilyesfajta meseszerű történeteket, másrészt pedig a "mesehősök" jelleme egyáltalán nem idealizált... sőt valójában eléggé naturális helyenként. Bemutatja Sámsont, mint esendő, rossz és jó döntéseket hozó, a sikereket elérő, ugyanakkor banális dolgokon elbukó embert.
Ez eléggé reális ábrázolás. Ezek után én óvatosabban fogalmaznék a költői túlzás kapcsán...Szvsz a rókás történet sem erősíti Sámson jelleméről kialakítandó pozitív példaképet mindamellett, hogy a Biblia elég pozitív szereplője...
www.refujvaros.hu
-
Degeczi
nagyúr
"300 firefoxi mar kemeny lehet"
valóban: erős, kb. 2 nagyságrendű költői túlzás lehet...
ha 30 rókát írnának, akkor is nehéz elképzelni, mennyi idő alatt fogna be annyit és pl. milyen szállítóeszközzel vinné szerencsétlen párákat az esztelen állatkínzás bűncselekményének helyszínére egyedül...
-
Konflikt
addikt
#2 @Metalfan: 2 roka nem fert volna mar ki biztos. meg h festene mar?: D
#4 @copin: remek kerdes, nade lasd. #24
#7 @kételkedem: igazan nincsmit, ennyit meger a tortenet
#13 @azbest: naja, ocsemnel mintha lattam volna ezt a beteg gamat: )
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
kymco
veterán
-
Lenry
félisten
erről ez jut eszembe
"Ha egy tömeggyilkos szalonképes, sőt, divatikon lehet, akkor bármelyik az lehet, nem?"Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
floatr
veterán
Javasolnám:
-
oO7
őstag
nem mondanám, hogy zavar... csak úgy mégis mit keres egy ilyen "hír" egy ilyen oldalon ? Mert ha valami összeszedettebb hír-ben amiben mondják, hogy mi lesz a 3.5-ben megemlítik, hogy "éééés lesz egy új logó is" akkor oké. De hogy csak ebből egy hírt csinálni... az ilyen szintű hírekre / hírfoszlányokra vannak a blogok. De nem a híroldalak.
-
Narxis
nagyúr
Jaja, egyesek még mindig ott tartanak, hogy a program fejlesztése nem is halad ha új dizájnt csinálnak.
oO7: miért is zavar ez téged? nem tudod kihagyni? én 4 éve olvasom PH!-t de valahogy sose éreztem késztetést arra, hogy olyan hírt olvassak ami nem érdekel, főleg azt nem tartottam fontosnak, hogy ezt még le is írjam, növelve a felesleges kommentek számát.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
oO7
őstag
de ez most miért hírértékű ? Tökéletesen jó helyen van egy ilyen "hír" a mozilla blogján.
-
Inv1sus
addikt
Legalább van min vitatkozni megint. A változatosság kedvéért most az ikonokról folyik a vita
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
student
őstag
ki nem sz.rja le hogy milyen az uj logo?
-
Lenry
félisten
ahha.... most már legalább tudom, hogy a bolygó miért nem a Földet ábrázolja...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Integra
titán
disz íz veri importánt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Konflikt
addikt
a bibliabol a kep alatti hivatkozas:
judges 15:1-5,[I]15:1 Lőn pedig néhány nap múlva, a búzaaratásnak idejében, meglátogatta Sámson az ő feleségét, egy kecskegödölyét [vivén] néki, és monda: Bemegyek az én feleségemhez a hálóházba. De nem hagyá őt bemenni az ő atyja.
15:2 És monda annak atyja: Azt gondoltam, hogy gyűlölve gyűlölöd őt, azért odaadtam őt a te társadnak; de hát vajjon húga nem szebb-é nálánál? Legyen ő helyette most az a tied.
15:3 És monda néki Sámson: Teljesen igazam lesz most a Filiszteusokkal szemben, ha kárt okozok nékik.
15:4 És elment Sámson, és összefogdosott háromszáz rókát, és csóvákat vévén, a [rókák] farkait egymáshoz kötözé, és egy-egy csóvát tett [minden] két [rókának] farka közé.
15:5 És meggyújtá tűzzel a csóvákat, és beeresztette azokat a Filiszteusok gabonájába, és felgyújtá a gabonakalangyákat, az álló vetéseket, a szőlőket és az olajfaerdőket[/I].
300 firefoxi mar kemeny lehet: D
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest