Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
A DÁP nem kell az Ügyfélkapu+-hoz, szóval elég rossz irányba indultál.
Ha a könyvelő csinálta, az hiba volt, vajon hol az autentikátor, amivel párosította?! (Értesítés nem jön egyébként sem.) Nem a rendszerben a hiba, te bíztad a könyvelőre...
NISZ alkalmazás... Egyre jobb.
-
prsq
aktív tag
válasz
Vorontsov #491 üzenetére
Virtuális rendszer: nagyon életszerű felvetni, amikor sokan elakadnak az ÜK+ regen, sőt összekeverik a DÁP-pal. (Többtől olvastam/hallottam, hogy ÜK+-hoz e-személyi kell, csak kormányablakban lehet, nyilvánvaló, hogy a DÁP-ot töltötte le, nem pedig autentikátort ÜK+-hoz.) Majd virtuális rendszert képes lesz csinálni, aha.
Amúgy erősen write-only volt a hosszú hozzászólásod.
-
prsq
aktív tag
Az Ente-nél az account nem kötelező, nekem van Ente fiókom, mégsem léptem be vele, anélkül használom. (Apósomnál - 77 - is ezt tettem fel, nincs fiókja, simán megy anélkül.)
A setup key-t nem tudom micsoda, ez nem véletlenül a 16 jegyű (a QR kód megfelelője), ami jogosan kell neki?
-
prsq
aktív tag
"Elgondolkodtató", amikor valaki szidja az egész ÜK+ átállást, képes elrontani, de azért a kormány által ajánlott vackokat erőlteti.
Nem utólag kéne idejönni, keresni egy topicot panaszkodni meg segítséget kérni, hanem ELŐRE beleolvasni.
Esetleg a használni tervezett autentikátor értékeléseit megnézni, rákeresni itt a véleményekre. Meg Google a barátunk, nem?(Én azzal kezdtem, hogy idejöttem, átolvastam három témát, majd minden gond nélkül megcsináltam négy ÜK+-t, és nem is azonos módszerrel.)
-
prsq
aktív tag
válasz
lomposfarkas #362 üzenetére
Az elég támpont-e, hogy angol és orosz nyelven van?
A Verifyr-re is pontosan igaz, amit írtál, azt is ajánlják. -
prsq
aktív tag
válasz
Donki Hóte #289 üzenetére
Ha megvan a 16 jegyű kód, akkor nagyon egyszerű.
Akkor inkább az a kérdés, hogyan törlöd a régi telefonnal meglévő párosítást.Ha megvan a régi telefon, akkor menni fog. (Ha elveszted, az már gond.)
-
prsq
aktív tag
Az általad belinkelt kép tényleg azt írja, hogy beállítás másik eszközre.
Valahol ott lehet a kavar. Tényleg törölni kéne és elölről kezdeni.Én úgy csináltam, hogy a QR kódot beolvastattam telefonnal, de mielőtt véglegesítettem, rányomtam a nem tudom elolvasni a QR kódot-ra, felírtam (copy-paste) a 16 jegyűt, utána véglegesítettem. Így lett mobilon egy működő app, majd a felírt 16 jegyű kóddal csináltam egy Ente-s PC-s alkalmazást is.
-
prsq
aktív tag
A Verifyr-nél csak nekem nem tetszik, hogy az égvilágon SEMMIT nem tudni róluk? Annyira semmi nincs az oldalukon, hogy ez már szándékos.
(A kormány által ajánlott totp.app-ról is tudni, hogy orosz, a NISZ hitelesítőnek meg elég elolvasni az értékeléseit
.)
PC-re itthon feltettem az Ente Auth-ot, tetszik, gyorsabb és egyszerűbb így generálni kulcsot. (Telefonon jó a Google Authenticator.) Magyarul ez sem tud, de tökegyszerű. Nem kötelező belépni (nekem mondjuk pont van Ente fiókom; ha belépek, még ment is felhőbe), védelemnek egy PIN kódot azért beállítottam.
A Zoho OneAuth-ról valaki valamit tud-e?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Ügyfélkapu+ minden különösebb hírverés nélkül indult el.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Synology NAS
- EAFC 25
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest