- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenabakusz #438 üzenetére
Az email olyan mint egy nyílt postai képeslap. Mire elér hozzád már tucatnyian elolvasták. Ki küld úgy jelszót hogy azt bárki olvasgathassa? Nem túl biztonságos. Persze lehet titkosítani (pl zip fileba) de akkor meg bonyolult.
-
uniqm1
tag
válasz
Én is az e-mailes azonosításra várok, de ebből a cikkből nekem nem jött le, hogy január 16. után nem kell bemenni sehova. Ha van sima Ügyfélkapum, akkor oda belépve tudom igényelni az ÜK+-t. Ha viszont 15-e után már nem tudok belépni az ÜK-ra , akkor hogy tudok átregisztrálni a +-ra?
-
DJGABI
addikt
válasz
Ez ilyen nesze semmi fogd meg jól válasz Idomsofttól. Szerintem anno az Ügyfélkapu nyitás sem ment otthonról (tudom-tudom e-személyivel megy, de akinek nincs?). Csak azzal fogsz tudni nyitni ÜK+-t, mondjuk akkor én már inkább DÁP-ot használnék, ha már úgyis appot kell használni akkor már a QR-olvasós beléptetés kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Ügyfélkapu+ minden különösebb hírverés nélkül indult el.
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest