Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
elképesztően randa, főleg azzal a fehér sávval ott alul.
[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
A premium dizajnert mindig is fizetni kellett. Gyakorlatilag egy butordarabot veszel, draga anyagokbol, igenyesen elkeszitve (alu, fa, uveg, csiszolt ko, stb.), ami szepen mutat a nappali kozepen. Felarat fizetni erte semmi problema, akinek a kinezet is szamit. Kizarolag kepminoseg alapjan ertekelni olyan, mint autot venni csak a benne levo motor alapjan...
A problema itt az, hogy ez ocsmany es elso ranezesre sima muanyag. A hangminoseggel meg felesleges acsarkodniuk, ugyanis aki ilyen TV-t vesz annak mar van ra kulon rendszere. Rosszul csinaljak.
-
kiszi07
senior tag
A hang cuccok azok tényleg jók, de nagyon arany áron A TV-k pedig kiégetőd Ismerek olyat, aki csak a márka miatt veszi meg, sőőt...
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
elefant
őstag
Engem azért kicsit szíven ütött, hogy már saját bevallásuk szerint se nyúlnak a képminőséghez. Régen legalább a látszatra adtak, De ezek után tényleg az lesz szerintem, hogy a top LG panelt csomagolják majd bumfordi házba, viszonylag nagy teljesítményű hangrendszerrel (ami persze még mindig kb. olyan lesz, mint egy közepes hangprojektor), és adják majd 10x áron.
-
Tian66
senior tag
Pont olyan csúnya mint régen.
Pont olyan drágán mint régen.
Nincs új a nap alatt. -
TA68
őstag
Hát hogy néz ez már ki?.....
-
Ijk
nagyúr
Ugyanazt a képminőséget megvenni többszörös áron, szerintem a hülyének is megéri.
Ha már maguknak nem gyártanak panelt, akkor Lg-vel gyártassanak prémium minőséget. Bár kétlem hogy az LG nem a lehető legjobb minőségű OLED paneleket adja a horror árú készülékeivel./人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
a bno tvknél alkalmazott formanyelve számomra továbbra is értelmezhetetlen... lehet hogy nagyon jól szól, de a tv alatt ez a bitang, a terület harmadát elfoglaló terület simán a zavaró kategória.
-
Ratman
tag
Ez egy üres, felfújt dizájn lufi.
-
törölt tag
Ahogy ökt ismerem megveszik az LG top paneljét, aztán valahogy beleeröltetik a sík keretbe.
-
titán
Bármit hajlandók némi béna ikeadesignnal és egy B&O logóval horror pénzért eladni. Én kenyértsütőt kérek, az még beleférhetne egy millába.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
atike
nagyúr
Jobb esetben "csak" egy autó ára lesz, amúgy meg lehet egy lakásé is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest