Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Kövezzetek meg, de szerintem:
Jeri Ryan annyira azért nem "szépséges", nem rossz, de ne túlozzunk.
Kicsit sem passzol Sonya Blade szerepéhez.mephi666: látom mostanra sikerült végig olvasni a modiknak az aláírásod
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
mephi666
nagyúr
az első film (tizenpár éves fejjel) nekem tetszett meg anno a street fighter film is elment szódával (még autós moziban láttam... élmény volt így), de a mostani filmek között szerintem meg fogja állni a helyét az új... már amennyi lejött belőle 1 videó alapján, tényleg nem tűnik rossznak, csak érdekes irányba megy a film... komolyan a dead or alive, sf - legend of chun li és dragonball film után már csak jobb lehet
egyébként fantasy filmekből is van bőséggel... nosztalgiából most néztük újra bővítettben vasárnap+hétfőn a gyűrűk urát... elgondolkoztam, hogy elég komoly hullámot indított ez a film, mert az ezt következő években dögivel jöttek a fantasy-k... csak hát tényleg fura, hogy a mortal kombat mindig a versenyre épült, itt meg talán ezt háttérbe akarják szorítani és egy verekedésekkel megpakolt komor hangulatú akció/krimi/thriller-t varázsolnak belőle...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dabadab
titán
-
FefeeX
veterán
Ha belegondolsz, ez elég low-cost volt, átlagos helyszínekkel, pár "saját színésszel", semmi csicsa. Ennek kb a fele várható vissza a filmben, ha a hasonlókkal viszonyítjuk - már ha ilyen tényleg lesz is benne. Lehet hogy rámaszkíroznak még barakára, vagy teljesen átdolgozzák.
Úgy amúgy persze, fantasy a MK, csak nem mindegy, mennyire, meg milyen dedós-fíling lesz. Bele lehet tenni "komolyan" is a fagyasztást meg a hasonlókat Lásd mondjuk a TDK filmet. Goro is a külső világ szülötte, furcsa lenne, ha mondjuk felbukkanna New Yorkban, ha már elmennek a viadalra, ott meg már alapból nem annyira fura -
mephi666
nagyúr
azért magában a játékban a karakterek nagy része nem teljesen átlagos... átmegy az egész fantasy-be, ha azt vesszük, hogy raiden egy isten, de ott van sub zero, scorpion, baraka, reptile, goro és még sorolhatnám... őket azért szerintem úgy kellene megcsinálni, amilyenek voltak a játékban is, mert ez a raszta-baraka hasonló effektus, mint a néger-kojak be is bukott az a sorozat annak rendje-módja szerint... telly savalas meg forog a sírjában
mindent összevetve érdekes az elképzelés... barátnőmnek is az volt a véleménye, hogy fűrész-hangulatú a trailer... nem tudom, hogy ekkora stílusváltás mit fog eredményezni
egyébként filóztam, hogy itt van egy jó hosszú trailer... egy átlag film 1/10-e mondjuk hosszban... ezt is meló volt megcsinálni és elég akciódús, aztán még 3évet kellene várni a kész filmre? furcsálltam... de megmagyaráz mindent, hogy még igazából el sem kezdtek forgatni, hanem ez csak egy pilot-szerűség... aztán ha lesz valami, akkor belegyűrnek pár hollywood-i sztárt és meglesz a biztos nézettség...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
rudi
nagyúr
Szerintem ebben a modellben egyedül a youtube-ra kirakás az új elem. Szinte biztos vagyok benne, hogy eddig is hasonló "demokkal" jártak a filmesek tárgyalni. Plusz forgatókönyv, költségvetés, miegymás. Aztán a stúdió megmondta, hogy ők a saját cicababájukat akarják meg emez-amaz, aztán vagy megegyeztek, vagy nem.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
h-yle
addikt
Filmhez tudtommal nem szokás "pilotot" csinálni, de persze ez nem azt jelenti, hogy hogy nincs kivétel. Furcsállom na.
Ha a Warner ezt berendelte, az azt jelenti akar valamit, max nem pont ezt, de fel akarja éleszteni az MK nevet (lásd MK vs. DC).
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Titan44
tag
Úgy tűnik ez reboot lesz, a történetet totál át fogják írni...
Akkor mi lesz Goro-ból? Valami gigantikus testépítő pankrátor akinek felemésztette az agyát a sok szteroid meg tömegnövelő?A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
atike
nagyúr
Baráti szívességből... Hajaj. Na meg csak arra készült, hogy a rendező megmutassa... Aham. Ahhoz képest jó kis nevek vannak benne, trükkök, maszkok, effektek. Ki fizette? A rendező?
-
FefeeX
veterán
Aztán egy ilyet rakj a Földre... Azért aki így néz ki, az nem biztos, hogy megélte volna a 10 éves kort... Játékba jó, filmbe nem. Mondjuk kicsit azért még lehetett volna maszkírozni, mert így majdnem 1:1ben Eddie Gordo a Tekkenből
(most olvasom, hogy Baraka a külső világ szülötte, szóval itt van egy kis torzítás, viszont akkor meg kb 10 perc alatt elkapnák, mert nem tudna elvegyülni) Btw, mintha a harcrendszere nem Capoera lenne egyik MKban sem -
FefeeX
veterán
Ezaz. A nagy házak terveit is úgy szülik meg... Meg azért annyi amennyi. Mert egy tervező studió csinál 10-20 tervet, és abból egy nyer, egyet építenek meg, azért kap pénzt, a többiért meg nem.
Ugyanez lesz a filmeknél is, ha nem rak bele pénzt, és nem mutatja meg mit is tud, akkor nem is fogják kiválasztani. Minden esetre a youtube-os nézettségből már-már biztosnak tűnhet a film -
-
johni86
tag
Ez a Baraka télleg gyilkos Lebarnult, haja is nőtt...azért van egy kis különbség
-
XuChi
addikt
Hát azért elszomorító hogy a karakterek 90%-a nem hasonlít az eredeti karakterre. De ez a raszta baraka kész vicc. Borzalom.
-
félisten
7of9 mint Sonya? Nem is rossz ötlet.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Gude
senior tag
Most már csak meg kell várni,hogy elkészüljön a FILM
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Lenry
félisten
tudtam én, hogy ismerős a csaj neve, pontosan 100-szor láttam kiírva a Voyager elején
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sicilian
addikt
Lefordítva, tehát lesz film
nothing is true everything is permitted..
-
h-yle
addikt
Bullshit. Játszásiból nem csesznek el annyi pénzt, amennyibe ez a kisfilm került.
Valami bűzlik Hollywoodban (és kivételesen nem Amy Winehouse).
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
P00By
nagyúr
Ja értem. Egész jó lett, de lehet semmi nem lesz belőle, szuper
-
elithun
őstag
Hamár Mostal Komban film akkor mi hír van a Tekken filmről?
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest