- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- PR-Telecom
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Kövezzetek meg, de szerintem:
Jeri Ryan annyira azért nem "szépséges", nem rossz, de ne túlozzunk.
Kicsit sem passzol Sonya Blade szerepéhez.mephi666: látom mostanra sikerült végig olvasni a modiknak az aláírásod
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
az első film (tizenpár éves fejjel) nekem tetszett meg anno a street fighter film is elment szódával (még autós moziban láttam... élmény volt így), de a mostani filmek között szerintem meg fogja állni a helyét az új... már amennyi lejött belőle 1 videó alapján, tényleg nem tűnik rossznak, csak érdekes irányba megy a film... komolyan a dead or alive, sf - legend of chun li és dragonball film után már csak jobb lehet
egyébként fantasy filmekből is van bőséggel... nosztalgiából most néztük újra bővítettben vasárnap+hétfőn a gyűrűk urát... elgondolkoztam, hogy elég komoly hullámot indított ez a film, mert az ezt következő években dögivel jöttek a fantasy-k... csak hát tényleg fura, hogy a mortal kombat mindig a versenyre épült, itt meg talán ezt háttérbe akarják szorítani és egy verekedésekkel megpakolt komor hangulatú akció/krimi/thriller-t varázsolnak belőle...
-
dabadab
titán
Közben a youtube-on ráakadtam az első rész demojára is
-
FefeeX
veterán
Ha belegondolsz, ez elég low-cost volt, átlagos helyszínekkel, pár "saját színésszel", semmi csicsa. Ennek kb a fele várható vissza a filmben, ha a hasonlókkal viszonyítjuk - már ha ilyen tényleg lesz is benne. Lehet hogy rámaszkíroznak még barakára, vagy teljesen átdolgozzák.
Úgy amúgy persze, fantasy a MK, csak nem mindegy, mennyire, meg milyen dedós-fíling lesz. Bele lehet tenni "komolyan" is a fagyasztást meg a hasonlókatLásd mondjuk a TDK filmet. Goro is a külső világ szülötte, furcsa lenne, ha mondjuk felbukkanna New Yorkban, ha már elmennek a viadalra, ott meg már alapból nem annyira fura
-
mephi666
nagyúr
azért magában a játékban a karakterek nagy része nem teljesen átlagos... átmegy az egész fantasy-be, ha azt vesszük, hogy raiden egy isten, de ott van sub zero, scorpion, baraka, reptile, goro és még sorolhatnám... őket azért szerintem úgy kellene megcsinálni, amilyenek voltak a játékban is, mert ez a raszta-baraka hasonló effektus, mint a néger-kojak
be is bukott az a sorozat annak rendje-módja szerint... telly savalas meg forog a sírjában
mindent összevetve érdekes az elképzelés... barátnőmnek is az volt a véleménye, hogy fűrész-hangulatú a trailer... nem tudom, hogy ekkora stílusváltás mit fog eredményezni
egyébként filóztam, hogy itt van egy jó hosszú trailer... egy átlag film 1/10-e mondjuk hosszban... ezt is meló volt megcsinálni és elég akciódús, aztán még 3évet kellene várni a kész filmre?
furcsálltam... de megmagyaráz mindent, hogy még igazából el sem kezdtek forgatni, hanem ez csak egy pilot-szerűség... aztán ha lesz valami, akkor belegyűrnek pár hollywood-i sztárt és meglesz a biztos nézettség...
-
rudi
nagyúr
Szerintem ebben a modellben egyedül a youtube-ra kirakás az új elem. Szinte biztos vagyok benne, hogy eddig is hasonló "demokkal" jártak a filmesek tárgyalni. Plusz forgatókönyv, költségvetés, miegymás. Aztán a stúdió megmondta, hogy ők a saját cicababájukat akarják meg emez-amaz, aztán vagy megegyeztek, vagy nem.
-
-
Titan44
tag
Úgy tűnik ez reboot lesz, a történetet totál át fogják írni...
Akkor mi lesz Goro-ból? Valami gigantikus testépítő pankrátor akinek felemésztette az agyát a sok szteroid meg tömegnövelő? -
atike
nagyúr
Baráti szívességből... Hajaj.
Na meg csak arra készült, hogy a rendező megmutassa... Aham. Ahhoz képest jó kis nevek vannak benne, trükkök, maszkok, effektek. Ki fizette? A rendező?
-
FefeeX
veterán
Aztán egy ilyet rakj a Földre... Azért aki így néz ki, az nem biztos, hogy megélte volna a 10 éves kort... Játékba jó, filmbe nem. Mondjuk kicsit azért még lehetett volna maszkírozni, mert így majdnem 1:1ben Eddie Gordo a Tekkenből
(most olvasom, hogy Baraka a külső világ szülötte, szóval itt van egy kis torzítás, viszont akkor meg kb 10 perc alatt elkapnák, mert nem tudna elvegyülni) Btw, mintha a harcrendszere nem Capoera lenne egyik MKban sem -
FefeeX
veterán
Ezaz. A nagy házak terveit is úgy szülik meg... Meg azért annyi amennyi. Mert egy tervező studió csinál 10-20 tervet, és abból egy nyer, egyet építenek meg, azért kap pénzt, a többiért meg nem.
Ugyanez lesz a filmeknél is, ha nem rak bele pénzt, és nem mutatja meg mit is tud, akkor nem is fogják kiválasztani. Minden esetre a youtube-os nézettségből már-már biztosnak tűnhet a film -
johni86
tag
Ez a Baraka télleg gyilkos
Lebarnult, haja is nőtt...azért van egy kis különbség
-
XuChi
addikt
Hát azért elszomorító hogy a karakterek 90%-a nem hasonlít az eredeti karakterre. De ez a raszta baraka kész vicc. Borzalom.
-
7of9 mint Sonya? Nem is rossz ötlet.
-
Gude
senior tag
Most már csak meg kell várni,hogy elkészüljön a FILM
-
Lenry
félisten
tudtam én, hogy ismerős a csaj neve, pontosan 100-szor láttam kiírva a Voyager elején
-
Sicilian
addikt
Lefordítva, tehát lesz film
-
h-yle
addikt
Bullshit. Játszásiból nem csesznek el annyi pénzt, amennyibe ez a kisfilm került.
Valami bűzlik Hollywoodban (és kivételesen nem Amy Winehouse).
-
P00By
nagyúr
Ja értem. Egész jó lett, de lehet semmi nem lesz belőle, szuper
-
elithun
őstag
Hamár Mostal Komban film akkor mi hír van a Tekken filmről?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A szépséges Jeri Ryan twittelt egy párat, amiből fény derült a Mortal Kombat trailer mivoltára.
- Nők, nőügyek (18+)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok