- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Linux kezdőknek
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Proxmox VE
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
válasz
negyedes #123 üzenetére
Egyszer olvastam valami bulvarlapban, hogy szerbiaban egy embernek mar 3x esett meteorit darabka a hazara. Azutan azon toprengtek, mennyi is az eselye, hogy ez 1x bekovetkezik. Az emberek x%-a megszivja. x ugyan kicsi, de > 0, tehat gyakorlatilag mindig lesz aki sziv, fuggetlenul hogy van Google vagy nincs.
Amugy ez a moderalas-szabadsag temara kivancsi lettem. Kedves moderatorok, milyen lenne egy olyan forumtaghoz a hozzaallas, aki pl azt irna be az alairasaba, hogy "Utallom ezt a forumot". Ok, nyilvan nem lennetek boldogok tole, de kapna kulon szankciot, vagy ez belefer az itteni szabad velemennyilvanitasba?
A rekjlamokrol meg annyit, hogy nekem ritkan eri el az ingerkuszobomet a reklam, ha pedig megis, akkor az nem a szemelyre szabas miatt szokott lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google a tesztidőszak alatt csak visszafogottan népszerűsítette a böngészőjét, de jövőre beindul a kampány. Szeretnének meghatározó szereplővé válni a piacon.
- Villanyszerelés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nők, nőügyek (18+)
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest