Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
vmi borzalmas mennyiségű fegyver lesz benne, rémlik vmi fegyvergenerátor amivel ezeket legyártották.
a cellshade szép ám: XIII,POP, de ide nem illik egy szikrát se, ettől függetlenül igényesen megcsinálták ha azt nézzük hogy majdnem végső stádiumban módosítottak szinte."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
mephi666
nagyúr
én lemaradtam erről a borderlandsről eddig... az alapötlet tetszik, viszont ez a cellshaded dolog nekem annyira még nem jön be... emésztenie kell a gyomromnak, mire megszokom... fura/zavar egyenlőre, hogy elüt a szememben nagyon minden karakter/tárgy a háttértől... mint valami gagyi scifiben, ha látványosan oda van vágva mondjuk az űrhajó a képre...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nrgia
őstag
Nem rossz ez a kép, egy kis módosítással tetoválásnak simán el lehet képzelni...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
twollah
nagyúr
Bacsi fejbe lotte magat a sajat kezevel.
-
copass
veterán
szétcseszte az egész koncepciót a befektető, legyen cellshader(shader programozók szerintem dúrván megátkozták), most meg ez a borító, hát röhej.
a prince of persia-nál azért sokat nyomott a latba hogy sokadik részként újítottak a cellshaderrel, nekem mindenesetre jobban tetszett a normális változat.
érdekes lesz."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-kdM-
senior tag
ugy nez ki en nagyon nem ertek ezekhez a dolgokhoz...ez senkinek nem tetszik, nemreg volt valami ds jatekhoz borito azt meg agyondicsertek, en meg nem ertem ez miert sz*rabb mint az
mellesleg a mass effect 2 boritojat is sokan lehuztak pedig az nekem kifejezetten bejon
-
teeem
aktív tag
Mi van a mai grafikusokkal? ... kifogytak a kreativitásból vagy mi van?
-
Markoka1993
tag
A borító az nagyon gagyi De nekem a játék sem tetszik
live gt: Markoka1993
-
fpeter07
veterán
válasz bishoplogan #3 üzenetére
nekem tetszik a grafika, olyan team fortress-es
-
XuChi
addikt
Én nagyon várom ezt a játékot. Én véleményem szerint sokkal több cell shaded játék kellene. Én támogatom a cell shaded-et. Nagyon jó öttlet.
A borító inkább elmegy kategória. Ezt a head shot-ot remélem nem arra érti majd hogy a játék miatt mi is ezt tesszük . Nagyon remélem hogy nagyon jó játék lesz belőle.
-
Ari18
őstag
érdekes így videók alapján, de esélyt kap. A borítót meg nem is minősíteném.
-
fpeter07
veterán
Hát, a játék már csak jobb lehet ennél a borítónál..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest