Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet007

csendes tag

válasz opr #49 üzenetére

Szerintem ez egy hülyeség!
    Bocsánat, akit megbántottam, de azokkal értek egyet, hogy ez arról szól, hogy értelmetlen indokkal próbálnak ingyen haszonra szert tenni a szolgáltatók!

Akár példákkal is tudom illusztrálni! Vegyük például a turizmust... Legalábbis szerintem ez eléggé jól szemlélteti a helyzetet...
    Helyszín: Disneyland
    A vasút, a repülőterek, autópályák igényt nyújtanak be neki, hogy a bevételükből bizonyos százalékot utaljanak már át neki, hisz azok a fránya kíváncsi turisták az ő szolgáltatásaikat használja arra, hogy eljusson hozzájuk!
    Szerintetek ez normális?
    Minden ilyen dolog a szolgáltató felelőssége! Ha most nyílik egy vidámpark valahol, s hirtelen rengeteg turista áramlik oda, akkor a megnövekedett forgalom miatt rögtön pénzelje a repülőket, vonatokat, utakat?
    Remélem, így érzékelhető, hogy ez nem arról szól, hogy nekik ez most veszteséges!
    Levetítve (kicsit sarkítva) : több ember érdeklődik a youtube iránt, több internet előfizető!
    Ne mondja már azt nekem senki, hogy havonta 1 forint haszon van a szolgáltatóknak előfizetőnként! :) Bőven van annyi hasznuk, hogy amire ideáig is képesek voltak (fejlesztések), azokat ezek után is tudják fedezni...Ja, hogy hirtelen nem áramlik a számlájukra sok-sok millió dollár? Bocsika! :)

Nem azt mondom, hogy a nagy cégek szentek (google, fb, apple), de most komolyan. Azért, mert jólmegy a szekerük, még nem kell rögtön mondvacsinált indokokkal lenyúlni őket! :)
    Ha mégis megkapják a pénzt, akkor komolyan elhiszitek, hogy hirtelen olcsó, gigabites kapcsolat lesz a userek házában? Dehogyis! :)
    Hiába a sok adó, adó, adó, valahogy mindig ugyanoda lyukadunk ki, hogy a bár voltak megszorítások, nyögve-nyelve ugyan, de kibírtuk, ám valami csoda miatt mégsem javult a helyzet! :)

Új hozzászólás Aktív témák