- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Synology NAS
- eBay
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet007
csendes tag
Szerintem ez egy hülyeség!
Bocsánat, akit megbántottam, de azokkal értek egyet, hogy ez arról szól, hogy értelmetlen indokkal próbálnak ingyen haszonra szert tenni a szolgáltatók!Akár példákkal is tudom illusztrálni! Vegyük például a turizmust... Legalábbis szerintem ez eléggé jól szemlélteti a helyzetet...
Helyszín: Disneyland
A vasút, a repülőterek, autópályák igényt nyújtanak be neki, hogy a bevételükből bizonyos százalékot utaljanak már át neki, hisz azok a fránya kíváncsi turisták az ő szolgáltatásaikat használja arra, hogy eljusson hozzájuk!
Szerintetek ez normális?
Minden ilyen dolog a szolgáltató felelőssége! Ha most nyílik egy vidámpark valahol, s hirtelen rengeteg turista áramlik oda, akkor a megnövekedett forgalom miatt rögtön pénzelje a repülőket, vonatokat, utakat?
Remélem, így érzékelhető, hogy ez nem arról szól, hogy nekik ez most veszteséges!
Levetítve (kicsit sarkítva) : több ember érdeklődik a youtube iránt, több internet előfizető!
Ne mondja már azt nekem senki, hogy havonta 1 forint haszon van a szolgáltatóknak előfizetőnként! Bőven van annyi hasznuk, hogy amire ideáig is képesek voltak (fejlesztések), azokat ezek után is tudják fedezni...Ja, hogy hirtelen nem áramlik a számlájukra sok-sok millió dollár? Bocsika!Nem azt mondom, hogy a nagy cégek szentek (google, fb, apple), de most komolyan. Azért, mert jólmegy a szekerük, még nem kell rögtön mondvacsinált indokokkal lenyúlni őket!
Ha mégis megkapják a pénzt, akkor komolyan elhiszitek, hogy hirtelen olcsó, gigabites kapcsolat lesz a userek házában? Dehogyis!
Hiába a sok adó, adó, adó, valahogy mindig ugyanoda lyukadunk ki, hogy a bár voltak megszorítások, nyögve-nyelve ugyan, de kibírtuk, ám valami csoda miatt mégsem javult a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM