Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Úgy látszik, autó, és fejegység függő is a dolog, mert néhány sorral lejjebb, van, aki S24-el is kínlódik.
"lehet más márka után nézek"
Próbáld meg a Dodge-ot. Al Bundynak bejött
Nagyon péntek féleség van már, na, tudjátok.Nekem Skodám van, 21-es évjárat, azzal túlnyomórészt hibátlan a Galaxy A54. Havonta 1-2 alkalommal nem találják egymást, olyankor a fejegységet kell újraindítani, de ennyi.
Még azt nem mondtad, hogy wireless, vagy USB kábeles a kapcsolat?
Mert vezetékes kapcsolatnál az AA igényli, hogy az USB file átvitel engedélyezve legyen.
pl. Xiaomi telefon nem volt hajlandó működni addig, amíg nem engedélyeztem a file átvitelt. Mivel ott nem volt alapértelmezetten beállítva, ezért a felugró ablakban kellett engedélyezni. Ha elég gyors voltál, akkor láttad az ablakot, ha nem, akkor sose jelent meg többé, és nem csatlakozott az AA . Sokáig nem értettem, miért. -
vlevi
nagyúr
válasz alex devil #989 üzenetére
Ja, már látom. Az előző irasodra gondoltam azt, hogy nem sikerült kikapcsolni, a másikat nem olvastam végig.
Amúgy nem olyan szar az az AA. Már amikor működik
Mert az marha nagy szoptatás, amikor pl be kell menni a kocsi fejegység én a klíma menübe, beállítani a ventilátort (igen, Octaviaban nincs rá kapcsoló, tekerő, csak a klíma menü), és amikor kilépnék belőle, vissza az AA-ba, akkor nem megy viszaa. -
vlevi
nagyúr
válasz alex devil #984 üzenetére
Gugli megoldotta, hogy ne lehessen, sajnos
[link]
Régen volt beállítás erre, de kivettek a kapcsolót.
A BT lekapcsolas csak felmegoldas, mert akkor telefon kihangosító sem működik
Esetleg a telefonon az AA automatikus indítást kikapcsolni?
Ezt nekem próbáltam, csak láttam, hogy van ilyen lehetőség. Talán akkor egyáltalán nem indul el, csak akkor, ha a kocsiban ranyomsz az AA-ra? Egy próbát megér. -
vlevi
nagyúr
válasz Bferibörs #869 üzenetére
Minden kábel gyárban készül
Na, de komolyra fordítva a szót, tényleg van különbség kábelek minősége között, és, néha, ha nincs szerencséje az embernek, belefut olyanba, amin folyton le-fel bontogat a kapcsolat, vagy csak lassú töltésre jó, file átvitelre egyáltalán nem, ésatöbbi. Van itthon ilyen is, olyan is, sajnos
De van egy nem igazán neves, C-C kábelem, azzal működik.
Annyi kiegészítéssel, hogy Xiamoi Redmi telefonom van, és az nem kapcsolja fel azonnal automatikusan a file átvitelt, márpedig a droid autónak az is kell, anélkül nem kapcsolódik.
Fejlesztői beállításokban kellett bekapcsolni, hogy alapértelmezetten file átvitellel kapcsolódjon a telefon USB-n, és azóta már nem kell küzdeni azzal, hogy elsőre elkapja a kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Nekem a céges Samu A20 telefonon vettem észre, hogy az Android Autó már az osztott kijelzővel indult el.
De azon még nincs mobilnet, szóval navira használhatatlan.
A saját Xiaomi telefonon viszont a régi felület jön be, még mindig.
Másik érdekesség, hogy a Waze azt írja, a telefonon használjam, ne Android autón. A here we go pedig negyedóra kocsikazas után sem tudta frissíteni a pozíciót. Ez valami engedéllyel megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest