Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Köszönöm mindenkinek
S23
-
H2o-pok
senior tag
válasz alex devil #296 üzenetére
-
Skylukos
tag
Az olal forítását mindenképpen old meg!
A letöltésnél, töltsd le az utolsó verziot, de mindenképpen az aaad programot válaszd telepítőként mert csak ugy fog müködni.
30 nap mulva választhatsz másik programot, de szerintem ez a screen2auto nagyon jó.
Szerintem az orosz oldalaktól ne félj, rossz emberek máshól is lehetnek. -
tgeri
tag
Google Translate chrome-ban nekem viszi!
-
net91
senior tag
-
Skylukos
tag
válasz alex devil #289 üzenetére
Azt pont nem probáltam, de a screen2auto amit feltelepítesz vele mindent le tükröz legalábbis igo-t igen.
-
alex devil
senior tag
Az Android Auto Apps Downloader a Sygic navit is használhatóvá teszi? Lesz belőle 3D vagy marad a 2D verzió?
S23
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Android 9-es telóm van, amit már nem lehet frissíteni 10-esre.
Az a gondom az Android Auto-val, hogy időközönként csak akkor indul(na) el, ha frissíteném a Google Play-ből a legújabb verzióra, de sajna, akkor mindig kiírja, hogy "Ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban.", ezért ilyenkor mindig csak úgy tudom elindítani, ha pl. apkmirror-ról felteszem a legújabb verziót (az is persze csak a legközelebbi frissítésig működik, és így tovább...).Van valami olyan megoldás erre a problémára, hogy ne kelljen frissítés elutasítása után mindig újratelepíteni az Android Auto-t, hogy elinduljon?
Köszi! -
tgeri
tag
Mármint Asszisztensben nem támogatott, ok. Tehát nem fog menni, hogy "nyisd meg a számológépet". Nem gond. De waze ért magyarul, oda miért nem tudok címet diktálni?
(Amúgy nekem simán megy a hang alapú keresés a "Google" programban a telefonon. Tehát bediktálom, hogy "Mikor született Ady Endre?" és simán visszamondja hanggal a választ. -
tgeri
tag
válasz BullZeye #282 üzenetére
címet WAZE-nak diktálsz? Amikor nekem a kocsin fut a Waze, akkor a jobb alsóban a mikrofon ikon az a színes, "asszesztenses-ikon" és bármit mondok neki, angolul akarja érteni és nem tudom pl. menet közben dugóban ülve célt állítani diktálással.
Jobb híján lehúzom a kábelt, telefonon waze indít, bediktálom, visszadugom és akkor az épp navigált útvonalat hozza a kocsi is waze-ben, de ez tök kényelmetlen. -
BullZeye
veterán
Nekem ez a bosszantó, hogy ezt megérti. Címet tudok diktálni szép magyarul olvassa vissza.
De a Ok google hívd Jóska Pistát-ra csak szép angol kiejtéssel "dem dudom ebe segitni"
jó 20x hallgattam meg mire rájöttem, hogy Nem tudok ebben segíteni akart lenni.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tgeri
tag
válasz BullZeye #280 üzenetére
Sajnos nekem is csak ideiglenesen sikerült megoldanom. Frissül a "Google" app a telefonon, ami a Google Asszisztenst hozza és azóta folyton angolul akar érteni. Előtte ment a "kistarcsa fő tér 12" diktálás is Waze-nak, most meg csak "tell me a joke" és hasonlók mennek...
-
BullZeye
veterán
Hogy a csudába lehet megoldani, hogy magyarul tudjak beszélni AA-hoz?
A híváskezelője/keresője egy hulladék, és jó lenne szóval hívni magyarul a magyar neveket.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
laca891
aktív tag
A 2018-as modellben aligha van bent a vezeték nélküli AA. Az alábbi kütyüt kell bedugni az USB aljzatba és menni fog vezeték nélkül is az Android Autó. Vagy venni kell egy új fejegységet pl. bontóban külföldről, karambolos autóból.
[link]
[link]Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
tgeri
tag
Az engem is érdekelne, hogy egy autóról honnan tudni, hogy támogat-e vezeték nélküli AA-t vagy sem? Illetve azt a szomorú infómat valaki erősítse meg, hogy ha egy kocsi gyárilag csak vezetékes AA-t tud és vezeték nélkülit nem, akkor ezt utólag szervizben sem meg sehol sem lehet "beépíteni" és az a kocsi sosem fog tudni vezeték nélküli AA-t? (Esetemben konkrétan tavalyik Kia Sportage, de azt hiszem, az a 2018-as modell.)
-
kalif
csendes tag
Sziasztok! Vezeték nélküli Android Autót hogy lehet használni, ha a telefonom új, Android 12,az AA automatikusan rajta van, az autó pedig 1,5 éves Peugeot 5008 Pontosan milyen autóknál működik? Mi kell hozzá? Köszönöm
-
pocok1970
tag
Valakinek sikerült már "rámókolnia" az autó kijelzőjére az Igót? Tudom,hogy az AA-ban nem jelenik meg,de hátha van rá mód...
-
tgeri
tag
*ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak"
Szerintem nem. Ezt bt nem tudja. A folyamatban lévő lejátszásról ad infót bt-n a fejegységnek (szám címe, stb.), de BR-n a fejegység nem lát rá a telefonra fájl szinten, csak a lejátszást tudja vezérelni. A számok között válogatnk tud, de másik számra ugrani már nem.
"Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután"
Az után sem tudja kiolvasni. Az épp lejátszott szám címét írja ki. Azt küldi neki a telefon. A telefonba bt-n a kocsi (vagy más bt-s eszköz, füles, bármi) nem lát. BT nem tud ilyet. (Fájl küldés van két eszköz között BT-n, de az más.)
-
ka64
tag
Spotify: ez valami telefon belítási probléma. Hogy mi, azt nem tudom. Én egy évig küszködtem redmi note 3-mal. Minden létező beállítással próbálkoztam de nem működött. (Annyit tudtam elérni, hogy ha a telefonon elindítottam a Spotifyt, akkor AA-ból következő számra tudtam lépni. De pl. lejátszási listát nem tudtam kiválasztani. Ha telefonon nem indítottam el a Spotifyt, akkor AA-ból nem indult el.) Kicseréltem a telefont mi 10-re, azzal meg minden tökéletesen működik.
-
Az oké, hogy a BT-al nem látok appokat, de azon keresztül viszont ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak.
Mert ha egy sima sticket rádugsz akkor azt felismeri a rendszer mint média és le is játsza a kocsi rendszere AA nélkül is.
ÉS az is érdekes, ha a telefonon elinditok egy zenét a tárhelyéról a beépitett zenelejátszóval nem spotzfyal. akkor ahogy csatlakozik a VT-on a kocsihoz már meg is szolal a zene a kocsi hangszoroin és onnantol tudom is a kocsi fejegységén keresztül léptetni hangositani stb, és ugyan ugy látom a számok cimét és elöadóját.Tehát ha ez igy müködik, akkor miért kell elinditani egy zenét a telefonon , hogy a kocsi rendszerén hallgassan, miért nem lehet a kocsirol elinditani? mivel a kapcsolat létrejön.
Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután , miután a telefonon elinditom.Viszont az USB stickhez nem kell
Ez számomra a nagy talány.
-
tgeri
tag
Spoty: tudom, ez nem segít, csak mondom, hogy nekem ezt nem csinálja. Elég, ha a kocsiban rányomok és indul. Esetleg Spoty-t telepítsd újra!
BT: szerintem ezt nem lehet. Az autó ilyen értelemben olyan, mint egy BT fülhallgató. Az épp aktuálisan futó zenelejátszóval a lejátszást el tudja indítani, megállítani, léptetni, stb., de appot nem váltani, indítani, nem lát bele a telefonba fájl szinten. Azt BT-vel nem lehet, csak AA-val kapod meg az appokat. -
arra talált már valaki megoldást vagy másnál jol müködik, ha bekapcsolja az AA-t és elinditom a wazet, akkor megjelenik alul a spotify ikonja a kocsi kijelzőjét, de amikor rányomok akkor nem inditja el az appot hanem azt irja ki , hogy nem jelentkeztem be az alkalmazásba.
DE ha a telefonon elinditom a spotifyt mielött rádugom a telefont a kocsira és elinditom az AA-t akkor meg müködik.De nem lehetne valamit tenni, hogy csak beülök a kocsiba rádigom a telefont és menet közben ha ugy gondolom akor elinditom a spotifyt vagy bármelyik alkalmazást?
Mert ha már elötte elinditom , de mégse kapcsolom be akkor csak feleslegesen használja a telefont és fogyasztja az adatmenyiséget meg a telefon hardverét.
És ugyan ez a kérdésem lenne, hogy ha BT-on összekapcsolodik a telefon , akkor a kocsi kijelzöjén látom a hiváslistát kapom az SMS-eket és mindegy egyebet hivást tudok fogadni és inditani. DE amikor a mediába bemegyek és a telefonon tárolt zenét akarom lejátszani akkor kiirja, hogy nincs média az eszközön, pedig van vagy 3GB zene.
Hogy lehet , hogy azt is automatikusan felismerja mint a telefonjegyzéket ha a BT-on csatlakozva van ?Eugy egy opel insignia és egy xiaomi mix2s lenne. meg valamiért a vezeték nélküli töltö sem tölt, felismeri , kiirja, hogy észleli az eszközt de nem veszi a töltést.
-
sarditboy
csendes tag
Sziasztok! 2020 as Opel combot próbálom összehozni xiaomi redmi note 9 pro val de a teló kommunikációs hiba 16 ot ír az autó képernyő pedig azt, hogy az android auto alkalmazáshoz való csatlakozás folyamatban van a mirror link indításához a telefon beállításainál módosítsa az alapértelmezett kapcsolatot majd csatlakoztassa újra a telefont. Van ötletetek a megoldásra? Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Most jövök egy iq tesztről,szerencsére negatív lett...
-
tgeri
tag
Amikor csak beülök, de nem dugom rá. BT-n gondolom érzékeli, hogy rádugás után amúgy rendelkezésre áll AA: https://ibb.co/bvmfTpt
Rádugtam, de még nem indítottam el AA-n a Wazet: https://ibb.co/qgy3fFX
Waze fut a kocsi képernyőjén, ekkor a telefonon: https://ibb.co/8B4BcxS
Remélem, segít! -
poli27
veterán
hogy a fenébe tudom megoldani hogy az április maradjon a telón, mert mindig lefissti, addig nem is engedi indítani... hiába veszem ki az auto frissítést...
-
H2o-pok
senior tag
És pl. vezetéknélküli csatlakozás esetén egy 1080p vagy nagyobb videot képes lejátszani akadásmentesen? Mert pl. TV re tükrözésnél is sokszor akadozik.
-
puhos363
tag
Azzal tisztába vagyok! A kérdés nem ez volt, hanem az, hogy több telefont is lehet párosítani? Az almás egyébként nem vezetéken lett párosítva.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450, Ryzen 5 2400G, 2*8GB 3000Mhz, MSI RX570 8GB, Seagate Barracuda 2TB Hdd, Kingston 240GB ssd, Fsp Hexa+ 450W, Zalman Z3, Arctic Freezer 12, W10 Home, Philips V243
-
puhos363
tag
válasz BullZeye #254 üzenetére
1 éves. Több telefont is lehet összepárosítani, mert a lányomnak almás van és azzal már sikerült?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450, Ryzen 5 2400G, 2*8GB 3000Mhz, MSI RX570 8GB, Seagate Barracuda 2TB Hdd, Kingston 240GB ssd, Fsp Hexa+ 450W, Zalman Z3, Arctic Freezer 12, W10 Home, Philips V243
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest