Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
kiskun968
tag
SIM megy bele, tehát nem kell a telefonos kapcsolat. És lehet appokat futatni. Van rajta memokártyahely is úgyhogy a tárhellyel sincs gond. Beépített gps vevő is van így a navik is futnak normálisan. Nagyobb tapasztalatom nincs vele csak kipróbáltam a kocsimban. Lehet, hogy most az újban beüzemelem egy teljes teszt elejéig.
[ Szerkesztve ]
Angyalföld a világ közepe***Samsung Galaxy S23 Ultra*** Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm ***Honda Civic E:HEV Elegance 2024 ***
-
$atirka
senior tag
Nekem ez van, kb ugyanez, csak android 11 és 2Gb RAM.
Igazából csak a youtube miatt vettem, no meg természetesen a wireless AA miatt.
Bakker most nézem, most 50%-al olcsóbb, pár hónapja 40ért vettem máshonnan."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
kzkz
őstag
Egy az egyben, mint kábellel.
Megvolt vele kb. 2x2óra teszt.
Odafelé már 5-10 perc után úgy kifagyott minden, hogy a kocsi gyári navija se ment, továbbá a pendrive-ról a zene se, szóval az USB kommunikáció teljesen megdöglött, a telóban navigáltam önmagában utána. Amikor megérkeztünk leállítottam a kocsit, majd 10 perc után beindítottam és újra ment rendesen minden.
Ott vidéken még mentünk ide-oda, kb. 4 rövidebb út volt, akkor minden rendben ment a wireless AA-val.
Visszafelé kb. 15 perc után magától újraindult, majd újabb 15 perc után megállt az wireless AA navigáció (waze). Most a kocsi gyári navija ment rendben, tehát még USB kommunikáció volt. Kihúztam, és újra bedugtam az adaptert, és a maradék 1,5 órában jól működött minden. A kb. 2 óra alatt 20%-ot merült a teló, és langyos lett a zsebemben.
Amikor újraindult és megállt, akkor olyan helyeken mentünk, ahol edge volt, lehet, hogy ezt nem szereti.
Egyébként 2 hete, amikor nem volt meg még az adapter, akkor kábelen is úgy kifagyott az egész, hogy szintén nem ment semmi az USB-ról, és a kocsi gyári navija se volt hajlandó elindulni. Illetve olyan is volt, hogy az USB még ment, de a vezetékes AA-n futó waze még elindult, de az útvonalat sose töltötte be, csak tekert.
Lehet, hogy kellene a kocsi fejegységére egy szoftver frissítés, és akkor stabilabb lesz az egész. Ennek még utána járok, hogy van-e frissebb cucc rá.
-
alex devil
senior tag
Egy ideig használtam vezeték nélkül de aztán felidegesített, hogy a telefonomon nem minden funkció elérhető az állandó kapcsolat miatt és kikapcsoltam a vezetéknélküli AA-t. Nyaralni voltam és a Google mapsen akartam keresni valamit persze nem engedte csak az autó kijelzőjén, meguntam, a telefonon kényelmesebb keresni.
S23
-
kelly416
veterán
Mivel már az "A" Zafirámban és a Focus mkII-ben is elméletileg központi zár nyitásra indultak ezek a dolgok, főleg az izzítás, így szerintem a gombos autókban is meg van ez a folyamat.
De a céges gombos S-Cross-t úgy szoktam indítani, hogy kuplung nélkül felébresztem, aztán majd kuplunggal újra megnyomom a gombot.
Lehet, hogy hülyeség, de még bajom nem volt belőle. -
gerg0
aktív tag
@tgeri és @kelly416:
Én már felgyógyultam, utasom 1 csonttörésel lett gazdagabb. Szabályosan haladtunk autóúton és egy másik autós bevágott elénk féktávon belül. Sokára lesz csak megtérítve a kárunk.Olcsó valamit próba nélkül nem szeretnék. Mirroring-ra sincs szükségem.
Nézegettem youtube-on videókat és teszteket, egyelőre a Kenwood DMX5020BTS a befutó nálam, ez már mirroring-ot is tud.
Ilyen árkategóriában más gyártóknál vagy csak Carplay van vagy nem megy a Waze AA-ban.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nekem a google app adatok törlése és a frissítések törlése (azóta sem engedtem frissülni) segített, de nekem "csak" olyan bajom volt, hogy angolul kommunikált az AA és a bediktált címeket nem ismerte fel. Viszont megeshet, hogy ezen is segítene, bár elsőnek a kábelt próbálnám meg én is kicserélni.
-
alec.cs
tag
@tgeri
Szerintem ez programhiba!
Amúgy az AA jól megy a Waze-val. Csak mint mondtam, akkor fordul elő az összeomlás mikor elmegy a térerő/internet.
Próbáltam amit javasoltatok (Gyorsítótár törlése + adatok törlése), de sajnos ez sem segített.
Gondoltam, hogy ennek most nem lesz hatása, mert amúgy mint már írtam jól megy a kettő együtt.Valahogy megtalálom a módját, hogy jelezzem ezt a hibát a Google-nak, mert ez biztos másnál is gondot okoz.
Próbáld majd Te is ki ezt a jelenséget!
Figyeld majd meg, hogy ha olyan helyen mész ahol nincs igazán térerő, akkor nálad is előjön-e ez a hiba.Amúgy legyünk optimisták...
@kelly416
Nem egyedi ez a jelenség, mert ahogy látod már más is jelezte ezt a problémát!
Szerintem programhiba!@ZN5187
Te mit szoktál csinálni abban az esetben, mikor összeomlik és kilép az AA usb kábeles összeköttetésnél?- - - - -
Összegzés az eddigi tudásom alapján:
- Ez programhibának tűnik, mert csak akkor omlik össze, ha elmegy a térerő/internet. Amúgy jól megy.
- Másnál is jelentkezett ugyanígy ez a probléma.
- A varázsszer sem segített (Gyorsítótár törlése + adatok törlése)Eddigi megoldás a probléma enyhítésére (ezt javasolta "lacentos" fórumtárs):
"Ezt úgy oldottam meg, hogy mágneses kábelt használok amikor elszáll csak egy pillanatra elbillentem a csatlakozót és vissza.Ezek után automatikusan helyre áll minden."Így valahogy egyszerűbb lehet a visszaállítása a rendszernek. Nem kell ki, illetve visszadugni a kábelt.
- - - - -
Azért várom más észrevételét, illetve tapasztalatát ezzel a hibával kapcsolatban.
Próbáljátok ki, illetve figyeljétek meg ezt a jelenséget olyan helyen ahol nincs térerő/internet.A hiba bejelentésével kapcsolatos információkat is várnám. Ez mindenki érdeke is lehet, hogy ezen hibát javítsák, mert ez a jelenség másnál is előfordulhat.
-
alec.cs
tag
@tgeri
Köszi válaszod.
Szerintem ez programhiba, mert mikor elmegy az internet/telefon térerő, akkor akad ki.
Néha akkor is kiakad, ha jön egy bejövő hívás. Ez utóbbi csak nagyon ritkán fordul elő, s azt gondolom, hogy ilyenkor is elmegy az internet hozzáférés.Általában nincs gond a használattal.
Azt gondolom, hogy ebben az esetben az a varázsszer (Gyorsítótár törlése + adatok törlése) nem oldja meg a problémát.
Biztos hogy programhiba, s ezért szeretném jelenteni a Google-nek...
Hol tehetem ezt meg? -
sazo
tag
AA adattörlés és gyorsítótár törlés volt? AA minden engedély meg van adva? Próbáld már ki, hogy a "Ok Google" érzékelésénél a "Vezetés közben" opciót be-, majd utána újra kikapcsolod.
Van itt valaki egyébként aki regisztrálva van az AA bétában? Időnként megpróbálom, de mindig visszautasít. Magyarországon működik egyáltalán?
Üdv,
Z
-
|AP|
veterán
most vettem át, nem volt rajta vám szerencsére.
Június 6-án fizettem Indiegogo-n, 36.900Ft volt akkor átszámolvaredst4r: igen, én is ebben bíztam, hogy nem lesz, csak az értesítő emailben az volt, hogy vámkezelt csomagom érkezett, ráadásul be kellett érte menni a postára, nem hozták ki. Ezért aggódtam kicsit, de végül nem volt más költség.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Nem olyan igazi az, mert lassú (azaz lassabb mint a vezetéses megoldás) és jobban melegszik tőle a telefon. Egyébként nem volna az rossz elgondolás.
Én csak éjjel használom kis teljesítményen, így este 11-reggel 4 között fel sem tölti 15-20% környékéről, de legalább nem melegszik. 5-5:30-ig viszont már tele van. Szóval kb. 6 óra az S20FE így.
-
antal750
aktív tag
Könnyű kezelhetőség, nem olyan "puritán "mint a waze Google maps vagy sygic. Egyik fórum oldalon nagyon sok ember dolgozik a program skinezésén, itt aztán minden beállítható grafikailag megjelenéségileg működés szempontjából.. stb. Talán én ezért kedvelem, a legjobban..
Egyébként köszönöm amit belinkeltél, megnéztem tanulmányoztam letöltöttem és be is állítottam. Már csak az autót várom hogy ki is tudjam próbálni.[ Szerkesztve ]
-
GTVili
tag
Nekem még nem volt ilyen kábeles prolémám....
A céges autóhoz vettem egy mágneses csatlakozós töltő/adatkábelt (Hama)... tökéletesen működik évek óta...
Két éve kölföldön meg a bérelt autóban is volt android auto.... bementünk az első MM-be, és a legolcsóbb ott kapható, saját márkás madzaggal is elsőre tökéletesen működött..... -
Sokka
aktív tag
Megvolt minden. Már új, nagy kapacitású kábelt is vettem. Többször újra frissítettem az AA-t is. Tökéletesen működik, amíg el nem éri a 97%-os töltöttséget. Aztán szétkapcsol, majd ismét elkezd tölteni a telefon, és újra csatlakozik. Amint látható a videón, ez pár másodpercenként ismétlődik.
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
Sokka
aktív tag
Sajnos azon kívül, hogy most lefrissitette a telefon az AA-t, maradt minden ugyanúgy. Meg kiírta a fejegység, hogy nem támogatott médiaeszköz.
Abszolút nem értem. Eddig úgy kellett hackerkedni, most meg hogy hivatalosan elérhető, ráadásul a telefon készüléken gyárilag telepített app, így már nem gyerebe.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
supershape
csendes tag
Köszönöm. A hang probléma nem autó függő, a Ford Sync3 rendszerével és a Fiat rendszerével is ugyanez a hiba jelentkezik, tehát biztosan az én AA appomban, vagy a telefonomban van a hiba. Azt hiszem azóta jelentkezik, amióta az AA bekerült a Google keretrendszerébe. Előtte nem volt ilyen gond az apkmirrorról letöltött applikációval.
-
BullZeye
veterán
Nekem ez a bosszantó, hogy ezt megérti. Címet tudok diktálni szép magyarul olvassa vissza.
De a Ok google hívd Jóska Pistát-ra csak szép angol kiejtéssel "dem dudom ebe segitni"
jó 20x hallgattam meg mire rájöttem, hogy Nem tudok ebben segíteni akart lenni.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
laca891
aktív tag
A 2018-as modellben aligha van bent a vezeték nélküli AA. Az alábbi kütyüt kell bedugni az USB aljzatba és menni fog vezeték nélkül is az Android Autó. Vagy venni kell egy új fejegységet pl. bontóban külföldről, karambolos autóból.
[link]
[link]Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
Az oké, hogy a BT-al nem látok appokat, de azon keresztül viszont ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak.
Mert ha egy sima sticket rádugsz akkor azt felismeri a rendszer mint média és le is játsza a kocsi rendszere AA nélkül is.
ÉS az is érdekes, ha a telefonon elinditok egy zenét a tárhelyéról a beépitett zenelejátszóval nem spotzfyal. akkor ahogy csatlakozik a VT-on a kocsihoz már meg is szolal a zene a kocsi hangszoroin és onnantol tudom is a kocsi fejegységén keresztül léptetni hangositani stb, és ugyan ugy látom a számok cimét és elöadóját.Tehát ha ez igy müködik, akkor miért kell elinditani egy zenét a telefonon , hogy a kocsi rendszerén hallgassan, miért nem lehet a kocsirol elinditani? mivel a kapcsolat létrejön.
Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután , miután a telefonon elinditom.Viszont az USB stickhez nem kell
Ez számomra a nagy talány.
-
BullZeye
veterán
Nem túl stabil ez az Android Auto.
0) Mikkor elkezdtem használni pár, waze mintha kifagyott volna, nem mozdult útvonal tervezés után, mintha nem lenne GPS. Itt fogtam és töröltem Android auto frissítéseit és wazet is újratelepítettem.
1) Aztán működött, viszont nem írta, hogy hány km van hátra, mikor érek oda, semmit:
2) Majd nem mutatta a sebességkorlátot se az aktuális sebességet, így újratelepeítettem, ami megjavult (aztán el is tűnt a következő indításkor)
3) Úgyhogy még 5-10 alkalommal újratelepítettem töröltem újraindítottam, és végre kiírta, csak épp megint nem mozdult a GPS alapján a nyilacska, megállt ezen a ponton:Csak engem tisztel meg, hogy a legváltozatosabb problémákkal küzd a Waze? Érdekes módon a google maps hibátlanul működik, igaz sebességet az sem írja ki, de ezen már túl lendültem, mert az autó az előzőhöz képest pontos sebességet ír (140-et mutat és 139 a GPS szerint).
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
szuladam
aktív tag
-
etrop01
tag
Nem tudom mit nyomkodhattam el a fejlesztői beállításokban de egy ideig nem töltött. Mindegy is megjvult magától. Az AA-s problémát meg a kábel okozta mint most délelőtt kiderült, igaz az értesítést nem tudom most magyarul olvassa-e de legalább működik
Egy 2m-es ugrenn kábelról van szó, nem akartam hogy éppenhogy elérjen odaáig, illetve beleakadjon ebbe abba. Rendeltem most még egy 1m-est, hátha az jó lesz.Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
MC Pite
veterán
Ha minden igaz, akkor így újra (régebben amikor az appot kézzel telepítettem így ment, mióta az áruházból frissül, azóta megmakkant) magyarul fogja felolvasni a szövegeket? (telefonon használom, a fejegységem nem AA kompatibilis)
Ha már itt járok, arra van esetleg megoldás, hogy ne csak a címet, hanem a hívást is magyarul 'hallgassa'? Mert telefonálni/tárcsázni valakit a névjegyzékből ugye nem tudok, nem találja.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest