- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Tényleg jó cucc a kockáknak azt elismerem, de egy átlagfelhasználó csak megijed tőle egy ilyet odaadsz a kezébe.
De amíg nincs jobb, addig nem fog elterjedni széles körben szerintem. Majd alakul valamerre, van rengeteg jól fizetett ember akiknek az a dolga hogy erre valami használhatót találjanak ki.
-
osztraksajt
őstag
Ezt nem tudtam, ködzi az infót. Tényleg volt benne pár logikátlanság az elején (1.6nál még) amit nem tudtam hová tenni, de így már érthetőbb.
Hüvelykujjal touchpadozni szerintem felettébb pontatlan, a szövegbevitel pedig gyakorlatilag lehetetlen, főleg hogy nem látod hová is böksz. Itt azért más a képméret amit be kell célozni mint a telefonon ahol egy linket megérinthetsz, itt viszont nem. Egy qwerty tv-hez meg hát... Ha finoman fogalmazok nem az álmaim netovábbja.
-
osztraksajt
őstag
Az android alapvetően érintésre optimalizált felület. Hegesztgethetik (mint pl régen a winmo 6- ra az SPB-t) de igazán sosem lesz arra való. Egerészni a nappaliban nagy élmény lehet mikor lehuppannék filmet nézni. Hangvezérlés, szemmozgás követés, gesztusvezérlés... Vagy együtt vagy külön, vagy valami teljesen más lesz a jövő, de a dpad és az egér tutira nem az szerintem.
-
osztraksajt
őstag
Elég furcsán hat az érintésre optimalizált felület TV méretben, bénácska mint mikor a rezisztív kijelzőt fabrikálták ujjal való érintésre, igazán sose lett jó. Majd még ki kell találják hogy lesz ez igazán kézreálló, addig nem is lesz igazán sikeres szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest