- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- AliExpress tapasztalatok
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Milyen routert?
-
IT café
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsike1995
csendes tag
válasz <Adamsky> #14188 üzenetére
Igen, én is gondolkodtam rajta, hogy megkérdem majd tőle. Ha lesz infóm, akkor mindenképp megosztom. Konkrétan, nem az én telefonom és egy játék cheat programja miatt kellett volna a root, mert kérte a jogokat. De hát.. nem sikerült 😅 Előreláthatólag 5k lesz. Azt mondta a srác, hogy újrahúzza az egész telefont.
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenki! Nagy segítségre volna szükség. Szerettem volna rootolni a telefont, de elég nagy galibát csináltam. Kicseréltem a stock recovery-t a TWRP-re majd superSU-t flash-eltem. Sajnos nem csináltam backupot. Ezután bootloop következett. A TWRP-vel mindent leformáztam véletlenül. Itt gondolok a system-re, cust, stb. partícióra. Itt már jöttek a komoly gondok. Szeretném feltenni a stock szétbontott Update.App-ot, de nem sikerül. Jelen pillanat a recovery menü sem jön be, csak a bootloader. Hiába próbálok flash-elni system, recovery, stb-t. A gépen minden rendben, kapom az OK jelzést, de nem változik semmi. Tudna eseletleg valaki abban segíteni, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenki! Egy kis info. FF-ben megjelent a B380. Elvileg semmi újdonságot nem hoz, csak a novemberi android biztonsági frissítését.
-
ricsike1995
csendes tag
-
ricsike1995
csendes tag
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv! Fent van B379. Egyenlőre semmi nagy változást nem vettem észre. Kaptunk egy plusz alkalmazást, aminek a neve Game Suite. Itt be lehet állítani, hogy milyen módban legyen a telefon. Performance, Smart, Power Saving. A Performance tartalmazza a GPU turbo módot. Sajnos ez engem annyira nem érint, mert nem igen játszok. Akku időről nem tudok még nyilatkozni. Továbbra is gördülékenyen fut minden. Sajnos a képernyő sötétedés még mindig nem lett megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv! FF-re megérkezett a B379. GPU Turbo mód, UI javítások. 😁
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv! Valakinek megjött a B376? Nekem feldobta már az FF.
Egyébként, semmi extrát nem ír, csak biztonsági frissítést.[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok. Egy kis info. Tegnap óta fent van a B384. Egyenlőre semmi változást nem észleltem, kivétel az üzemidőt. Szerintem egy picit kevésbé merül a telefon, normál módban. Sajnos mást nem igen kapunk.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok, sajnos a B371en nagyon erősen rajta van ez a fényerő probléma. Össze vissza csinálja már nálam is. Belépek a Youtube alk-ba leesik a fényerő, majd kilépek a főmenübe, visszamegy a fényerő és ezek után belépek a Chrome-ba mégjobban feltolja a fényerőt. Nem értem miért lehet ez, valahogy rendszertelen. Azt sem lehet mondani, hogy sokat használom a telefont, 1½napja megy töltés nélkül. Másik dolog. Valaki tud megoldást a Youtube laggolásával kapcsolatosan, mert félelmetes ez is. Belépek a Youtube alk.-ba minden oké, majd megnézek egy videót, visszalépek és használhatatlanul laggolni kezd. Cache ürítés megvolt, újra is raktam már de semmi.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Nekem már fent van kb. 1hete, nem hivatalosan, egyenlőre semmi változás nem észleltem. 369óta nekem picit gyorsan merül az aksi. Remélem ezt a következő verziókban orvosolják. Igaz, van energiatakarékos üzemmód, de ha abban használom, akkor szemmel láthatóan, sokszor laggol a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok újra B370ről picit. 2nap eltelte után el kell keserítsek mindenkit, sajnos újra jelentkezett a sötétedés... Én alapjáraton, nem használom nagy fényerőn a telefont, de most a teszt kedvéért magasabb fényerőn használtam. Pozitívum! Azt vettem észre, hogy most kevésbé jelentkezik ez a sötétedés, az előző verzióknál sokkal intenzívebben állítgatta a fényerőt és sokkal sűrűbben. Most nagyritkán, talán néhány százalékkal állítgatja. Az akkumlátor idő minimálisan jobb lett. A rendszer is kissé gördülékenyebb lett, de ahogy említettem az előző hozzászólásban is, nincs nagy drasztikus változás. Eddig összességében azt mondom, hogy pozitív, merem ajánlani, akinek feldobja. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Sziasztok! Bevállaltam, feltelepítettem nem hivatalosan a B370-et. Sok változást nem észlelek egyenlőre, egy kicsit azt érzem, hogy gördülékenyebb a rendszer. Sajnos akkuidőről még nem tudok írni, viszont a kijelző sötétedését valószínű, hogy megoldották, mert nálam nem produkálja már.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenki! Az utóbbi időben, olyan problémával találkoztam, hogy Oreo alatt a Youtube félelmetesen laggolni kezdett. Amikor elindítom az alakalmazás még semmi probléma. Ezután rámegyek egy videóra majd ahogy lépnék vissza, iszonyatosan belassul. Próbáltam frissíteni, reseteltem, volt data factory reset is, nincs energiatakarékos módban a telefon sem, de semmi. Valakinek van ötlete mit tegyek? Esetleg másnak nem jelentkezett a probléma? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Keyol
Sajnos ugyan így jártam én is.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Hoppá, bocsánat félreolvastam a dolgokat
-
ricsike1995
csendes tag
Harcsai
Próbáltam FF-el valami hitelesítési problémát ír, én nem tudom felrakni. Szintén független, dual sim :/
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Próbáltam L29-re feltenni a B360-at. Sajnos még nem elérhető még a mi vagy az én IMEI-re.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv. 1hete vásároltam meg a készüléket. Sajnos nem igazán ment zökkenőmentesen a frissítése. Csak frimware finder-el ment pár napja a frissítés B151-nél elakadt. Most B185 van fent, miért nem írja a B186-os frissítést illetve a frissítéseket? A készülék kártyafüggetlen, L29.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest