- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Sweet.tv - internetes TV
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadensandor
csendes tag
Szervusz Calocsay!
Engem is érdekelne ez a VOIP dolog.
T-Mobile-os Net&Roll S csomagra fizettem elő Huawei LTE CPE B593 routerrel, két év hűséggel.
Kérdésem, hogy mit kellene tennem, ha VOIP-et szeretnék használni?Kell-e a T-Mobilnál valami további szolgáltatásra előfizetni?
Milyen VOIP-szolgáltatóra van szükség (említetted a havi előfizetés nélküli és hűség nélküli lehetőséget)
A "sima" vonalas telefonkészülékemet spéci VOIP telefonkészülékre kellene lecserélnem?
Tudom-e faxolásra is használni (Canon i-Sensys MF4580DN készülékkel)?Milyen egyéb tudnivalóim vannak még?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kurtuzov
senior tag
Ez a VoIP téma érdekelne engem is. Bár lassan egy VoIP androidos kliens megoldja ezt a problémát...
Épp ma vettem egy ilyen routert 5 eFt-ért 2 év hűséggel. Többnyire a fővárosban használjuk, így egyelőre az LTE hálózatot még nem tudjuk élvezni, de hozza azt a szintet, amit az itt elérhető legjobb ADSL (kertváros). Egyelőre antennákat nézek hozzá, mert a jelerősséget elég gyengének mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma LTE hálózatokon üzemelő, erős, stabil és sokoldalú routert küldött a Huawei. Nem is olcsó, kérdés, hogy megéri-e az árát.
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest