- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyarországon is van egy összeszerelő üzemük, ott dolgozok
Mutogatni való hater díszpinty
-
ody42
senior tag
A Huawei most meg az expanziv szakaszban van a piacszerzes miatt, ezert gyakran tenyleg "ingyen" adjak a termekeiket.
Elobb utobb - kiveve ha hibatlan termekeket gyartanak - viszont a support koltsegeik is megugranak, ami visszavetheti oket.
Es itt most nem a HSDPA modemekre kell gondolni, a Huawei nem abbol csinalja a penzt... -
Horbal
őstag
Ja-ja HSDPA modemből kb szinte minden szolgáltatónál őket lehet megtalálni. Hálózati berendezésekben is erősen nyomulnak. GSM-nél régi nokiákat sorban cserélgetik lefele huawei cuccokra... amik erősen ericsson koppintások főleg Node-B esetében, de az a fő baj, hogy emellett, hogy koppincs még néha jobb is de főleg olcsóbb.
Abban is igazad van, hogy az újabb firmware-kkel nekem sem volt gondom semmilyen os környezetben ahol próbáltam őket...
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Horbal
őstag
Mivel ebben az iparágban dolgozom (Ericsson) van némi rálátásom a dologra.
Kb minden berendezésük nyúlás volt az elején ezen nincs mit vitatni viszont keményen fejlesztettek rajtuk főleg felhasználói szempontból előnyös tulajdonságok terén. Másrészt azzal nem lehet versenyezni, hogy szinte ingyen telepítenek és supportálnak mindent, és nyilván az előállítás és az RnD is jelentősen olcsóbb náluk. Elmúltak azok az idők amikor a kínaiak csak csípős savanyú levest tudtak készíteni. Az meg, hogy a párt és a sereg is mögöttük van bizony ad némi alapot az aggodalomra...megesznek a kínaiakA magyar Voda pl tökig huawei, és a Pannon is kacsingat feléjük...
Otthon nekem is Hülyevej modemem van (de pszt)
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
eziskamu
addikt
Ja, mert a gyártás már nagyrészt automatikus, gépek által végzett folyamat. Az egyik hálózattal foglalkozó szaki azt mondta vagy 3 éve, hogy állítólag egyes vállalati hálózati termékei a Huweinek csöppet lenyúlások a Cisco-tól, de egyébként nem voltak már akkor se rosszak.
Az meg hogy pl az ADSL modemük nem volt valami nagy szám, hát a D-link féle 360R is 90 % azonos volt vele hardver ügyileg, csak a Huawei még routerként is funkcionált, na meg otthoni felhasználásra lett szánva a szódával elmegy kategóriába. -
Killing
addikt
-
Parson
addikt
Kínában gyártanak minőségi termékeket is, nem csak kinai piacos gagyikat... bár tény hogy pont az utóbbi miatt az európai 6x is körültekintőbb egy kinai mint egy neves európai termékkel kapcsolatban. És ez igy is van jól - mai pénzéhes hazug világban érdemes átfontolni, mire ad ki pénzt az ember.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Alexios
veterán
Nekem is van egy Huawei E1750 modemem, a t-mobile net előfizetéshez kaptam, és abszolút semmi bajom sincs vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest