Új hozzászólás Aktív témák
-
No, hogy mi a baj azt már megtaláltam. Csináltam egy follow udp protokolt majd ezt exportáltam. A baj az, hogy az exportba bele teszi az
Opcode: Data Packet (3)
Block: 1bájtokat, ha ezeket sikerül vhogy kicsapnom akkor okés lenne a dolog
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Az a baj, hogy amit kimentek abban a 00 helyett 2E-k vannak, meg méretre is nagyobb.
Nézegettem a helpet elvileg van benne vhol egy reassemble packets menü, majd holnap még küzdök veleA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
VladimirR
nagyúr
ezzel a modszerrel az adott kapcsolatot koveti vegig, s megeshet, hogy egy-egy ilyen kapcsolaton tobb dolog is megy, nem csak az az egy, ami neked kell
probalj meg valami - a protokollra jellemzo - mintat keresni a kimentett file-ban, hogy utana automatizalva (script) le tudd csapni a felesleget (tftp-t nem igazan ismerem) -
Majdnem jó, de valahogyan mégsem az igazi.
Egy ismert image-vel próbálom és nem nagyon tudom vissza nyerni.
Belrak még mást is, és nem igazán tudom értelmezni, hogy milyen logika szerintA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy el kellene kapnom egy image-t amit egy server tölt át egy másik eszközre. A folyamat TFTP protokolon megy, ezt szépen tudom capture-ölni.
Kérdésem az, hogy a sok sok data byte-ot hogyan tudnám kiexportálni egy fájlba?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
_cirmos_
őstag
ez mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla