Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
belahege
aktív tag
válasz strike-force #10 üzenetére
jaja, ahogy westlake írja szerver tápellátáshoz van.
LukE, rég '' láttalak''
[Szerkesztve] -
őstag
-
westlake
félisten
válasz strike-force #10 üzenetére
van egy ujfajta 8 pines kiegeszito tapcsatlakozo (hasonlo a funkcioja, mint a 4pinese)
ezeket eloszor szerver es workstation lapokon hasznaltak, de mar az ujabb pc-s lapokon is megjelentek..
az oldaluk szerint magyarorszagon nincs hivatalos markakereskedojuk, de biztos hogy van egy bolt, ami foglalkozik silverstone cuccokkal..
[Szerkesztve]Play nice!
-
westlake
félisten
erdekes.. a hirben a serzo azt irta, hogy a 600wattos tapegysegnek harom 12voltos aga van..
namost mit is irnak a silverstone oldalan?
[link]
egyebkent annyit ezekrol a tapokrol, hogy a sima 620wattos tapjuk egy nemet teszt szerint (asszem japanban keszult a teszt, egy tapbemero uzemben) 20 fajta tap kozul a silverstone holtversenyben az elso helyen vegzet.. sajnos em tudom hol az a link
[Szerkesztve]Play nice!
-
belahege
aktív tag
válasz strike-force #8 üzenetére
hali strike-force
lehet ezeket itthon kapni?
ezen legalább van 8-pines tápcsati -
őstag
no azert nem olyan regi a 650-es tapjuk, mondjuk ha jol emlexem apr.-marc. magassagaban jott ki. volt nekik egy st52zf (520watt) tipusjelzesu is, mostmar nincs a honlapon, de a ''legelso'' tapjuk az ST46F volt, ami nem mellekesen ugyanaz, mint a 460-as Chieftec.
[link]
bocs, vak vagyok, ott van st52zf, csak nem lattam a fatol az erdot.
[link]
[Szerkesztve]R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Goose-T
veterán
Még csak nem is az első tápegységük ez. [link]
Egy régebbi tápjukról írják, hogy hangos és nem hatékony, de viszonylag olcsó és teljesített minden terheléses tesztet (bár némi szagok eregetése mellett).Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
őstag
a nagyobbiknak tuti Enhance a belseje. a kisebbre nem talaltam utalast, talan Topower de nem biztos. lehet, h. az is Enhance, de nekik mar nem nagyon van 1 db 12V-s aggal szerelt tapjuk.
a nagyobbik tipusszama: ENS-0560G
[link]R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
djsunny
aktív tag
Nagyon tetszik nekem ez a 600W Modular
De azért a HiperPower 580W modular szebben néz ki. -
Loretto
veterán
Fincsik nagyon.És az ár sem vészes.
Flancoló modulár táp teszten nem gondolkodtokSoirée...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest