Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- JavaScript topic
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
addikt
válasz Viktor0610 #13 üzenetére
már rég nem kér a pannon pénzt az ügyfélszolgálati számuk hivásáért.. kicsit le vagytok maradva
:)
-
teló
tag
válasz Viktor0610 #13 üzenetére
Szerintem ez szintén egyéni tapasztalat mindenkinél, én legalább 10 évig meg voltam elégedve a pgsm-el, de az utobbi többszörös problémák, /az elmúlt egy év/ akár levélbeni megkeresés, akár ügyfélszolgálati vagy személyes beszélgetés sajnos nálam nem pozitiv volt.
-
MODERÁTOR
-
teló
tag
válasz Coyote2000 #10 üzenetére
Nekem sajnos pont a Pannonnal voltak ügyfélügyintézési gondjaim, nagyon udvariatlanok és nyersek voltak, arról meg aztán nem is beszélek, hogy a telefonos ügyfélszolgálatuk is pénzbe kerül. A Vodánál a nyár óta szerzett tapasztalatom számomra is meglepően pozítiv, mindig udvariasak, és segítőkészek voltak, a telefonos ügyfélszolgálat ingyenes, ugyanúgy a hangposta lehallgatása is.
-
teló
tag
Nem tudni minek a függvénye, de én még nyáron átvittem a vodához három számot, amikor még plusz 10e Ft-ot jóváírtak a számlán ezért és járt még a havi díjból 1000 Ft jóváírás is. Így 1750 Ft helyet az előfizetés 750 Ft havonta /50perc lebeszélhető/ egy évig és plusz 10e Ft van még a számlákon háromszor. Az átvitelkor nem kértem telefont egyik előfizetéshez sem, ők meg nem kértek kauciót.
Most reklámozzák megint a havi új előfizetés telefon nélküli megkötés esetén, szintén egy évig jóváírnak a havi számlából 1000 Ft-ot, ezáltal egy évig 750 Ft-ba kerül havi 50 perc.
Szerintem, ha telefon nélkül köt valaki üzletet, akkor nem kérnek kauciót, ha meg kérnek lehet azt mondani, köszönöm, de nem kérem. -
Coyote2000
őstag
100 Ft-os kerdes:
Ha a vodanal meg a tremobilnal is no az elofizetok szama (bar kulonbozo mertekben), akkor vajon ki vesziti el az ugyfeleket?
Azert en kicsit sajnalom a Pannont, mert - bar nem magyar ceg mar - a legtobb ''magyarsag'', tisztesseges szerzodes, udvarias es szinvonalas kiszolgalas, ugyfelkozpontusag meg mindig a PGSM-re a legjellemzobb.
Voda es Tremobil sokkal agresszivabb imidzset alkotott magarol a reklamokban es az akciokban is.
Hozzateszem: vilag eletemben westeles (tremobilos) voltam (vagyok) -
I. Richard
senior tag
Hát igen, nálam is a vodafon vezet a számhordozásnál... Először vodás voltam, utánna átvittem a számom a Trémobilhoz, majd a Pannonnál kötöttem ki... (djuice) és a számom 70-es... szóval a három szolgáltató közül a Vodafon volt az első, akitől számot hordoztam.
-
morzsika
tag
Mégis minek a függvénye a kaució a vodánál?
Csak azért, hogy mire számíthatok, ha számlás előfizut szeretnék..
Nem is vagyok értetlenHa arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.
-
MODERÁTOR
-
morzsika
tag
Meg tudnátok mondani, számhordozás esetén, vagy szimpla új előfizetés esetén járok-é jobban..(telefonszámom megtartása mellékes).
A hitelbírálatra gondolok, ez tényleg elég vészes egyébként?? mert amennyit olvastam róla..hát
Vegyünk egy 2000 forint körüli telefont..fizetek kauciót, de mennyit és egyáltalán mindig kell-e fizetni, vagy jobban járok egy drágább telefonnal, mert hátha kevesebb a kaució
szval plz segítsetekHa arra a pillanatra vársz, amikor minden kész, akkor soha nem fogsz semmit elkezdeni.
-
ragazzo
őstag
Írtam már néhány számhordozást,és mindenki azt mondta,hogy a költségek miatt jöt át a Panitól vagy a Traytől.Persze olyan is van,akinek itt olcsóbb a telefon.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
horatio
tag
A hordozott számok tényleg jelentéktelenek.
A tendencia viszont már jóideje az hogy a Vodafone egyre inkább növeli a az előfizetői számát és mivel a piac már szinte telített, ezért leginkább a Pannon-tól szedi el őket. Van egy-két tippem miért.
Én még Pannonos vagyok. Még ...Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
kiskegyed
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy a westel vagy pgsm bukott-e nagyobbat. Szerintem a pgsm, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Iridium Extreme 9575 + Drivedock extreme bundle kit
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest